Jump to content

Sėjos terminų nesilaikau nes:  

491 nariai balsavo

1. 1. Sėjos terminų nesilaikau nes:

• Manau jie nebeatitinka nūdienos klimato sąlygų
      147
    • Tiesiog nespėju pasėti laiku
      103
    • Sėju laiku
      241

Balsavimas baigtas

Recommended Posts

Paskelbta

Mano dirbamam žemės plotui, manau per didelė rizika. Ir taip planuoju sėti jų 20 ha, kas sudaro 30 procentų pasėlių. O jei dar 25 ha atsėti žirniais tai jau būtų apie 70 procentų ploto ir kas sudarytų 45 ha. Esu aistringas pokerio žaidėjas, bet čia būtų su žemiausiom kortom all in... man galva.

Kadangi pats kažkada per naktis pasėdėdavau pokerio turnyruose, tai atsakysiu tuo pačiu. Čia būtų stumti all in turint skirtingų spalvų 7 ir 2. :icon-mrgreen:  Blefas pokerio sudedamoji dalis, be to nebūtų šio žaidimo, bet toks juodas blefas tolygus pražūčiai.

Manau supratai mano nuomonę dėl tokių rizikingų atsėjimų. Geriau jau rinktis kažką mažiau rizikingo, kaip vasarinius kviečius ir panašiai. Pats kažkada prieš kokia 15 metų buvau per 50 proc pasėlio surizikavęs apsėti rapsais ir sausra papuolė, tai po to finansiškai ,,kraujavau'' kelis metus kol išsikapanojau.

Paskelbta

Vaizdeliai iš Suvalkijos laukų, skagenas vaizdelis nekoks tik nutirpus atrodė tik vursutinis lapelis nurudes bet dabar daugiau, nors lengvai nesirauna ir beatrodo jau nupuve tad aš dar jais tikiu,

kada setas ir kokia norma ? Labai prastai atrodo issivystes is rudens 

Paskelbta

Kadangi pats kažkada per naktis pasėdėdavau pokerio turnyruose, tai atsakysiu tuo pačiu. Čia būtų stumti all in turint skirtingų spalvų 7 ir 2. :icon-mrgreen:  Blefas pokerio sudedamoji dalis, be to nebūtų šio žaidimo, bet toks juodas blefas tolygus pražūčiai.

Manau supratai mano nuomonę dėl tokių rizikingų atsėjimų. Geriau jau rinktis kažką mažiau rizikingo, kaip vasarinius kviečius ir panašiai. Pats kažkada prieš kokia 15 metų buvau per 50 proc pasėlio surizikavęs apsėti rapsais ir sausra papuolė, tai po to finansiškai ,,kraujavau'' kelis metus kol išsikapanojau.

Žinoma supratau... :)

Paskelbta

Mano prasciausias laukas setas rugsejo 15d. po zirniu Ada. ir ta pacia diena  50 aru pasejau Famulus irgi baisiai atrodo kaip kose daba, viskas kas perauge tam zopa. Po dvieju savaiciu vel seta Famulus daud daug geriau...

Kaip manot, kurie seti veliau ir kiek? Kuria sejos data rinktumetes.

post-2375-0-25147400-1455732503_thumb.jpg

post-2375-0-32094300-1455732545_thumb.jpg

Paskelbta

Joniškio. Žirnienoj sėjau su horschu o kitame su pakabinama diskine.

sėta 4mln y ha gavosi apie 200-210kg/ha. Sėta rugsėjo 10-13d.

nesipešiokit o pliki paliksit. Nuotraukos šiandieninės. O kad vėžės matosi važiuotos iš rudens herbicidas naudotas.

o su rapsais prastai. Daly teks persėt

Paskelbta

Tai čia turbūt ir ikėlė koks skirtumas buvo rudeni, tarp sėtų i žirniena ir i miežieną, palauktit ikels foto kaip dabar atrodo :D

jei bukas esi kam iš vis kažką rašyti? Temos pavadinimą prašom pasiskaityti.
Paskelbta

Joniškio. Žirnienoj sėjau su horschu o kitame su pakabinama diskine.

sėta 4mln y ha gavosi apie 200-210kg/ha. Sėta rugsėjo 10-13d.

nesipešiokit o pliki paliksit. Nuotraukos šiandieninės. O kad vėžės matosi važiuotos iš rudens herbicidas naudotas.

o su rapsais prastai. Daly teks persėt

o rapsai kodėl prasti? Sausas ruduo? Nušalti neturėjo...

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...