Jump to content

Hidrostatas

Nariai
  • Pranešimai

    38
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    kuanas

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

Hidrostatas pasiekimai

Narys

Narys (2/5)

2

Reputacija

  1. Gal kas turite JCB Fastrac 185 arba 3185 ? Arba blogiausiu atveju Cummins'a 5.9BT arba BTA ( Buna lygtais Case 5150 ,CASE MX sumontuotas) su nenukritusia variklio duomenu lentele ?
  2. Is lauku suvezti kazkur 15km vidutiniu spinduliu 1t su 1l parvezu su 8 tonu priekaba . O toliau skaityk 40l-100 kilu bet vezi daug maziau negu fura . Stebuklo tikrai nebus , jei zadi vesti i pardavimus , apsimoketu tik jei turi 100 tonu koki , ir nemaza priekaba . priduses nutemptum , atgal jau greit gryztum , nes fura islaikyt mokesciai dideli . ir seip dar jcb padangos auksto slegio vos ne dvigubai brangesnes nei paprastos , nes jei paprasta dedi buna susiplojusios ,vel degins daugiau kuro . IR aplamai Fastrac yra paprastas traktorius ,tik su padidintu operatoriaus konfortu , Labiau kokiam paslaugu sektoriui , nereiktu tralu samdyt ir islaikyt .
  3. per skelbimus lietuvoje , nebrangiai apie 10euro 14 tukst motovalandu ir dar su nemazai defektu , reikalavo nemazai ranku bet zinau ta traktoriu kaip nulupta tai jokiu problemu nesukele .
  4. O tau veikia autocontrol sistema ? nes pazistamui , jinai nuejus , tai visada kelia ir nuleidija letai ir tik per mygtukus .
  5. Turim 155-65 pradirbes 7tukst motovalandu , Dirba 80haku uki jau 8 metus , priziuret traktoriu nemegstam , aisku , tepalai filtrai keiciami , bet tikrai ne saugom Laiko neblogai , traktorius jau senai atsipirkes daugiausiai remonto pasitaike per ziopla galva . Seip traktorius neblogas , lyginant su tos pacios kategorijos valmetu ir svorio daugiau turi , ir gabaritai rimtesni. tasom 4m laumetrio sejalka su priekiniu tankinimo volu ( vaderstad issejimas) ant 12km/h . 4m noragini 15cm gyliu lupa gan neblogai .Pluga 5 korpusu geroje zemeje nejaucia . O vat transporte , tai daugiau 10tonu grudu ligi 65 neizvilksi su 155 (perkinsu) . Ant pacio traktoriaus iskalta jog maximali leistina tempiama mase 18500kg. O seip tai labai smagus aparatas i lauka greit ir konfortiskai nuleki . Trasas su 2t barstelka isbarsto vienas zmogus be jokios palydos . Vienas minusas kaip traktoriui tai labai didelis apsisukimo spindulys , bet uztai labai smagiai ant kelio stovi nes vairavimas per kolonele. Del to kad patiko nusipirkom pagalbini 185-65 tasai su cumminsu , ir bega 72 , ir trauka zimai geresne .
  6. vienoje puseje trifazis (ziemai) kitoje 12 v vasarai , o jei rimciau tai ten kepure oro filtro padeta juk (optine iliuzija)ir man panasi i spyziu is pradziu buvo .
  7. jo jie brangus. as bandziau sukurt alternatyva su Servo varikliukais modernizuojant paprasta skirstytuva . Eiga tokia isardomas skirstituvas ismetamos atmetimo spyruokles ir per trauke prijungiamas 15kg RC servo varikliukas (50lt) spyruokles nereikia , nes servas gryzta i pradine pozicija pats ir ja palaiko .
  8. dedant elektrini paskirstitoja , iskarto atsiranda joistiko problema taip ir neradau gero , panaudojau don'o ir sekciju valdymas per mygtukus . o jei skirstituvas tikslaus valdymo t.y nevien ijungta isjungta tai dar ir valdiklio reikia , sia problema isprendziau su savadarbiu .
  9. Arba visas traktoras, j u o d a i ! P.s.ratlankiai ir mataras chromuoti. ir tada dar uzrasa mtz black beuty
  10. Na jei jau pabaigiai , tai gal ir savikaina suskaiciavai ? nes uz lenka tai tikrai geresne o UK kaip ir niekas neperka mano kraste del aukstesnes kainos.
  11. o kodel ant gumu dejai , o ne klijavai , pagal siuolaikinius standartus ?
  12. Seip jei senesnis varikliukas , jis jau turi 2 laidus per viena letai suka per kita visu greiciu , o minusas per mase. del kliju netinka montaziniai klijai "vinis" is senuku ?
  13. Eduard jei 24v paskirstitojas,o traktoriuje 12v , tai siulau is uzsienio ebay.com parsisiusti 12v i 24v keitikli , nes lietuvoje tokio daigto neradau.
  14. turiu tik popierine remonto knyga 155-185 traktoriams.
×
×
  • Create New...