Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta
prieš 17 minutes , 1mangustas pranešimas:

Kiek iš kalbų girdėjau randa visą paletė nuo mospilano iki achtaro netgi proteuso dar kiti uzsislikusio turėjo pernai.

tai faktas. kas veža maistines, tas kažka nelegalaus naudojo, nes kitaip nesugraužtų turėt tikrai neįmanoma :) pas mane db visos jau suvarpytos.

Paskelbta
Prieš 3 valandas, manttys pranešimas:

tai faktas. kas veža maistines, tas kažka nelegalaus naudojo, nes kitaip nesugraužtų turėt tikrai neįmanoma :) pas mane db visos jau suvarpytos.

Čia jau Ministerijos reikalas turėtų būti užtikrinta, kad ūkininkai turėtų priemonės užauginti maistui tinkamą produkcija. 

Paskelbta
Prieš 1 valandų, AG Paulius pranešimas:

Čia jau Ministerijos reikalas turėtų būti užtikrinta, kad ūkininkai turėtų priemonės užauginti maistui tinkamą produkcija. 

Zalias kursas ir ekologija svarbiau.

O kokios pasekmes, jei randa kazka neregistruoto?

• po 2 savaičių...
  • po 3 savaičių...
Paskelbta
On 2024-07-06 at 16:58, dariius 30 pranešimas:

musiskiai sueis y pasara, o uzsives is ukrainos ir rusyno maistiniu kur is vis neaisku kuo nupurkstu 😁

Pas kaimyna neradau nei 1 pagrauzimo.  Stebuklai

20240803_200013.jpg

• po 4 savaičių...
Paskelbta
Prieš 9 valandas, manttys pranešimas:

pastebejimai po kulimo. vienos pupos setos pries sniega, 04,11, kitos 04,30

Derlius realiai identiskas. pagrauzimai +10 proc setose anskciau (25 ir 15 proc). tonomis 3 t/ha, auginta pagal visiskai minimalia programa. pamoka ateiciai neseti i dregna moli, nes drastiskai krito byrejimas tose vietose

būtų sausas pavasaris, kitaip kalbetum... 

Paskelbta
prieš 54 minutes , JCB pranešimas:

Pastebėjimai po kūlimo. Sėta balandžio 1d ir gegužės 5d. Esminių skirtumų nepastebėta, pagraužimai apie 45%, derlius anksčiau sėtų 1,7t/ha, vėliau sėtų 1,1t/ha. Pamoka ateičiai, nesėti pupų, nes gervės išlesa :D

o kaip tas laukas kur buvo po bbz kiek anksciu?

Prieš 2 valandas, AGROMAN pranešimas:

būtų sausas pavasaris, kitaip kalbetum... 

sausas gal butu net geriau buve.. aisku dirvos sikart nekokios buvo, daug priemolio

Paskelbta
prieš 15 minutes , manttys pranešimas:

o kaip tas laukas kur buvo po bbz kiek anksciu?

Na tai šitas sėtas anksti buvo, dėl ko matyt daug anksčių sumezgė, bet buvo sausas periodas ir plėmais pradėjo atgal lysti. Tikėtasi 3t, bet davė 1,7t.

• po 1 mėnesio...
Paskelbta

koks procentas galėjo būti sugrauštų pupų pas jus kad eitų į maistines B klasės pupas, AK skaičiavo iki 5 procentų sugrauštų, nes kažkur girdėjau iki 8 proc. leido pas kitus ar tai tiesa?

Paskelbta
On 2024-10-31 at 18:33, Sauklys pranešimas:

koks procentas galėjo būti sugrauštų pupų pas jus kad eitų į maistines B klasės pupas, AK skaičiavo iki 5 procentų sugrauštų, nes kažkur girdėjau iki 8 proc. leido pas kitus ar tai tiesa?

Labai mažai kur ėjo į maistines. Joniškio pusė   beveik visi vežėm pašarą arba nekondicines.

Paskelbta
prieš 33 minutes , Vilius pranešimas:

Labai mažai kur ėjo į maistines. Joniškio pusė   beveik visi vežėm pašarą arba nekondicines.

kas gali paneigti, kad nebeįmanoma užauginti maistinių su dabartinėm apsaugos priemonėm. aš net nebesistengiu

Paskelbta
Prieš 4 valandas, Vilius pranešimas:

Prieš 3 valandas, manttys pranešimas:

kas gali paneigti, kad nebeįmanoma užauginti maistinių su dabartinėm apsaugos priemonėm. aš net nebesistengiu

pas mane buvo 4-6 procentai sugraužtų, purkšta du kart su kontaktiniu nexide, manau priežastis mažai sugraužtų vėlyva sėja gegužės 10d. nes šalia kas sėjo balandžio pradžioj 25-35proc sugraužtų.

Paskelbta
Prieš 2 valandas, Sauklys pranešimas:

pas mane buvo 4-6 procentai sugraužtų, purkšta du kart su kontaktiniu nexide, manau priežastis mažai sugraužtų vėlyva sėja gegužės 10d. nes šalia kas sėjo balandžio pradžioj 25-35proc sugraužtų.

Sėjos laikas turėjo įtakos .Mano sėtos  balandžio pradžioj suėstu buvo 10-15%, kaimyno sėta gegužės viduryje buvo iki 5% tik pajuodusių dėmėtų daug daugiau . Aš purškiau 4 kartus , jis vieną kartą.

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...