Jump to content

Recommended Posts

• po 2 savaičių...
Paskelbta
Prieš 1 valandų, Jaunasis321 pranešimas:

Ar pavyktų su 24-36m diskais barstyti ant 20m technologinių sumažinus darbinio apsukas? Ar iškart ieškot mažesnių diskų?

Gali but sunku pagaut norma, nes lenteles netiks 

Paskelbta
Prieš 4 valandas, Jaunasis321 pranešimas:

Ar pavyktų su 24-36m diskais barstyti ant 20m technologinių sumažinus darbinio apsukas? Ar iškart ieškot mažesnių diskų?

O tai čia laikinai reikia ar kaip? Koks barstytuvas?

Paskelbta
Prieš 8 valandas, Tomas01 pranešimas:

O tai čia laikinai reikia ar kaip? Koks barstytuvas?

Amazone za-m. Nupirktas su didesniais diskais, tai galvoju ar iš kart ieškot mažesnių. Gal pavyktų statyt menteles ant 24m ir kažkiek mažint apsukas

Paskelbta

Tikrai pavyks, tik jei nori idealaus tolygumo gali tekti su kilimėliais pasižaisti. Kartais net apsukų mažinti nereikia, nes nustačius ant mažiausio pločio pagal programėlę dar mentelės ne iki galo būna nustumtos ir yra dar iš ko pareguliuoti.

• po 1 mėnesio...
Paskelbta
Prieš 3 valandas, lietulka pranešimas:

Sveiki gal esa su sitokiu valdikliu amazones barstituvo susidure, nuo ko galima pajungti greicio davikli tik nuo rato ar galima ir per gps 

IMG_20250128_200531.jpg

IMG_20250128_200541.jpg

IMG_20250128_200600.jpg

IMG_20250128_200652.jpg

sitas kabelis manau sujungtu sita kompa su traktoriumi nereiktu montuoti greicio  davikli nuo rato 

Screenshot_20250128_232644_com.android.chrome.jpg

Paskelbta

Jo, čia panašu standartinė 7-pin jungtis, tai galima tiesiai prie traktoriaus jungti, galima nuo GPS (manau dauguma arba visi GPS turi kabelius į 7-pin), o jei nėra nei GPS, nei jungties traktoriuje tai ir daviklis ant rato/kardano tiks.

• po 4 savaičių...
Paskelbta

Sveiki. Nusipirkom barstykle ne nauja Amazone Za-U 1501, reikia biski pagalbos del plociu ir menteliu. Anksciau turejom su vienu disku tai nebuvo problemu 😀 turiu disku su mentelem S4 ir B, tai kiek skaitau manuala, B yra pakrasciu o S4 barstymo, bet man reikia 18m o jie kaip suprantu ant daugiau metru yra S4, na dar nuo trasu priklauso. Barstysiu su Belarusu, tai darbinis tik nuo greicio. Ar eis man barstyt 18m ar iskart ieskot menteliu S2 ? 

Paskelbta
Prieš 1 valandų, tirexs pranešimas:

Atsisiųskite amazone spreadchart is googleplay ir matysi viską kaip kas

Tai va kad man neranda Amazone ZA-U 1501 barstykles, ir nerandu parametru. Turiu viena pdf, bet labai neaiskiai surasyta. Del to ir klausiu gal kas turi ir naudoja tokia. 

• po 2 savaičių...
Paskelbta

Kverneland tręštuvo kompas nemato ISO Radar daviklio. Gal. kas susidūręs kur bėda? Buvau nuo wheel sensor pajunges tai viską matė. Dabar mato šį sensoriu nors jo nėra. 

Ar šį daviklį reikia kalibruot? 

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...