Jump to content

Sėjos terminų nesilaikau nes:  

491 nariai balsavo

1. 1. Sėjos terminų nesilaikau nes:

• Manau jie nebeatitinka nūdienos klimato sąlygų
      147
    • Tiesiog nespėju pasėti laiku
      103
    • Sėju laiku
      241

Balsavimas baigtas

Recommended Posts

Paskelbta
prieš 55 minutes , Leksionas pranešimas:

Bijot stiebūžės 1,2l MARACAS dadedat 100g talius nuo miltligės ir viskas, užteks o ant vėliavos koki stipresi siltra arba elatus

Kas platina maracas?

Paskelbta
Prieš 9 valandas, Leksionas pranešimas:

Scandagra ir KG lygtais

Purski tik atseliuotus ar visus is eiles? Miltlige zeminiuose tik ant pirmu lapu pas mane buna.( apacioje) tai kazi ar verta purksti talius

Paskelbta
On 2019-03-22 at 08:08, Witalikas pranešimas:

Purski tik atseliuotus ar visus is eiles? Miltlige zeminiuose tik ant pirmu lapu pas mane buna.( apacioje) tai kazi ar verta purksti talius

Atsėliuotus 1.2-1.3 užteks kur po rapso pilnai litras važiuoji, o talius profilaktiškai dėk jis apsaugo nuo miltligės visą vegetacija bet jis jos negydo, jei yra jos reikia leanderio, bet taliuso 100g kaina 2-3eu tai manau maža investicija, o šįmet pasėlis tankus, prašys didesnių azoto normų, tai manau panaudoti tikrai verta, nors miltligė nėra labai žalinga liga, bet geriau neužsileisti jos

Paskelbta
Prieš 1 valandų, Leksionas pranešimas:

Atsėliuotus 1.2-1.3 užteks kur po rapso pilnai litras važiuoji, o talius profilaktiškai dėk jis apsaugo nuo miltligės visą vegetacija bet jis jos negydo, jei yra jos reikia leanderio, bet taliuso 100g kaina 2-3eu tai manau maža investicija, o šįmet pasėlis tankus, prašys didesnių azoto normų, tai manau panaudoti tikrai verta, nors miltligė nėra labai žalinga liga, bet geriau neužsileisti jos

Ar tu ar mano vadyba klysta su talius kaina??? 69 eurai litras.

Paskelbta
On 2019-03-21 at 12:45, Witalikas pranešimas:

30% tik atseliuotu. Tuos gal reiks perpurksti ir fsio. 

Siaip pjaunat nemaciau tikrai tokiu baiku, del zidiniu juodu.

Jei tavo lauke nėra stiebalūžės užkrato tai iš kitur ji nestkeliaus, tai ir purkšti nuo jos sakyčiau neverta.

Paskelbta
prieš 41 minutes , Mantas2342 pranešimas:

pas mane visuose laukuose panašūs tik gal kokia 70a molio yra kur retesni , bet nieko viskas bus sutvarkyta ir praktiškai nesiskirs :)

O tai kaip atrodo tas retesnių tvarkymas jeigu nebaisi paslaptis?

Paskelbta
Prieš 1 valandų, buster540 pranešimas:

Iš kur tokie gražūs pas jus? Pirma zepelinas antroj skagenas

IMG_20190322_135221.jpg

IMG_20190322_145210.jpg

Gave per galvas šalcio daugiau negu pietinė lietuvos pusė..pas mus ir atrode žalesni paskui kai buvo cia pašale iki 7-8..apsigando..bet nieko sugražės.

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...