manttys Paskelbta Gegužės 6, 2025 Pranešti Paskelbta Gegužės 6, 2025 prieš 8 minutes , kestoxs pranešimas: Kad man rodos kas 10d jiem sunkiai sekasi duomenys atnaujint ar gaut ir yra vis dar lauki kur nuotraukos 04.04 stovi. Tai su tokiu duomenų srautu vykdyti tręšimus kintamą normą kolkas persunku kintamos normos kadencija baigiau sulik map pabrangimu. su azoto kontama net nezaidziu marceliukė 1
Ovid Paskelbta Gegužės 7, 2025 Pranešti Paskelbta Gegužės 7, 2025 Zieminiam beriant ant veliavos, ziurit pagrindini stieba ar kad ir salutiniams butu veliava jau?
Remse Paskelbta Gegužės 7, 2025 Pranešti Paskelbta Gegužės 7, 2025 prieš 47 minutes , Ovid pranešimas: Zieminiam beriant ant veliavos, ziurit pagrindini stieba ar kad ir salutiniams butu veliava jau? Pagrindinį.
Ovid Paskelbta Gegužės 7, 2025 Pranešti Paskelbta Gegužės 7, 2025 prieš 8 minutes , Remse pranešimas: Pagrindinį. Laukiat kol daug maz visa islys ar kaip?
Remse Paskelbta Gegužės 7, 2025 Pranešti Paskelbta Gegužės 7, 2025 prieš 40 minutes , Ovid pranešimas: Laukiat kol daug maz visa islys ar kaip? Bent aš tręšiu kai tik pradeda lįsti, plius derinuosi prie orų.
manttys Paskelbta Gegužės 7, 2025 Pranešti Paskelbta Gegužės 7, 2025 prieš 5 minutes , Remse pranešimas: Bent aš tręšiu kai tik pradeda lįsti, plius derinuosi prie orų. Bet reikia tresti. Atrodo sausa, neprasminga, bet mano nuomone, reikia Remse 1
mjj Paskelbta Gegužės 7, 2025 Pranešti Paskelbta Gegužės 7, 2025 prieš valandą, manttys pranešimas: Bet reikia tresti. Atrodo sausa, neprasminga, bet mano nuomone, reikia Kiek veiklios azoto atiduodat su/be kokybiniu tręšimu?
manttys Paskelbta Gegužės 7, 2025 Pranešti Paskelbta Gegužės 7, 2025 Prieš 2 valandas, mjj pranešimas: Kiek veiklios azoto atiduodat su/be kokybiniu tręšimu? 160 plius 33. Stabili 2 su daug tonu pernai. Witalikas and mjj 2
Witalikas Paskelbta Gegužės 7, 2025 Pranešti Paskelbta Gegužės 7, 2025 prieš valandą, manttys pranešimas: 160 plius 33. Stabili 2 su daug tonu pernai. O pala pernai nepurskei karbamido, ant varpos?
manttys Paskelbta Gegužės 8, 2025 Pranešti Paskelbta Gegužės 8, 2025 Prieš 5 valandas, Witalikas pranešimas: O pala pernai nepurskei karbamido, ant varpos? Ne, neuzsiemineju Witalikas 1
vrimvydas Paskelbta Gegužės 8, 2025 Pranešti Paskelbta Gegužės 8, 2025 Parejo BRIX matuoklis . Rodo rapse 10 -12. Paemiau is kieme augancio ant smelio rodo 4 .
