Jump to content

Lėkštiniai skutikai.


darius73

Recommended Posts

Sveiki, ar apsimoka pirkti staltech 4 metru lėkstini su pakaba sejamajai? Ir ar keltu  150 ag traktorius ji su sejamaja?

simtas pem simtui pem nelygu. 4 cilindrai ar 6. kiek svorio priekyje? koks volas paskui skutika? kokia sejamoji jis talpa.

as su 150 4m skutika ir sejalka nesioju bet svoris tai baisulinis gaunasi. ant priekio 900kg svoris ir priekiniai ratai pripilti vandens tai dar + 400-500kg. ir ant ribos priekis buna pakyla kartais kai sejalka pilna. Sejlka pati apie 500-600kg sveria ir grudu 900kg telpa.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Netepami tokie patys kaip automobiliu industrijoje naudojami guoliai. Kurie nusirita desimtimis tukstanciu kilometru, didiesniais ar mazesniais greičiais. Aisku smugiai jiems tenka silpnesni bet apkrovos ir pakankamai dideles. Aisku skutiko lekste aina skersa ir guily rauna bet jie laiko ir tepliotis nereikia. Ypac kai taskai nudyla uzsitersia ir nebeveikia.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Pas mane germinatoriuje tepami, pravažiuodamas palei sklypo kraštą jeigu užkabini kokių ilgesnių augalų juos apsuka aplink guolį ir jeigu iškart nepastebi po kelių tokių kartų lauk guolio keitimo. Idomu kai su netepamais, ar jie kažkaip mandriai užsandarinti ir tokia bėda neįmanoma?

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 3 savaičių...

aha,prie to pacio:

 

ar 82 patrauks toki 2.5m, kalnuotu vietoviu yra? Atliks savo darba?

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti



×
×
  • Create New...