Jump to content

Sėjos terminų nesilaikau nes:  

491 nariai balsavo

1. 1. Sėjos terminų nesilaikau nes:

• Manau jie nebeatitinka nūdienos klimato sąlygų
      147
    • Tiesiog nespėju pasėti laiku
      103
    • Sėju laiku
      241

Balsavimas baigtas

Recommended Posts

Paskelbta
prieš 4 minutes , paulius radvila pranešimas:

ar purskiat rudeninius herbicidus? legacy, komplet, ar roxy+diflanil? siemet planavau 100 proc zieminius purkst, bet del sausros ir gausaus lietaus dar apie puse nepurksta. kaip kiti darot?

Aš ir tuo pačiu klausimu nes turiu rapso pabirų. Kviečiai šiai dienai toki.

IMG_20191009_213214_176.jpg

Paskelbta
Prieš 4 valandas, audrius0322 pranešimas:

Kokia kaina legacy gaunasi? Kas prekiauja?

paprastas apie 7e ,pro kažkas apie 23e. čia 2018 kainynas, bet orientuotis kainose padeda

36868134_10211837608722695_716149108997357568_n.png

Paskelbta
Prieš 8 valandas, audrius0322 pranešimas:

Kokia kaina legacy gaunasi? Kas prekiauja?

KG,herbicido kaina ha kažkas apie 7 eur,plius paviršiaus aktyvi apie 4eur

Paskelbta
On 2019-10-10 at 03:20, BaltMan pranešimas:

paprastas apie 7e ,pro kažkas apie 23e. čia 2018 kainynas, bet orientuotis kainose padeda

36868134_10211837608722695_716149108997357568_n.png

O kuri čia kontora? gal daugiau kainų turi pafotkinęs? nes kiek esu bandęs, manę pastoviai pagauna ir priverčia ištrint nuotraukas :D

Paskelbta
Prieš 14 valandų, gerasukis pranešimas:

O kuri čia kontora? gal daugiau kainų turi pafotkinęs? nes kiek esu bandęs, manę pastoviai pagauna ir priverčia ištrint nuotraukas :D

kogero kg, nes jie vieni elatus platina

Paskelbta

Šiemet pirmą kart pasėta į skutimą žieminiai miežiai. Šale naujai dirbama dirva sėta į artą. Skirtumas akivaizdus arimo naudai. Žemė smėlinga. Skutime ir retesni ir labiau geltonuojantys ir mažiau išsivystę. Arime geltonavimo išvis nėra. Taip turi būti ar kažkur kažko nedažiūrėjau? Skutime priešsėlis ž kvietrugiai, arime vas. miežiai.

Paskelbta
prieš 23 minutes , Duncia pranešimas:

Šiemet pirmą kart pasėta į skutimą žieminiai miežiai. Šale naujai dirbama dirva sėta į artą. Skirtumas akivaizdus arimo naudai. Žemė smėlinga. Skutime ir retesni ir labiau geltonuojantys ir mažiau išsivystę. Arime geltonavimo išvis nėra. Taip turi būti ar kažkur kažko nedažiūrėjau? Skutime priešsėlis ž kvietrugiai, arime vas. miežiai.

kokį skutimą turi omenyje diskinį ar noraginį

Paskelbta
prieš 28 minutes , Duncia pranešimas:

Spėju kad lietus savo darbą padarė, bent pas mane šiemet labai aiškiai pastebimas skirtumas tarp laukų kur buvo naudoti tankinimo volai ir kur nebuvo. Kur sutankinta prasčiau išsivystę ir sunkiau dygo, nors pernai buvo priešingai

Paskelbta
prieš 31 minutes , Minndaugaz pranešimas:

Spėju kad lietus savo darbą padarė, bent pas mane šiemet labai aiškiai pastebimas skirtumas tarp laukų kur buvo naudoti tankinimo volai ir kur nebuvo. Kur sutankinta prasčiau išsivystę ir sunkiau dygo, nors pernai buvo priešingai

kam tie tankinimo volai rudenį

Paskelbta
prieš 12 minutes , Duncia pranešimas:

Skusta diskiniu 3 kartus. Iki 10 cm. Speju gal kazkaip šaknims sunkiau prasibraut. Pavasari bus matyt reali situacija manau.

Pernai laukas artas greičiausiai?

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...