voras Paskelbta Balandžio 14, 2008 Pranešti Paskelbta Balandžio 14, 2008 tai va susiduriau su tokia problema, siurblys senas, isrudijes darbinis pavirshius, sakau gal kas shlifuoja, gal zinot kur kreiptis. ir dar koki tepala reiketu pilti siurblio plokshteliu tepimui
Julius Paskelbta Balandžio 14, 2008 Pranešti Paskelbta Balandžio 14, 2008 Gal UAB hidraulikos pasaulis padėtų. http://www.sveteka.lt/
M&M Paskelbta Balandžio 14, 2008 Pranešti Paskelbta Balandžio 14, 2008 o jej nepavyks suremontuoti pas viena ukininka maciau ant xts 100 backos prieki honda dyzelinis siurblys primontuotas...sake ilgiau traukia nei originalas bet uztenka, irgi variantas, nors neaisku kokia pas Tave backa ant 5 kubu tokio daikto gi nepirksi...
voras Paskelbta Balandžio 14, 2008 Temos autorius Pranešti Paskelbta Balandžio 14, 2008 xts 100 ir originalus vakuumas, ble su tais senais lauzais kai prasidedi tai kishi kishi ir dar nori, rodos jau gera ir nepigiai nupirkau o kai reikia dirbti tai deshra vistiek gaunasi
Vylukas Paskelbta Balandžio 14, 2008 Pranešti Paskelbta Balandžio 14, 2008 Man sitie patraukliai,tiesa ne vakuminiai http://www.agregatai.lt/index.php?-641920434 O ir kaina padori visai.
arimas Paskelbta Balandžio 14, 2008 Pranešti Paskelbta Balandžio 14, 2008 siulyciau nauja italiska vakuma uzsimest ir pamirstum vargus ilgam
voras Paskelbta Balandžio 15, 2008 Temos autorius Pranešti Paskelbta Balandžio 15, 2008 itariu teks atgailet, o koks tepalas?
M&M Paskelbta Balandžio 15, 2008 Pranešti Paskelbta Balandžio 15, 2008 nu musu xts kai netrauke nuvariau i lytagra nupirkau plokstes tokios kietos tiksliai nzn kaip vadinas (kieta fanera lygi), patys issipjaustem ploksteles sudejom ir jau treti metai tfu tfu tfu
voras Paskelbta Balandžio 15, 2008 Temos autorius Pranešti Paskelbta Balandžio 15, 2008 plokshtele geros, tik korpusas isrudijes, nu bet shiandien pirma bachka pritraukiau, viskas ok, tik reik vos ne 1000 rpm duoti, bishki nerealu vakuumo siurbliui tokios apsukos, zodziu ko gero kad kitamet teks pirkti nauja siurbli
M&M Paskelbta Balandžio 17, 2008 Pranešti Paskelbta Balandžio 17, 2008 tada nieko naujo neprigalvosi, o sena originalu nusipirksi ir tas pac bus...tik pinigai i bala...
vyga Paskelbta Balandžio 17, 2008 Pranešti Paskelbta Balandžio 17, 2008 plokshtele geros, tik korpusas isrudijes, nu bet shiandien pirma bachka pritraukiau, viskas ok, tik reik vos ne 1000 rpm duoti, bishki nerealu vakuumo siurbliui tokios apsukos, zodziu ko gero kad kitamet teks pirkti nauja siurbli korpusas pats nusisveis kai tankiau padirbsi tepala tai paprasta dyzelini pilk, o kad ant tukstantiniu apsuku traukia cia jau perdavima per reduktoriu ir dirzus ziurek , vakumo velenas turetu suktis 1500 aps/min.
voras Paskelbta Balandžio 17, 2008 Temos autorius Pranešti Paskelbta Balandžio 17, 2008 nu brolis dirba su xts kur uzdetas naujas italishkas vakuumo siurblys, kardanas sukasi nedaugiau kaip 400rpm bet traukia tai uztikrintai, o pas mane tai dar viskas originaliai stovi be jokiu dirziniu pavaru, deti dirzu irgi nesiruosiu, jei jau neis tai keisiu siurbli nauju, nepatinka man kai viskas ant snargliu
arunis Paskelbta Balandžio 17, 2008 Pranešti Paskelbta Balandžio 17, 2008 italiski man rodos kartu su reduktoriumi
vrimvydas Paskelbta Balandžio 17, 2008 Pranešti Paskelbta Balandžio 17, 2008 http://www.siurbliai.lt/index.php?s_id= ... 56〈=lt
voras Paskelbta Balandžio 17, 2008 Temos autorius Pranešti Paskelbta Balandžio 17, 2008 na jei shitaip, tada tyliu, nesigilinau, bet ant mano originalaus stovi lentele max 540 rpm
voras Paskelbta Balandžio 17, 2008 Temos autorius Pranešti Paskelbta Balandžio 17, 2008 na shitas tai matosi kad su multiplikatoriumi, nesigincyju, vadinasi anie irgi tokie, znaciet man reika tik duoti gazo ir viskas bus gerai
vrimvydas Paskelbta Balandžio 17, 2008 Pranešti Paskelbta Balandžio 17, 2008 as ant savo backos isitaisiau http://www.siurbliai.lt/index.php?s_id= ... ow〈=lt Nu visai patenkintas dirba tiliai backa 10 kubu prisitraukiu is kudros per 15 min Plius paprastas kaip trys kapeikos
voras Paskelbta Balandžio 18, 2008 Temos autorius Pranešti Paskelbta Balandžio 18, 2008 bet shitas iscentrinis, ar ne? gal ir praktishka toki deti jei pats prisiurbia, nes toki gali panaudoti trashu tirpinimui ir maishymui
vrimvydas Paskelbta Balandžio 18, 2008 Pranešti Paskelbta Balandžio 18, 2008 ten stovi sparnuote nasumas iki kubo per minute Pasidariau ir prisiurbima tik reikejo dar viena krana isitaisyti Komplekte yra atbulinis voztuvas
vyga Paskelbta Balandžio 18, 2008 Pranešti Paskelbta Balandžio 18, 2008 orginalus vakumai su backom naujom pareidavo su hidro varikliu o ne su kardanu
voras Paskelbta Balandžio 19, 2008 Temos autorius Pranešti Paskelbta Balandžio 19, 2008 tada aishku kodel buvo nuimtaspriekinis guolio dangtis, kogero ten jis su visu hidro varikliu tvirtinosi, na dabar pas mane jau su kardanu
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti