Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta

MBLORINSER teisingai labai parasei..symet nereikejo dziovinti nes ir taip persausi buvo..taipat nesibeicuoja..o valymas kainuoja max 10e bent man uztiek isvalo..   Kokia optimaliausia norma sejate i hektara / kg ?  320~350 kg ?   

Paskelbta

Kaina visada yra derybu klausimas kaip.minėjau jau. Mano ta veisle žemauge. Gal ir respektas. Iki kelemu mazdaug. Kuliau siemet po 4.8t/ha.

O dėl seklos tai jos kaina sudaro išvalymas, išdžiovinimas, išvalymas, atrinkimas mažu žirniuku nuo dideliu.

Tokios kainos prasai, o dar nezinai kokia veisle turi... 

• po 2 savaičių...
Paskelbta

Nepatinka jiems sunki zeme, suvargsta, o jei dar slapia sudirbi arba paseji

Prieštarauju. Būtent priemolyje šiemet kūliau beveik po 6 t/ha, o kur kiek lengvesnė žemė po 5 t/ha. Tiesiog žirniai ne javai, seklus dirbimas netinka. Reikia sukultivuoti bent 10 cm gyliu.

Paskelbta

Prie tokio derliaus, ką atidavei jiems?

NPK 5-21-36 120 kg/ha;

Am.Sulfatas 120 kg/ha;

Basagran 1,7 + Stomp 1,0 l/ha;

Leopard 1,0 l/ha;

Signum 1,0 l/ha;

Proteus 0,6 ;

Fastac 0,2 ;

Wuxal Mo 0,5;

Sėta balandžio 14 ir 21d.

Paskelbta

Aš sėjau Simona tai maždaug po 300 kg. žemė priesmėlis arba smėlis, o derlingumas apie 3 t/ha tręšt visai netręšiau, tik nuo vabalų nupurškiau ir nuo žolės dar purškiau, bet vistiek apėjo svėrėm tai dar valyt teko.

Paskelbta

Draugas sėjo SImona ir Respecta tam pačiam lauke, tręšimas, priežiūra, sėjos norma ir laikas tas pats, tai palyginimui Respectas buvo spryndžiu aukštesnis, prinoko abu vienodai, gal simona keliomis dienomis anksčiau, derlius simonos 300 kg buvo didesnis.

Paskelbta

NPK 5-21-36 120 kg/ha;

Am.Sulfatas 120 kg/ha;

Basagran 1,7 + Stomp 1,0 l/ha;

Leopard 1,0 l/ha;

Signum 1,0 l/ha;

Proteus 0,6 ;

Fastac 0,2 ;

Wuxal Mo 0,5;

Sėta balandžio 14 ir 21d.

gal kartais esate issityres dirvozemi kur derejo 6 ir kur 5 t/ha?

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...