Jump to content

patarkit


Aridas

Recommended Posts

Turiu tokia problema,mano tevukas ukininkavo iki rudenio,toliau pradejau viska daryti as ,is rudens zieminiu pasejau,toliau pavasario darbai,pasejau irgi viska,vienu zodziu viska dariau po jo vardu,beda ta kad tevukas pries savaite pasimire,nesudeklaravom paseliu,liko gi tik mienuo,toliau kuras ir kiti reikalai,as planavau tvarkytis bet nespejau,zemes savo vardu nespejau persirasyti,vienu zodziu viskas ant jo.Tai dabar kaip suprantu kad reikia man registruoti uki greit,ar uztenka1.5ha norint tapti ukininku,minimalaus profesinio pazymejima turiu,ka daryti su paseliu deklaracija ir tt,dirbom apie 90ha,butu gaila jei nueitu suniu ant uodegos,padarkit protingieji kolegos,aciu

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Nepatarčiau bandyti laimės tyliai ramiai tėvuko vardu suktis, atbuline data teikti deklaracijas o juo labiau lįsti prie pinigų banke, kai užtiks tai paskui ilgai baltinius skalbsi. Pradėk ofisialiai tvarkytis palikimą . Pirmiausiai paveldėjimo byla, gal yra kam testamentas parašytas apie kurį niekas ir nežino. Paprašyk teismo įskymo tvarkyti ūkio reikalus kol bus sprendžiama paveldėjimo byla. Bet kokiu atveju pasitark tiek specais tiek ir su advokatais, dalykas gana sudėtingas.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Jeigu savo vardu turi nors kokį žemės ar miško lopinėlį įregistruoji valdą savo vardu. O jau kai įregistruota gali deklaruot ir tėvuko žemę nors ji ir neperrašyta bus. Tai viską galima atlikti seniūnijoje kur yra tavo žemė. Valdos periminėt nereikia, nes po to gali kilt kokių keblumų dėl vardų ar kodų pasikeitimo. Tėvuko valdą automatiškai uždarys. Taip pat galima registruot ir ūkį savo vardu. O palikimą susitvarkysi vėliau neskubėdamas.

Šiaip tai visus šitus dalykus turi žinoti specialistas seniūnijoj jei jis tikras Specialistas.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

dekui visiems kurie patarimu mestelejo,nelegaliai ar patiliukais neverta daryti,ryt atsiimu pazyma is registru centro kad turiu 1.6ha ir lekiu i seniunija valda iregistruoju,neziot per kiek laiko valdos reikalai sprendziasi?,kokiu poperiuku ten reikia?,o kai valda bus iregistruota tai suprantu kad galesiu paselius deklaruoti,veliau kitus poperiukus tvarkausi,a taip kolegos.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...