Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta
Prieš 1 valandų, PArty pranešimas:

Drėgmės (lietaus ) buvo per mažai kad pilnai ištirpinti.Lietingais metais turėtum atvirkščiai

turbut kad sausi orai turejo didziausia itaka. O del kalcio pertekliaus dirvos tyrimai  nedaryti tai gali buti bet manyciau kad sausi orai itakojo bloga issisavinima del to ir nebenaudosiu KAN apsistosiu ties paprasta salietra 

Paskelbta
Prieš 18 valandų, Auguliss pranešimas:

nevienus metus kalcio amonio salietra atiduodam po sejos, zemes senai nemaciusios sejomainos tai sakau gal kas tures su sitom trasu patiries pries seja ir po seja atiduodant, gal taip atiduodant geresnis efektas butu

Pradžioj pradėk nuo sėjomainos  ivesk posėlinius augalus ir po truputi bus ok. Trešimai purškimai  pasidėliosi ir eis i prieki ;)

Paskelbta
Prieš 17 valandų, Paske pranešimas:

Pernai bandziau kalcio amonio salietra kvieciuose tai daugiau nebenaudosiu tas ilgas pasisavinimas tikrai neinauda. Salietra tresti laukai 1-2 klase kalcio amonio salietra 4-3 klase

o iš kokybinių parametrų sprendžiate kad neįsisavino ar trąša ant viršaus buvo? 

Paskelbta
Prieš 20 valandų, Paske pranešimas:

Pernai bandziau kalcio amonio salietra kvieciuose tai daugiau nebenaudosiu tas ilgas pasisavinimas tikrai neinauda. Salietra tresti laukai 1-2 klase kalcio amonio salietra 4-3 klase

Man kaip tik KAN gerai pirmam trešimui, krituliu dar būna tai viskas ištirpsta, paskui jau sulfatas su salietra eina.

Paskelbta
prieš 48 minutes , Augis100 pranešimas:

Mane tai domina ukine jai kas turite aplink Alytu ar Kauna, Druskininkus.reiketu 4tonu

Ukines ir man reikes, tik kad sunkoka su ja, visi issipardave is rudens pasiliko tik sau seklai ir viskas...

Paskelbta
prieš 31 minutes , ramunas.s pranešimas:

Ukines ir man reikes, tik kad sunkoka su ja, visi issipardave is rudens pasiliko tik sau seklai ir viskas...

Turim, bet Radviliskio raj. Yra Planet kelios tonos ir Grace didesnis kiekis.

• po 2 savaičių...
Paskelbta
On 2019-03-06 at 09:47, ramunas.s pranešimas:

Taigi. AG mieziu kainos kaarle arba tesla 360 gryni o i rudeni 380

pirkau pas juos teslos labai jau gražūs jų laukialei buvo gal kas jau auginot ir galit pakomentuoti

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...