Dzūkija Paskelbta Lapkričio 13, 2024 Pranešti Paskelbta Lapkričio 13, 2024 On 2024-11-04 at 15:12, Virgis. pranešimas: APVA'ai turi būti ne pvm sąskaita, tai nėra ką ir traukti ant ūkio ir visiškai jiems vienodai ar tas katilas kainuoja 5000 ar 2000 svarbu pardavėjas pardavė ir buvo sumontuota. APVA'i pateikiama ir katilo pirkimo sąskaita (o katilo pardavėjas greičiausiai yra PVM mokėtojas, vadinasi jis kitokios sąskaitos išrašyti ir negalės), priėmimo-perdavimo aktas ir mokėjimo pavedimo kopija. kostela 1
Virgis. Paskelbta Lapkričio 13, 2024 Pranešti Paskelbta Lapkričio 13, 2024 Prieš 5 valandas, Dzūkija pranešimas: APVA'i pateikiama ir katilo pirkimo sąskaita (o katilo pardavėjas greičiausiai yra PVM mokėtojas, vadinasi jis kitokios sąskaitos išrašyti ir negalės), priėmimo-perdavimo aktas ir mokėjimo pavedimo kopija. Apvai turi būti pardavėjo išrašyta pvm sąskaita kur pirkėjo duomenys yra tik vardas ir pavardė ir apmokėta iš asmeninės sąskaitos arba grynais pagal pinigų priėmimo kvitą.
wind Paskelbta Lapkričio 13, 2024 Pranešti Paskelbta Lapkričio 13, 2024 prieš 12 minutes , Virgis. pranešimas: Apvai turi būti pardavėjo išrašyta pvm sąskaita kur pirkėjo duomenys yra tik vardas ir pavardė ir apmokėta iš asmeninės sąskaitos arba grynais pagal pinigų priėmimo kvitą. Apvai pardavėjas išrašo pvm sąskaita kur pirkėjo duomenys vardas pavardė ,o PVM eilutė tuščia palikta. o VMI sąskaitoje pvm nurodomas -sąskaitos dvi sąskaitų numeriai vienodi . APVA su VMI sąskaitų nesiderina. Man bent taip praėjo.
Dzūkija Paskelbta Lapkričio 14, 2024 Pranešti Paskelbta Lapkričio 14, 2024 Prieš 18 valandų, Virgis. pranešimas: Apvai turi būti pardavėjo išrašyta pvm sąskaita kur pirkėjo duomenys yra tik vardas ir pavardė ir apmokėta iš asmeninės sąskaitos arba grynais pagal pinigų priėmimo kvitą. Taigis kalba eina apie tai, kad katilą krauti "ant ūkio". Tai kaip ten užkrausit jeigu katilo pirkėjas PVM mokėtojas (bent tai supratau iš klausimo), o sąskaita be PVM kodo. Jei ne PVM mokėtojas, tai čia be problemų. Jie gi nemoka GPM ir neaktualu PVM. Tik tada koks tikslas kraut "ant ūkio".
Daruxs Paskelbta Gruodžio 4, 2024 Pranešti Paskelbta Gruodžio 4, 2024 Sveiki, ar tiesa kad pardavus sena, nusidevejusi, traktoriu, kuris atidirbo ukyje 10 metu dar teks sumoketi 15% mokesciu nuo pardavimo sumos...?
benspa Paskelbta Gruodžio 4, 2024 Pranešti Paskelbta Gruodžio 4, 2024 Kai kuriais atvejais, reiks mokėti ir vsd, psd 19%, ne tik gpm 15%. Maks 34%, min 15% nuo pardavimo kainos - likutine verte. prieš 54 minutes , Daruxs pranešimas: Sveiki, ar tiesa kad pardavus sena, nusidevejusi, traktoriu, kuris atidirbo ukyje 10 metu dar teks sumoketi 15% mokesciu nuo pardavimo sumos...?
