Jump to content

vakuuminio siurblio remontas

Recommended Posts

Paskelbta

tai va susiduriau su tokia problema, siurblys senas, isrudijes darbinis pavirshius, sakau gal kas shlifuoja, gal zinot kur kreiptis.

ir dar koki tepala reiketu pilti siurblio plokshteliu tepimui

Paskelbta

o jej nepavyks suremontuoti pas viena ukininka maciau ant xts 100 backos prieki honda dyzelinis siurblys primontuotas...sake ilgiau traukia nei originalas bet uztenka, irgi variantas, nors neaisku kokia pas Tave backa ant 5 kubu tokio daikto gi nepirksi... :icon-wink:

Paskelbta

xts 100 ir originalus vakuumas, ble su tais senais lauzais kai prasidedi tai kishi kishi ir dar nori, rodos jau gera ir nepigiai nupirkau o kai reikia dirbti tai deshra vistiek gaunasi

Paskelbta

nu musu xts kai netrauke nuvariau i lytagra nupirkau plokstes tokios kietos tiksliai nzn kaip vadinas (kieta fanera lygi), patys issipjaustem ploksteles sudejom ir jau treti metai tfu tfu tfu :icon-wink:

Paskelbta

plokshtele geros, tik korpusas isrudijes, nu bet shiandien pirma bachka pritraukiau, viskas ok, tik reik vos ne 1000 rpm duoti, bishki nerealu vakuumo siurbliui tokios apsukos, zodziu ko gero kad kitamet teks pirkti nauja siurbli

Paskelbta
plokshtele geros, tik korpusas isrudijes, nu bet shiandien pirma bachka pritraukiau, viskas ok, tik reik vos ne 1000 rpm duoti, bishki nerealu vakuumo siurbliui tokios apsukos, zodziu ko gero kad kitamet teks pirkti nauja siurbli

korpusas pats nusisveis kai tankiau padirbsi :) tepala tai paprasta dyzelini pilk, o kad ant tukstantiniu apsuku traukia cia jau perdavima per reduktoriu ir dirzus ziurek , vakumo velenas turetu suktis 1500 aps/min.

Paskelbta

nu brolis dirba su xts kur uzdetas naujas italishkas vakuumo siurblys, kardanas sukasi nedaugiau kaip 400rpm bet traukia tai uztikrintai, o pas mane tai dar viskas originaliai stovi be jokiu dirziniu pavaru, deti dirzu irgi nesiruosiu, jei jau neis tai keisiu siurbli nauju, nepatinka man kai viskas ant snargliu :icon-confused:

Paskelbta

na shitas tai matosi kad su multiplikatoriumi, nesigincyju, vadinasi anie irgi tokie, znaciet man reika tik duoti gazo ir viskas bus gerai :)

Paskelbta

bet shitas iscentrinis, ar ne?

gal ir praktishka toki deti jei pats prisiurbia, nes toki gali panaudoti trashu tirpinimui ir maishymui

Paskelbta

tada aishku kodel buvo nuimtaspriekinis guolio dangtis, kogero ten jis su visu hidro varikliu tvirtinosi, na dabar pas mane jau su kardanu

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...