Jump to content

Lėkštiniai skutikai.


darius73

Recommended Posts

attachicon.gif20160828_200422.jpg

Na ka skutam mieziena 5cm gyliu greitis iki 11km 180 ag dzionis nepatempia, molis dregnokas lengvesnej C3 iki 13 ibimbinu. Daug arkliu tas gumuotas volas pasiima nes valytuvai stabdo siek tiek vola. Kaip kitiem su prikabinamu 4m staltechu traukia

Ar jau JD sucipavai ar čia kitas? 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

jd 7530 ir vaderstadt carrie L425 su dvigubu žiediniu volu 14-15 km/ha nėra kas veikti skutant 5cm. Galėtų ir greičiau, bet pavarų diapazonas blogas. Žinoma, kišant giliau greitis lėtėja.

Tas pats jd 7530 cipuotas 5m rubina velka 15 km/h 5cm gyliu smarkiai nesmaugiant, pasmaugus ir 17 galima igint.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Na cia davida apipisineja firma ir viskas mato kad gali tai ir pudrina smegenis ..... garsiu firmu kaip lemken  vederis ar horschas disku komplektas manau iki 4000ha suskuta o cia tipo 30.000ha arba vienu nuliu per daug kolega nuspaude. bet aplamai manau tokio gero metalo neturi tai po 2000ha issizergs ne tiks  diskai bet ir visas skutikas.

visa beda mano stalteche guminis volas. prasivaliau valytuvus kad lengvai  suktusi volas tai ir 14km/h ne beda ibimbint skutant iki 5-8cm.  kita met vola ziedini uzsisakyt kad nesikistu ir traktoriukui nebus kancia ji tampyt.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

pagaliau ir as isigijau staltech skutika. 2,5 metru, 56cm diskai, vamzdinis volas. Iskart prikabinau pabandymui prie savo mtz 82. Uz tokius pinigus geras labai daiktas, kokybiskai dirba. I avizu raziena nulekem, tai graziai viska sumaiso, mazai siaudgaliu matos. Greiti apie 9-9,5 laikant eina nesunkiai. Ryt i zirniena leksiu, is viso pasakiskai turetu sudirbt zeme.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Prie MTZ 82 imti Akpil 3.15 ar BDT-3?  Norėčiau prikabinamų Akpil, nes dideliais atstumais važinėti, bet BDT rimčiau atrodo.

Pirmas klausimas: ka ruošiesi lėkščiuoti?Jei ražienom dirbt, tai akpilas gal geriau, jei kokias pievas senas, tada bdt.  Akpilas jei ten v4 perdarytas į prikabinamą, tai gal bdt geriau. Akpilui pakabinamum labai trūksta masės, prikabinamui gal geriau, vamzdinis volas tik gyliui palaikyti, valytuvai minšto metalo, reguliuok nereguliavęs, ant molio pradeda kišti į tarpą šiaudų liekanas ir atlenkia valytuvą. Dėl metalo, tai netrūkinėja, su belarusu nesuplėšysi, bet mano akim žiūrint, neverta mokėt pinigų už tokį daiktą. BDT svoris kitas,

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti



×
×
  • Create New...