AG Paulius Paskelbta Gegužės 16, 2025 Pranešti Paskelbta Gegužės 16, 2025 On 2025-05-06 at 01:20, AG Paulius pranešimas: 05.05 Mano pastebėjimas kad šiais metais kviečiai labai jautriai reagavo į vienaskilčiu herbicidinį purškima. Po purškimo dėl šalčių ir žemos temperatūros vegetacija buvo sulėtėjusi augalų chlorofilas pašviesejęs. Manau, kad apie 7 dienas vegetacija vyko minimaliai, tačiau dabar vėl viskas sugryžo į savo vėžias. Jei temperatūros leis iki gegužes 10 bus panaudotas pirmas augimo reguliatorius ir fungicidas. Nu ką pirmas purškimas, jau atliktas. Augalai apsaugoti nuo ligų. (Drėgna žemė + tankus pasėlis + pakilusi temperatūra= įdealios sąlygos ligoms plisti) Dabar toks dileminis klausimas, pasėliui atiduota apie 145 N. v.m likęs 68 N. v.m buvo palikta ant 1000 sėklų masės stambinimo. Tačiau atsižvelgiant į metų situaciją sakyčiau po savaitės jau bus pradėjusi lysti vėliava. gal ir nebeverta nieko laukti ant drėgnos žemės reikia atiduoti kokybinį tešimą. Kokios Jūsų nuomonės kaip elgtumėtės mano situacijoje? Šiandien pasėlis atrodo taip:
simasd Paskelbta Gegužės 16, 2025 Pranešti Paskelbta Gegužės 16, 2025 prieš 56 minutes , AG Paulius pranešimas: Nu ką pirmas purškimas, jau atliktas. Augalai apsaugoti nuo ligų. (Drėgna žemė + tankus pasėlis + pakilusi temperatūra= įdealios sąlygos ligoms plisti) Dabar toks dileminis klausimas, pasėliui atiduota apie 145 N. v.m likęs 68 N. v.m buvo palikta ant 1000 sėklų masės stambinimo. Tačiau atsižvelgiant į metų situaciją sakyčiau po savaitės jau bus pradėjusi lysti vėliava. gal ir nebeverta nieko laukti ant drėgnos žemės reikia atiduoti kokybinį tešimą. Kokios Jūsų nuomonės kaip elgtumėtės mano situacijoje? Šiandien pasėlis atrodo taip: Kokia čia veislė ?
AG Paulius Paskelbta Gegužės 16, 2025 Pranešti Paskelbta Gegužės 16, 2025 prieš 43 minutes , simasd pranešimas: Kokia čia veislė ? Skagenas, kolkas nematau didelio tikslo užsiiminėti eksperimentais. simasd 1
ceck Paskelbta Gegužės 16, 2025 Pranešti Paskelbta Gegužės 16, 2025 On 2025-05-06 at 01:20, AG Paulius pranešimas: 05.05 Mano pastebėjimas kad šiais metais kviečiai labai jautriai reagavo į vienaskilčiu herbicidinį purškima. Po purškimo dėl šalčių ir žemos temperatūros vegetacija buvo sulėtėjusi augalų chlorofilas pašviesejęs. Manau, kad apie 7 dienas vegetacija vyko minimaliai, tačiau dabar vėl viskas sugryžo į savo vėžias. Jei temperatūros leis iki gegužes 10 bus panaudotas pirmas augimo reguliatorius ir fungicidas. šuns nesimato per kviečius o tu pirmą reguliatoriu dėsi, įdomiai, norėsiu pamatyt juos po joninių ar mindauginių Remse, AgroP and shaolin 3
AG Paulius Paskelbta Gegužės 16, 2025 Pranešti Paskelbta Gegužės 16, 2025 prieš 4 minutes , ceck pranešimas: šuns nesimato per kviečius o tu pirmą reguliatoriu dėsi, įdomiai, norėsiu pamatyt juos po joninių ar mindauginių Pasidalinsiu būtinai informacija, tikiuosi iki derliaus neuzeis liūčių su 30 m/s vėjų. Daugiau tai viskas pofik.
