Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta
Prieš 4 valandas, Juozukas pranešimas:

O kas rudeni/ziema grudus pafiksavo naujam derliui, tikrai manau tokiu yra, tikriausiai psichologo pagalba dabar naudojasi

Tai o kas nuo kombaino pardavė, lyginant su dabar, tai tiem nei kunigas nepadės :D

Paskelbta
prieš 17 minutes , belaruskis pranešimas:

Pakėlėm sandelio vertę šiandien. Dabar saugot tik reik (734€ pirkta), kad kaimynai neišvogtų

20220309_172930.jpg

Kaimynai perskaite toki postą, gali ne tik trasas is principo isvogt, ziurek sandelys vietoj liktų :D

Paskelbta
prieš 1 minutę , WYCKA/ pranešimas:

Tai pala jai neklystu 100h tai mažoka 

Pasėmiau pirmam trešimui, negalvojau kad tiek iškils dabar ,nes reik įsiregistruot pvm ir pan.

Jei laikysis 1400eur tona iki antro trešimo ,imsiu tik 10t ir užteks viso po 400kg/ha

Paskelbta
prieš 5 minutes , Robertas08 pranešimas:

Pasėmiau pirmam trešimui, negalvojau kad tiek iškils dabar ,nes reik įsiregistruot pvm ir pan.

Jei laikysis 1400eur tona iki antro trešimo ,imsiu tik 10t ir užteks viso po 400kg/ha

Blemba skaudoka ne pvm’ui prie tokiu trasu ir kuro kainu. Kodel abejoji? ukis nera labai mazas ir zemes neblogos.

Paskelbta
prieš 9 minutes , Robertas08 pranešimas:

Mano ir planai pasikeitė turiu pirmam pasemes po 250kg/h bet dar kaip toke kaina tai pasiimu sulfato dar po pusantro ir bus gana

Paskelbta
prieš 3 minutes , dariius 30 pranešimas:

Blemba skaudoka ne pvm’ui prie tokiu trasu ir kuro kainu. Kodel abejoji? ukis nera labai mazas ir zemes neblogos.

Aš neabejoju pvm nauda,aš registruosiuos,tiesiog pirma daly trašų pirkom tėčio vardu(jis pvm),antrą dalį man reik pirkt,o dar neįsiregistravęs esu.

Paskelbta
prieš 2 minutes , WYCKA/ pranešimas:

Mano ir planai pasikeitė turiu pirmam pasemes po 250kg/h bet dar kaip toke kaina tai pasiimu sulfato dar po pusantro ir bus gana

Jei sulfatas  nepakilo,tai liux.

Paskelbta
prieš 1 minutę , Robertas08 pranešimas:

Jei sulfatas  nepakilo,tai liux.

Iš ryto kiek domėjausi tai buvo sustabdė prekyba nesakė senų kainų kiek pakėlė nezinau tai po pietų dar po 700 su atidėjimu 

Paskelbta
prieš 8 minutes , WYCKA/ pranešimas:

Iš ryto kiek domėjausi tai buvo sustabdė prekyba nesakė senų kainų kiek pakėlė nezinau tai po pietų dar po 700 su atidėjimu 

puse 5 skambinau baltic agro latviskas 700 suomiskas 670 be pvm ir atidejimo

Paskelbta
prieš 1 minutę , Benas369 pranešimas:

puse 5 skambinau baltic agro latviskas 700 suomiskas 670 be pvm ir atidejimo

Tai suomiškas su atidėjimu pe poros eurų 700

Paskelbta
prieš 1 minutę , Witalikas pranešimas:

Scandagroi buvo lietuviskas 657€, kreditas. Vakar 17h

Sendien visi kaip susitarę iš ryto sustabdė prekyba po pietų kainos jau pakeltos buvo tai spėju ir ten jau bus pakele

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...