Jump to content

JCB Fastrac


Romenas

Recommended Posts

  • Atsakymai 70
  • Sukurta
  • Paskutinis įrašas

Daugiausiai įrašų parašė

Daugiausiai įrašų parašė

  • po 3 metų...

Turiu 95 metu 155 metu , super traktorius , 4 sezonus jau tampau , giluminius skutikus 30 cm gilis 9koju , 3 m greitis 8-7km/h .

lekstes 3.3m greitis 12km/h . vaderstad 3m 1tona , greitis 16km/h . su giluminiu , kai slapia pabugsuoja , todel uzmetem prieki svori pustonini , dabar ok.

per 4 sezonu investavom tik 120lt i kryzme 200lt i stabdziu kalades , ir neseniai 200lt pompos remontas .

pats traktorius pirktas uz 50k/lt . savo jau atsipirkes seniai .

joks fendt neprilygsta pgal konforta su juo , leki per duobes ant 65/kmh ir nesuki galvos kad iskrisi , kaip is mtz .

su prikambinta ir krauta priekaba buna dar minkstesnis .

bet jei transporte norit naudot , perkat tik kokiu 220 su 40ag prisidejimu funkcija , nes maniskis 155 sugeba tik 10tone priekaba (rooma) isvilkti ligi 65 km/h .

o kaip traktoriukas tai super , lauke nesikrato , greitai i lauka atvyksti , gali dirbti tolimesnius laukus .

pilnai atsotaja tikra 150ag traktoriu .

karta buvau istraukes 220 ag johna su 20tonu priekaba :D aisq pats padejo

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Aie JCB turiu tikria gerus atsiliepimus . Tik vat gaila su ju dalim. Stokeris vienas teprekiauja, o jai sugenda tai ir kukuok. pvz naujas JCB bazines komplektacijos 800 000 LT . jau geriau nusiperku du new holland t7070 su visais pribumbasais . :D apsimoka pirkti jaigu naudosi jį grudu transportavime, ar bent jau jaigu maziausiai 500ha valdai :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 2 savaičių...

SU JCB 1135 (1998 metu, ~ 5500 moto valandu shiandien) dirbam jau 4 sezonus. Ariam, kultivuojam, priekaba kirovine su beveik 19 tonu tampom, dar shiemet ishbandem su Amazone 3m sejama kartu su 3 freza.

Pliusai:

1. Perkins TEISINGAS motoras

2. Atskiras bakas nuo greichiu dezes hidraulikai

3. 50km/h greitis

4. Oriniai stabdziai (kas naudotuose retenybe ypach jei parvaziuoja ish UK). Perdariau ish dvieju shlangu sistemos i vienos idedamas KAMAZ "grybas" vadinamu oro voztuva/keitikli, dirba idealiai!

Minusai:

1. didziausias shh yra galios rezervas. Labai pasijauchia ant arimo. JD ar Case ant mazu apsuku ishvysto zymiai didesne galia, JCB reikia birbint :icon-confused: , kol ishspaudi arkliu zvengima :D

2.Svorio centras priekyje. Tenka jungti abu tiltus net transporte i kalniuka vaziuojant.

3.Elektros ivadas, buvo problemu. Jauchiasi, jog ne vokishkas poziuris i elektros laidus :(

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 1 mėnesio...

Bet mano niomone JCB yra pagirtinas traktorius . jie nera taip populiarus uztat negalim cia perdaug diskutuoti, gi ne visi su tokeis dirbe. Vat butu malonu isgirsti lytagros , bernatoniu ZUB nuomones atstovu, nes kiek girdejau pas ju greituolis yra. o kai kolega domejosi fastrakais taip pilna lenkija ju. nuvarem pas pora ukininku pasidomet, kaip eina, tai sake pagrinde transportavimas pas juos, sieno, tai varo tolka tak. sake nepamainomas dalykas ju - greitis . :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

taip, greitis yra greitis, ant 30 km/h birbt tikrai pabosta, gerai dar, kai nėr laukų toliau kaip 6-7 km, bet ir tai atsibosta...

Įdomu, o kaip su šitais traktoriais dėl sunkių darbų (arimas, kultivavimas ir pan), kaip dėl jų pravažumo, nes šiaip įsivaizduoju, kad toks lengviau užklimps, nei tradicinės formos traktorius...

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 2 savaičių...

Del klimpimo tai problemų tikrai nematau. Lyginant su Case ar JD tai jo svoris pagal lygiaverchios galios traktorius yra stipriai lengvesnis dėl rėmo konstrukcijos. Vienodo dydžio priekiniai ir galiniai ratai (aishku priklausomai kas ant shiknos prikabinta ir ar spaudimas ant galines ashies yra) leidžia tolygiai paskirstyti galią, o svorio centras perneštas į priekį (variklis ir svoriai spaudžia priekini tilta) leidžia neisipjauti giliai i purvyna ir jei tik priekiniai ratai išlipo ish sh:), tai galiniams darbo jau nedaug lieka...

Vežiau grūdus su JCB 1135, prikabinta Kirov priekaba ~19 tonu grudu svorio, dirvozemis buvo shlapias, 4x4 ishvaziavau prabuksuodamas, bet uztikrintai.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 1 mėnesio...

Klimt tikrai neklimsta nei kart nebuvau sedes o vezioju grudus po 10tonu per balas , ravus, labai didelis pliusas bekelej kad gali greiciau palekt nes lengva isideti , o kai greitis yra labai sunku uzsodint. . 5 metai jau pasmumis , pirkom kai tik keli jie lietuvoje buvo. Dabar po lietuvele pasimato ju daugokai .

Kaip ir minejau moketa tik 50klt . Buvo teke istraukt ir jd 7920 su 20tonu priekaba . patis netikejom . pats svre 6 tonas + svoris prieki 0.5t. ratai neprabuksavo , bet motoras tai jaute , nors begi zema ikale. Seip tas traktorius labiausiai tinka zemes ukiui .arimam kultivavimam ,sejimam . Tresimam 100ha dirbdami niekad nevarem 2 traktoriaus vezt trasu maisus . Va ant grudu transporto nelabai jis tinkamas , maniskis 150ag dusulis 10t tesugeba istempti i 60km/h . 65km/h tik lygiam kely be kalniuku . del to juos ir dabar gamina 220+40ag powerbostas tranportui . tas 65km/h reikalauja daug jegos . nes ligi 40 be vargo ir 20tonu isibegeja .

per lauka maximalei esu pasiekes 20km/h vezdamas holmerio bunkery .

O kaip minejau zemes ukio darbam tai ledas, per arimus nesikrato . valioja patempt 3m cizeli (noragini) i 30cm gyli ,

Isvada jei motoras galingesnis uz 155 , tai ledas . Su 155 tai tik ukiui ligi 100ha.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti



×
×
  • Create New...