Jump to content

Recommended Posts

• Atsakymai 54
  • Sukurta
  • Paskutinis įrašas

Daugiausiai įrašų parašė

Daugiausiai įrašų parašė

Paskelbta

Nei konkurencija nei ką, yra paklausa turi būt ir pasiūla.

Klausimas buvo: "Is kurios puses busi Inžinierius?"

Taigi parašyta - Druskininkai.

Galėčiau duot darbo nuo birželio iki rugsėjo pabaigos. Pirmai pradžiai 6 Lt į valandą. Per darbymetį ir apie 2000 per mėn.

Paskelbta

50lt už 8val. tai visai normalei. tiktais manyčiau kekvienas darbas turi savo kaina.už pasitrinima aš nemokėčiau nei skatiko .va akmenis rinkom tai mokėjau 15lt val tai norinčiu buvo per akis ir dirbo su ugnele :D ne tia laikai kai darbas stovi o pinigai byra.reik uždirbti ta piniga .

Paskelbta

pasitrinimas per astriai pasakyta mano truputi t.y padedu kam reikia ar prie suvirintojo ar tekintojo ar dar ko kas sugede ir reikia pagalbos. Druskininkai man lb toli reiktu ieskoti vietos kur gyventi ir pan. tai papildomos islaidos.. :icon-wink:

Paskelbta

na tekinimo stakliu as neturiu, o prie suvirintojo pagilbininko keip ir nereikia, ne tie laikai kai viska virint reikejo :)

derliaus vezimas, sandelyje jei noro bus mankshta daryt galesi, valomaja sherti ir tt ir pnsh :)

Paskelbta
50lt už 8val. tai visai normalei. tiktais manyčiau kekvienas darbas turi savo kaina.už pasitrinima aš nemokėčiau nei skatiko .va akmenis rinkom tai mokėjau 15lt val tai norinčiu buvo per akis ir dirbo su ugnele :D ne tia laikai kai darbas stovi o pinigai byra.reik uždirbti ta piniga .

fantastika 15lt uz akmenu rinkima...pas musu uz 50lt i diena nelabai kas eina akmenu rinkt, o traktorininka norint islaikyt tai jau min. 10lt/h + dar bonusai kokie kaip kuras namo vazinet, virsvalandziai ir pan ziurint ka dirba...

Paskelbta
fantastika 15lt uz akmenu rinkima...pas musu uz 50lt i diena nelabai kas eina akmenu rinkt

Tik atkreipiu dėmesį, kad už akmenų rinkimą buvo mokama 15Lt/val. T.y. 8 val.-120Lt. :)

aj nu tada irgi fantastika...nepastebejau kad i val 15lt... :icon-rolleyes: uz tiek ir as eiciau, darbas juk nesunkus :icon-wink:

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...