Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta

Purskei su stromp ant dirvos? Ar matcijo?

jei manęs klausi.. tai naudojau kalifa+mistralis...žolių kaip ir nebuvo.. šiek tiek kur retesnis pasėlis vėliau išlindo svėrė...
Paskelbta

Klausykit mano zirniai zalios spalvos,kai nukuli tai cia eina i pridavima? Nes pas kaimyna geltona,tai tikrai eina :) o mano nezinau :)

taiziurint kiek tu zaliu,pas mane irgigi buvo truputis zaliu tai nieko nesake prieme

.

Paskelbta

Tie zali tai peliuskos, arba tavo zirniai velai seti ir neprinoke pilnai. juos reikia kisy i zeme iskart kaip tik atsiranda proga ivaziuot i dirva. Peliuskos ir zydi kita spalva nei zirniai o ir aukstesnes buna. Vat geras klausimas kiek peliusku turi but kad nepriimtu arba butu kaip pasariakas.

Paskelbta

Na kam ne kam, bet žirniams šymet susiklostė geri metai, nes galėjo dabręsti prie sausų orų ir todėl nė trupučio nesugulė ir puikiai nusikūlė be jokių defoliantų ar glyfosatų. 42 ha Respect veislės atseikėjo po 5,1 t/ha. Tikrai įspūdingai manau.

Paskelbta

Jei ne paslaptis, kur vezat ar vezet zirnius ? Kiek moka ? Dekui...

Kaip ir reikėjo tikėtis, žirnių prisikūlė visi daug, todėl kainos krinta šuoliais. Pirmus pardaviau po 204 €/t, o paskutinius tik po 184 €/t.

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...