Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta

sveiki.. kodel man arent koki kors smeli ar po bulviu lauka su lenkisku 3 korpusu plugu vidurinis korpusas gauna maziau zemes ir tada gaunas bangos o ne lygus arimas ...remas sveikas verstuves visos ligiai stovi noragai nauji ir nesulangstyti... kame bedos gal koks plugo brokas , rezienoj to nesimato neisivaizduoju kas gali but.

Paskelbta
sveiki.. kodel man arent koki kors smeli ar po bulviu lauka su lenkisku 3 korpusu plugu vidurinis korpusas gauna maziau zemes ir tada gaunas bangos o ne lygus arimas ...remas sveikas verstuves visos ligiai stovi noragai nauji ir nesulangstyti... kame bedos gal koks plugo brokas , rezienoj to nesimato neisivaizduoju kas gali but.

man tas pats, tik kad biski maziau vidurinis korpusas gauna zemiu matosi ir razienoj :)

Paskelbta

atkreipk dėmesi ar ne rato suspausta zemia aria tas korpusas dazniausiai taip buna lengvoje ar slapioje zemėje ariant.

Paskelbta

sveiki visi

ruosiuos pirkt pluga 4 korpusu traktoriui t-74, sakykit ar tinka paprasti plugai nuo ratinio traktoriaus ant viksrinio? ar ju prikabinimo konstrukcija turi but kitokia, turint omeny, kad spyzius aria vaziuodamas vagos virsum. .

Paskelbta
sveiki visi

ruosiuos pirkt pluga 4 korpusu traktoriui t-74, sakykit ar tinka paprasti plugai nuo ratinio traktoriaus ant viksrinio? ar ju prikabinimo konstrukcija turi but kitokia, turint omeny, kad spyzius aria vaziuodamas vagos virsum. .

ten gi spiziuje reguliuojasi slaunys jei nori gali padaryt kad eitu virs vagos ar vaga :D pagal mana tai tkr tinka :)

Paskelbta
siandien pamtau korpusu aukscius tai visi vienodi .tik nuo pirmos verstuves iki antros atstumas trumpesnis negu nuo vidurines iki galines

2 cm trumpesnis

otai nou norago smaigalio ir skiriasi gal ten verstuve eina kiek pareguliuot

Paskelbta
sveiki visi

ten gi spiziuje reguliuojasi slaunys jei nori gali padaryt kad eitu virs vagos ar vaga :D pagal mana tai tkr tinka :)

bet t150k viksrinio plugui slaunim nieko nepadarydavai tekdavo daviryt prieky remo isnest isona kur prikabinimas tvirtinasi jei uzsieniny ziurai pluga tai buna kitu reguliuojasi plugo isnesimas

• po 2 savaičių...

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...