ceck Paskelbta Gegužės 16, 2025 Pranešti Paskelbta Gegužės 16, 2025 prieš 19 minutes , AG Paulius pranešimas: Pasidalinsiu būtinai informacija, tikiuosi iki derliaus neuzeis liūčių su 30 m/s vėjų. Daugiau tai viskas pofik. praktika rodo kad užtenka 20/20/20 ir guli, (per 20 min. 20mm. su 20m/s vėju) Witalikas, MV ūkis, Remse and 3 others 6
Heartbreak-kid Paskelbta Gegužės 16, 2025 Pranešti Paskelbta Gegužės 16, 2025 Uztenka ir dar mazesnes formules ir zinant kad 2 trumpinimai atlikti. 14 metu pradraugavau su skagenu.Zn ka sakau
manttys Paskelbta Gegužės 16, 2025 Pranešti Paskelbta Gegužės 16, 2025 prieš valandą, ceck pranešimas: šuns nesimato per kviečius o tu pirmą reguliatoriu dėsi, įdomiai, norėsiu pamatyt juos po joninių ar mindauginių ČIA VISISŠKA TIKIMYBIŲ TEORIJA. Šiemet 3 metai be agresyvių reguliatorių
ceck Paskelbta Gegužės 16, 2025 Pranešti Paskelbta Gegužės 16, 2025 prieš 19 minutes , Heartbreak-kid pranešimas: Uztenka ir dar mazesnes formules ir zinant kad 2 trumpinimai atlikti. 14 metu pradraugavau su skagenu.Zn ka sakau pas mane paskutinė buvo tokia, kai skageną auginau ir sau pasakiau gana
manttys Paskelbta Gegužės 16, 2025 Pranešti Paskelbta Gegužės 16, 2025 prieš valandą, ceck pranešimas: pas mane paskutinė buvo tokia, kai skageną auginau ir sau pasakiau gana man bright pakeite nuomone. ta viena extra tona jau yra verta pasipismo. o jei dar gauni ismoka draudimo, tai gaunas pelno vos ne uz antra toki plota
bmarius Paskelbta Gegužės 16, 2025 Pranešti Paskelbta Gegužės 16, 2025 prieš 27 minutes , manttys pranešimas: man bright pakeite nuomone. ta viena extra tona jau yra verta pasipismo. o jei dar gauni ismoka draudimo, tai gaunas pelno vos ne uz antra toki plota turbut nera teke tureti sugulusiu ir pastovaus palynojimo per kulima
ceck Paskelbta Gegužės 16, 2025 Pranešti Paskelbta Gegužės 16, 2025 prieš 1 minutę , bmarius pranešimas: turbut nera teke tureti sugulusiu ir pastovaus palynojimo per kulima žinok esu turėjės ir nesugulusių, bet stačių su virš 70 procentų sudygimu, tad sugulimas jau gali baigtis tragedija ir draudimo išmoka gali ir nebepadėti
manttys Paskelbta Gegužės 16, 2025 Pranešti Paskelbta Gegužės 16, 2025 prieš 23 minutes , bmarius pranešimas: turbut nera teke tureti sugulusiu ir pastovaus palynojimo per kulima kol kas ne. gal ir neteks. kaip sakant, nesprendziu problemu kol ju nera
Ovid Paskelbta Gegužės 16, 2025 Pranešti Paskelbta Gegužės 16, 2025 Prieš 8 valandas, AG Paulius pranešimas: Nu ką pirmas purškimas, jau atliktas. Augalai apsaugoti nuo ligų. (Drėgna žemė + tankus pasėlis + pakilusi temperatūra= įdealios sąlygos ligoms plisti) Dabar toks dileminis klausimas, pasėliui atiduota apie 145 N. v.m likęs 68 N. v.m buvo palikta ant 1000 sėklų masės stambinimo. Tačiau atsižvelgiant į metų situaciją sakyčiau po savaitės jau bus pradėjusi lysti vėliava. gal ir nebeverta nieko laukti ant drėgnos žemės reikia atiduoti kokybinį tešimą. Kokios Jūsų nuomonės kaip elgtumėtės mano situacijoje? Šiandien pasėlis atrodo taip: I klausima del tresimo taip nieks ir nepakomentavot, pas mane ada, etana lenda veliavinis. Tresiu kol dregmes yra, veisles ada, etana.
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti