Jump to content

pasauline ekonomikos krize


Algis...

Recommended Posts

  • Atsakymai 591
  • Sukurta
  • Paskutinis įrašas

Daugiausiai įrašų parašė

Paklausiau zinias per LT TV tai nuotaika neitin gera , jau ir europoj ekonomines krizes isibegeja o taipat ir banku :icon-rolleyes:

Nu šiandien ūžtelėjo kaip reikiant. Rusai -20 proc ir prekyba sustabdyta, kitur irgi panašiai. Vokiečiai ir Danai gavo valdžios garantijas visoms santaupoms bankuose, tipo tik nebėkit pasiimt. Tai jau panašu į paniką. Iš didžiosios raidės.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Bet tie muzikai bent pagyveno padoriuose namuose neturedami nei pinigu nei uzstato, nei stabiliu pajamu, taigi kaip ir atsiteise

Bet tų beverčių popierėlių daugiau ar mažiau prisipirko viso pasaulio bankai, o dykai gyveno tik JAV bėdžiai. Ir dabar tų bankų indėlininkam teks susimokėt savais arba budžeto pinigėliais.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

nėr to blogo, kas neišeitu į gerą

http://vz.lt/Default2.aspx?ArticleID=fd ... 4&open=sec

jei ištikro Europos centrinis bankas sumažins palūkanų normas, turėtu lengviau atsikvėpti tie kas kintamas pasiėmę ir bankeliam gal kiek akyse pašviesės :icon-wink:

http://rinkos.vz.lt/stocks_list.html

Paziurek cia ir optimizmas praeis. Praeita savaite padariau klaida kad nupirkau akciju ant "atsokimo", dabar kasdieno po 15% zemyn. OMXV per dvi dienas - 16%, o po siandienos bus ir -23%. Laukiam dugno, gal pavyks kazkiek atlost :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

jei ištikro Europos centrinis bankas sumažins palūkanų normas, turėtu lengviau atsikvėpti tie kas kintamas pasiėmę ir bankeliam gal kiek akyse pašviesės :icon-wink:

Na, aš manyčiau, kad kažkiek pagerėtų. Bet nedaug ir neilgam.:) Vis tik isterija sukelta žiauri ir rinkos nelabai pasiduoda teigiamiems poslinkiams. Iš kitos pusės (kai kurių investitorių), ko čia stabilizuotis, jei rinkos dar pakris, o jau tada bus galima pigiai susipirkti.

Visi bankeliai prilaiko daug likvidaus turto, idant galėtų patenkinti indėlininkų isterijas. Jei anksčiau pusę sukauptų miilijonų (skaičiai iš palubinsko) bankeliai drąsiai išskolindavo, dabar to daryti negali. O pasiskolinti užsienyje irgi nelabai gaunsasi.

todėl jei ir palūkanos atpigs, pinigėlių, deja, nepadaugės.

P.S. Čia grynai mano asmeninės mintys, o aš tikrai nesispecializuoju rinkų tyrimuose ir pan., todėl nesu tos srities specialistas.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

"DVIRAČIO ŠOU" peliukų diskusija:

Mauzeris: Nežinau aš tų jūsų lietuvninkų, aš kalbu apie mažąją seksualinę Lietuvą. Pasirodo, gėjai ir lesbiečiai jau pasirinko. Balsuos už socdemus.

Sūrskis: Kaip čia taip išeina? Kirkilas geriausiai tenkina gomoseksualų poreikius? Čia dėl to, kad yra auksavęs angelo užpakaliuką?

Mauzeris: Ne, gerbiamasai, Kirkilas taip nuvarė šalį, kad gėjų palaikymas jam vienintelė viltis peršokti 5 proc.

Sūrskis: Palaukit, gėjų yra tik 4 proc.

Mauzeris: Taip, dar vieną procentą sudarys socdemų giminės, artimieji, šeimų nariai ir tie 10 žmonių krautuvininkų veidais, kuriems prie Kirkilo geriau gyvent pasidarė.

Sūrskis: Jūs vis tiek mane nuvarote į detales. Jūs neatsakote į esminį klausimą: kuo Kirkilas taip patraukė gėjus ir lesbiečius?

Mauzeris: Savo tolerancija. Jūs paimkite VP Market dešimtuką. Ten gi – vieni vyrai. Ką jūs manot, gėjai to nemato.

Sūrskis: Nu jo... Ale, klausykit, vieni specialistai sako, kad gėjų yra 4 proc., kiti sako – 6, kiti – net 10. A va dabar ir pamatysim, kiek jų yra iš tikrųjų. Kiek procentų rinkimuose laimės socdemai, reiškia tiek procentų Lietuvoje yra gėjų ir lesbiečių.

Mauzeris: Jo, dabar, kai gėjai išreiškė paramą, aš supratau, kur Kirkilas nuvarė šalį.

Sūrskis: Eina jie visi subinėn su tokiu valdymu...

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Www.cnn.com pasieskok :icon-wink:

Neberandu žinai gi ten greitai naujienos keičiasi, bet matau, kad štatuose būsto paskolos per procentą nukrito.

Vakar skaičiau, kad vienos nakties palūkanų norma nukrito per puse nors ilgalaikės (3mėn) liko tokios pat

Tada viskas aišku. Aš žiūriu 6 mėn., todėl ir nematau pasikeitimų.:)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti



×
×
  • Create New...