Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta
Prieš 18 valandų, BR pranešimas:

Pabandėme pirmi metai pupas ir žirnius striptilu pasėt po tarpinių.20250525_141405.thumb.jpg.b845dcd3a3cbeaa53ee57c74262fc5ae.jpg20250525_141422.thumb.jpg.065893e1517a55c57344cc92e35de245.jpg20250525_142449.thumb.jpg.de4df57b51e87eab1677f6c7c00d733e.jpg20250525_142506.thumb.jpg.f6c96f087bfeed4b54d448a3aba9cb69.jpg

pupos ok, bet zirniam reikia seti su placiu norageliu (kaip pas mane ft). esu sejes viena eilute, per placiai ir nesusikimba usais

Paskelbta
prieš 55 minutes , manttys pranešimas:

pupos ok, bet zirniam reikia seti su placiu norageliu (kaip pas mane ft). esu sejes viena eilute, per placiai 

Dar yra kažkoks noragėlis ankštiniams kur į dvi eilutes sėja ar grūdinis tinka,nes norma tai daug didesnė nei javų ar nesikiša?

Paskelbta
prieš 1 minutę , BR pranešimas:

Dar yra kažkoks noragėlis ankštiniams kur į dvi eilutes sėja ar grūdinis tinka,nes norma tai daug didesnė nei javų ar nesikiša?

grudinis netinka, nes pastringa zirniai. yra norgeliai be apacios. paziurek mano foto pries tai buvusiame laiske, taip atrodo seta su jais. bandziau ir pupas su placiais arime, matysiu kaip bus..

Paskelbta
prieš 20 minutes , manttys pranešimas:

grudinis netinka, nes pastringa zirniai. yra norgeliai be apacios. paziurek mano foto pries tai buvusiame laiske, taip atrodo seta su jais. bandziau ir pupas su placiais arime, matysiu kaip bus..

Žiūrėjau tavo foto,tai ten gaunasi pakrika plati eilutė,nu aišku,kitais metais  išbandysim

Paskelbta
prieš 1 minutę , BR pranešimas:

Žiūrėjau tavo foto,tai ten gaunasi pakrika plati eilutė,nu aišku,kitais metais  išbandysim

esu sejes ir taip kaip tu pasejai. manau nebus labai blogai, bet placiais norageliai sejant mane drlius nustebino. aisku metai lietingi

Paskelbta
prieš 28 minutes , manttys pranešimas:

esu sejes ir taip kaip tu pasejai. manau nebus labai blogai, bet placiais norageliai sejant mane drlius nustebino. aisku metai lietingi

Tai ankštiniai  visad gerą derlių duoda jei lietaus būna,gal šiemet irgi taip bus,nes keletą metų tai nei pupų nei žirnių derliaus nekažką kai sausra 

Paskelbta
On 2025-05-24 at 17:11, manttys pranešimas:

Po 400 seti zirniai atrodo ok, tankumas tenkina

20250524_133732.jpg

20250524_133725.jpg

20250524_113947.jpg

Čia jau tarpueilis apie 20 cm ar ne?tada lengvai susikabina ūsais su kitomis eilutėm

Paskelbta
Prieš 9 valandas, manttys pranešimas:

Zirniai ir ramunes jauciu nera labai gerin draugai? Blin is kur tu ramuniu, feniksas neapsaugojo nuo islindimo. Bet gana nedaug galulaukej, tai gal nieko ir nedarysiu

Fenix'as pernai visuose žirniuose ramunes paleidęs buvo gana stiprokai, nors iki tol jų ten matęs nebuvau.

Paskelbta
prieš 12 minutes , mjj pranešimas:

Fenix'as pernai visuose žirniuose ramunes paleidęs buvo gana stiprokai, nors iki tol jų ten matęs nebuvau.

stompo neturejau tai panaudojau fenix. gyveni ir mokaisi

Paskelbta
Prieš 12 valandų, agronoms pranešimas:

Bandę kas naudoti Florone žirniuos?Bet taip kad dalis purkšta,dalis ne.Rimti pastebėjimai,jei negaila.

Teke senai.Trikampis liko nenupurksta ir visiskai jokio skirtumo nesimate.

Paskelbta
prieš 42 minutes , DZIUFAS pranešimas:

Kas paimtu pelinį pasišiaušelį žirniuose?

Iš graminicidų geriausiai veiktų kletodimo veiklioji medžiaga. Centurion plus ir select plus.

Paskelbta
prieš 41 minutes , Remse pranešimas:

Iš graminicidų geriausiai veiktų kletodimo veiklioji medžiaga. Centurion plus ir select plus.

prieš 41 minutes , Remse pranešimas:

Su kuo is zirniu usnis išimti?

Paskelbta

Butoxone naudojau ten kur pabėgo aklė. Pirmas įspūdis buvo kad suveikė idealiai, nes po paros visos buvo pradėję gelst. Praėjus savaitei didelė dalis žaliuoja toliau. Usnys gal neatsigaus.

Norma buvo 3,33, pupos sureagavo, bet turi žinot kur purkšta, kad pamatytum. Pas mus sausra, tai biesas žino kaip būtų normaliom sąlygom.

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...