Jump to content

Sėjos terminų nesilaikau nes:  

491 nariai balsavo

1. 1. Sėjos terminų nesilaikau nes:

• Manau jie nebeatitinka nūdienos klimato sąlygų
      147
    • Tiesiog nespėju pasėti laiku
      103
    • Sėju laiku
      241

Balsavimas baigtas

Recommended Posts

Paskelbta
prieš valandą, Ukius_bulvinskis pranešimas:

Mes gavom keletą debesėlių, palaistė kaip reikiant, tik vasarojų sausra vietomis taip sunešiojo, kad ten tik nupjaut reiks, kult kažin ar bus ką. 

11mm per birželį,su vasarojum tragedija.

Paskelbta
prieš 18 minutes , manttys pranešimas:

kokie variantai padet augaliukam? nes darosi baisu, kad tikrai nesubrandins derliaus, o lietaus nežada..

Variantas jei nėra lietaus, stengtis kuo mažiau išleisti. Važiavau vakar ir šiandien, per vasarojaus laukus (kviečiai/žirniai), tai jei ne lietus būtų amen, dabar suvargo tik kur prasčiausias podirvis, gaila kad kur geriausios vietos per gegužę numirko. 

Paskelbta
prieš 17 minutes , PArty pranešimas:

11mm per birželį,su vasarojum tragedija.

Eina sau... Pas mus iki 23 birželio buvo 0, paskui gavom beveik 20mm, ir dabar šią savaitę dar arti 30mm, bet tokie lokalūs debesėliai kad už 2km jau visai kita situacija. 

Paskelbta
Prieš 1 valandų, Mantas2342 pranešimas:

Pas mus nespėja išdžiūt ir vėl pripila. Nu  jo, geri kontrastai toj Lietuvėlei

Tai tau gal sunku suvokti. Kaimyno zieminiai. Nezinau kas is ju liks per ateinancias 2 sav..

20210704_153107.jpg

Paskelbta
Prieš 1 valandų, manttys pranešimas:

Tai tau gal sunku suvokti. Kaimyno zieminiai. Nezinau kas is ju liks per ateinancias 2 sav..

20210704_153107.jpg

Puikiai suvokėm užpernai, o jūsų kraštą puikiai laistė.

Paskelbta
On 2021-07-04 at 15:32, manttys pranešimas:

20210704_153107.jpg

Tai po dvie savaiciu kult galima bus kmynkviecius.. Pas mus toks pats vaizdas daros, abydna. 

Paskelbta
prieš 13 minutes , Mantas2342 pranešimas:

Aš manau po savaitgalio nuiimsiu ž miežius.

Tikrai jau anie gražiai geltoni. Duos kaitros ir isdzius. Parašyk apie rezultatus.

Paskelbta
prieš valandą, AGROMAN pranešimas:

Tikrai jau anie gražiai geltoni. Duos kaitros ir isdzius. Parašyk apie rezultatus.

Na manau 6t neperkopsiu, bus panašia gal kaip ir pernai, bet matysiu kitą sav kaip kas

Paskelbta
prieš 48 minutes , Witalikas pranešimas:

Taip, kur smelis dar puse velnio. Kur zvyras, toki neuzaugos

Na kur žemės balas prastas tai tokiu,su žieminiais pas mane panašiai,o pavasaris buvo daug žadantis,plius su fungicidais kažkokia h.nia gavos šiemet :icon-redface:

Paskelbta
prieš 6 minutes , ceck pranešimas:

Na kur žemės balas prastas tai tokiu,su žieminiais pas mane panašiai,o pavasaris buvo daug žadantis,plius su fungicidais kažkokia h.nia gavos šiemet :icon-redface:

Pas mane ir tas pats gavosi. Fugicido, ne naudai

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...