UK. POVILAS Paskelbta Gruodžio 5, 2024 Pranešti Paskelbta Gruodžio 5, 2024 Prieš 7 valandas, Daruxs pranešimas: Sveiki, ar tiesa kad pardavus sena, nusidevejusi, traktoriu, kuris atidirbo ukyje 10 metu dar teks sumoketi 15% mokesciu nuo pardavimo sumos...? Galima nurašyti ir parduoti kaip asmeninį turtą Remse, paulius radvila and kinziulis 3
ceck Paskelbta Gruodžio 5, 2024 Pranešti Paskelbta Gruodžio 5, 2024 Prieš 7 valandas, Daruxs pranešimas: Sveiki, ar tiesa kad pardavus sena, nusidevejusi, traktoriu, kuris atidirbo ukyje 10 metu dar teks sumoketi 15% mokesciu nuo pardavimo sumos...? tiesa ir dar ne viskas, taip bus kaip kolega rašė postu aukščiau, apsimokęstins iki kokia 30 procentų, pats esu susidūręs ir dar taip gręsia
Bulvinykas Paskelbta Gruodžio 5, 2024 Pranešti Paskelbta Gruodžio 5, 2024 Daug metų mokėjot mažiau mokesčių kol tą traktorių amortizavot. Tai ko dabar zyziat?
JCB Paskelbta Gruodžio 5, 2024 Pranešti Paskelbta Gruodžio 5, 2024 prieš 20 minutes , Bulvinykas pranešimas: Daug metų mokėjot mažiau mokesčių kol tą traktorių amortizavot. Tai ko dabar zyziat? Tavęs kartais paklausius, tai baisus žmogus esi Nupirkai traktorių už 100k, per 10metų, jei nelabai pasisekė, galima ir pusę vertės sukišti į remontą. Tada jį parduodi už 40k ir dar nuskuta 34proc... miela malonu Remse, kinziulis and Daruxs 3
manttys Paskelbta Gruodžio 5, 2024 Pranešti Paskelbta Gruodžio 5, 2024 ilgalaikis turtas tikrai tik 15 proc apsimokestins, dekalruoajnt pajamas net atskira eilute eina. paulius radvila 1
benspa Paskelbta Gruodžio 5, 2024 Pranešti Paskelbta Gruodžio 5, 2024 jei traktorius pirktas kokiais 2010, kai ūkininkams dar nebuvo gpm, vsd, psd, technikos amortizavimas nemažino jokių mokesčių, o dabar už pardavimą reikia susimokėti... Prieš 1 valandų, Bulvinykas pranešimas: Daug metų mokėjot mažiau mokesčių kol tą traktorių amortizavot. Tai ko dabar zyziat?
Virgis. Paskelbta Gruodžio 5, 2024 Pranešti Paskelbta Gruodžio 5, 2024 15proc mokesčių bus verta pagalvoti ar imti lizingą atnaujinti techniką ir turėti naujos technikos nuvertėjimą ar investuoti į senos technikos remontą.
Bulvinykas Paskelbta Gruodžio 5, 2024 Pranešti Paskelbta Gruodžio 5, 2024 Prieš 2 valandas, JCB pranešimas: Tavęs kartais paklausius, tai baisus žmogus esi Nupirkai traktorių už 100k, per 10metų, jei nelabai pasisekė, galima ir pusę vertės sukišti į remontą. Tada jį parduodi už 40k ir dar nuskuta 34proc... miela malonu Tai visus tuos remontus minusavai iš pelno irgi. Ir mokėsi ne 34 o 15, nes tai yra kitos individualios veiklos pajamos, ne žemės ūkio veiklos. Plius dar ten atsiminusuoja (bent jau buvo seniau) pajamų mokesčio kreditas iki tam tikros sumos (35000). Tai realiai pigesnį daiktą parduodant gali ir nesigaut net 15 proc. Taip kad be panikos. Pardavus kombainą, mane užpuolė mokesčiai, kad aš užsiimu technikos pardavimu, jie kažkaip nesugeba pamatyt savo sistemose, kad tas daiktas pas mane 10 metų buvo. Bet užteko telefonu paaiškint situaciją ir atšoko. Ateis Dzūkija ir sudėlios viską kaip priklauso.
