Jump to content

atostogos


voras

Recommended Posts

  • Atsakymai 211
  • Sukurta
  • Paskutinis įrašas

Daugiausiai įrašų parašė

Daugiausiai įrašų parašė

man siemetai irgi kaip niekad laisvo laiko pilni, rodos ir ukis padidejo, bet laiko lieka vis daugiau, nezinau, gal senstu :)

buvom rusneje, fainai tikrai, galeciau net sodybele rekomenduot, is rusnes i smiltyne, juodkrante , nida, zjb, prabegom visur bet tikrai geras daiktas tos atostogos

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

aukstaitis rašo:

Cia:

http://www.nardymo-kursai.lt/nardymo-kursai.html

man tai juokas ima is zveju. Very Happy meto ta savo spiniga, i kaire ir desine ir nei zvyno nei uodegos, Very Happy o panerus eserius ekskavatorium kask, lydekus pirstu gali baksnot ir dar daug visokios zuvies knibzda.

Na zuvu tai kaip kur. Kaikur tai ojojoi kiek pamatai. Siaip ispudingiausiu vaizdu esu mates antalieptes mariose: senas tiltas per sventaja (kaip ji dar buvo neuztvenkta), kapines po vandeniu ir pan. Tik kad matomumas nevisur geras. O juokingiausias vaizdas buvo kai seniems zvejam i valties dugna pabeldziau (kaip jie manes nemate priklaukiant tai neisivaizduoju).

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Na šiemet kaip niekad net tris keliones apturėjau ir vis kas savaitę. Pirma į Fendt traktorių gamyklą Marktoberdorfe (Vokietija) autobusu. Kita per Linas agro į DLG parodą ir Singenta lauko dieną Vokietijoj (lėktuvu, vietoj autobusu). Na ir dar su šeimyniškiais savomis auto „poilsis“ Slovakijos Tatruos ir aišku šiek tiek hobi-paskraidymo parasparniu. Dabar ūkis užleistas nežinau ko griebtis, bet visos kelionės savotiškai geros ir naudingos. Kažką smulkiau manau apie Vokietiją papasakosiu po kūlimų. Trumpai: laukuose stovi ir guli virš 10 t/ha kviečių, po 5-6 t/ha ž.rapso :icon-exclaim: ir ž.miežių. Vasarinių kultūrų mažai, tik kukurūzai. Žemės yra ir 20 balų, bet dauguma 80, net iki 100 balų :icon-exclaim: . Kaip kažkas minėjo, kad be džiovyklos ne ūkininkas, tai išeitų kad vokietijoj kaip ir nėra ūkininkų, nes pervažiavus apie 3000 km nei džiovyklų nei sandėlių pas ūkininkus ir nemačiau, kaip ir pas lenkus ir slovakus (bet užtat prie marijampolės ir Kauno yra :lol: ). NPK tręšia nedaug ir ne kas met, o N duoda iki 200 vm, tik nežinau, kaip telpa į 170 ES N normą. Šiaip jei yra klausimų, atsakysiu, visko nenupasakosi.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti



×
×
  • Create New...