Jump to content

Supaprastinta ES parama


alkapone

Recommended Posts

  • po 4 savaičių...
  • Atsakymai 1.8k
  • Sukurta
  • Paskutinis įrašas

Daugiausiai įrašų parašė

Daugiausiai įrašų parašė

Paskelbtos nuotraukos

O ar ne anksciau reikia pateikt. Pagal bendras 2007-2013 m priemoniu administravimo taisykles tai as randu kad ataskaita teikiama per 20 kalendoriniu dienu metams pasibaigus. Bet gal yra kur kitaip parasyta, tai nereiks taip per galva verstis.

15 punktas isipareigoju po projekto igivendinimo pabaigos metu pateikti agenturai kitu is eiles einanciu ataskaitiniu metu balanso ir pelno ataskaitas ne veliau kaip per du menesius siems metams pasibaigus kableli galima vienoje vietoje padeti ir tada viskas aisku bet jo nera nuejus i nma paaiskino jog reikia atnesti iki vasario 28 uz 2009m.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

tai jei traktoriu,padargus perki. tai rasai (bus nupirkta modernia zemes ukio technika). pas zmogu maciau tai ir pavarde uzrasita ir isvardinta:nupirktas:traktorius,plugas,sejamaja.Tai suabejojau ar butina tokia smulkia info?

Nata, pasikartosiu, bet nieko panašaus nereik ant to stendo rašyti. Pasižiūrėk tą priedą, ten aiškiai parašyta kas turi būti. O geriausia tai kreiptis į tuos, kurie gamina, nes nesigaminsit gi patys. Jie tikrai žino kas, kaip ir su kuo valgoma. Nes negerai padarytas stendas gali sukelti problemų.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

pries naujus pridaviau dar viena supaprastinta is karto ispejo, kad tas pats stendas netiks, sako reikes ivardinti kas pirkta, taigi teks praplesti paveikslu kolekcija

Nieko neišdegs šį kartą NMA :eusa-naughty: Pridavei kai galiojo mano įdėtas viešinimo įstatymas, taip kad jie neturi teisės reikalauti, kas jiems į makaulę ateina. Bent iki šiandienos tai naujo nurodymo nėra.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti



×
×
  • Create New...