manttys Paskelbta Gruodžio 5, 2024 Pranešti Paskelbta Gruodžio 5, 2024 prieš 15 minutes , Virgis. pranešimas: 15proc mokesčių bus verta pagalvoti ar imti lizingą atnaujinti techniką ir turėti naujos technikos nuvertėjimą ar investuoti į senos technikos remontą. vienareiksmiskai verta pirkti geresne. net moraliskai yra fainiau moketi lizinga, negu mokescius simasd and paulius radvila 1 1
manttys Paskelbta Gruodžio 5, 2024 Pranešti Paskelbta Gruodžio 5, 2024 prieš 7 minutes , Bulvinykas pranešimas: Tai visus tuos remontus minusavai iš pelno irgi. Ir mokėsi ne 34 o 15, nes tai yra kitos individualios veiklos pajamos, ne žemės ūkio veiklos. Plius dar ten atsiminusuoja (bent jau buvo seniau) pajamų mokesčio kreditas iki tam tikros sumos (35000). Tai realiai pigesnį daiktą parduodant gali ir nesigaut net 15 proc. Taip kad be panikos. Pardavus kombainą, mane užpuolė mokesčiai, kad aš užsiimu technikos pardavimu, jie kažkaip nesugeba pamatyt savo sistemose, kad tas daiktas pas mane 10 metų buvo. Bet užteko telefonu paaiškint situaciją ir atšoko. Ateis Dzūkija ir sudėlios viską kaip priklauso. PILDANT METINE DEKLARACIJA labai gerai ten viskas issifiltruoja. galimai ne pats ja pildei ir ne iki galo aisku tapo. del gpm kredito geras pastebejimas. visos pajamos ten sumuojasi. jau klausiausi priekaistu del npd taikymo darbe, nors zmogus pamirso, kad buta pardave i pliusa
JCB Paskelbta Gruodžio 5, 2024 Pranešti Paskelbta Gruodžio 5, 2024 Prieš 3 valandas, Bulvinykas pranešimas: Tai visus tuos remontus minusavai iš pelno irgi. Ir mokėsi ne 34 o 15, nes tai yra kitos individualios veiklos pajamos, ne žemės ūkio veiklos. Plius dar ten atsiminusuoja (bent jau buvo seniau) pajamų mokesčio kreditas iki tam tikros sumos (35000). Tai realiai pigesnį daiktą parduodant gali ir nesigaut net 15 proc. Taip kad be panikos. Pardavus kombainą, mane užpuolė mokesčiai, kad aš užsiimu technikos pardavimu, jie kažkaip nesugeba pamatyt savo sistemose, kad tas daiktas pas mane 10 metų buvo. Bet užteko telefonu paaiškint situaciją ir atšoko. Ateis Dzūkija ir sudėlios viską kaip priklauso. Aš už teisingus mokesčius, o ne perteklinius Įsivaizduokim, kiek laiko per 10 metų prie tos technikos praleidžia tvarkingas ūkininkas, tų sąnaudų niekur neįtrauksi, bet va pajamų mokestį nesunku paskaičiuoti.
Bulvinykas Paskelbta Gruodžio 5, 2024 Pranešti Paskelbta Gruodžio 5, 2024 Prieš 2 valandas, JCB pranešimas: Aš už teisingus mokesčius, o ne perteklinius Įsivaizduokim, kiek laiko per 10 metų prie tos technikos praleidžia tvarkingas ūkininkas, tų sąnaudų niekur neįtrauksi, bet va pajamų mokestį nesunku paskaičiuoti. Palauk kol privers visus registruot ūkius kaip bendroves ir tada galėsi viską skaičiuot.
JCB Paskelbta Gruodžio 5, 2024 Pranešti Paskelbta Gruodžio 5, 2024 Prieš 4 valandas, Bulvinykas pranešimas: Palauk kol privers visus registruot ūkius kaip bendroves ir tada galėsi viską skaičiuot. Gyveni dabartim, o ne laukimu
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti