Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta
prateskim uzmirsta diskusija :D galvoju pirkt prikabinama 2500 talpos purkštuva.nuziurejes esu pasvalio agrodilerio.gal kas dirba su tokiu ir gali pasidalinti ispudziais :)

Pasiziurek Jacto, agrimatco prekiauja, manau kaina tai tikrai patrauklia pasiulyt gales.

ziurejau parodoj tai pirmas minusas kad kompresoriaus korpusas spizinis, tai rudys jau garantuotos sistemoj.

kiek zinau pas jacto nera veziu sekimo sistemos...sakyciau didelis minusas...

Paskelbta
prateskim uzmirsta diskusija :D galvoju pirkt prikabinama 2500 talpos purkštuva.nuziurejes esu pasvalio agrodilerio.gal kas dirba su tokiu ir gali pasidalinti ispudziais :)

Pasiziurek Jacto, agrimatco prekiauja, manau kaina tai tikrai patrauklia pasiulyt gales.

ziurejau parodoj tai pirmas minusas kad kompresoriaus korpusas spizinis, tai rudys jau garantuotos sistemoj.

tai ne minusas, bet pliusas :D:D

Paskelbta

tai ne minusas, bet pliusas :D:D

Raimi apie ką tu ?Jacto , Dammann ar aplamai apie vėžių sekimą ?

Paskelbta
Jeigu sekimas veikia blogai - minusas, bet jeigu gerai kaip pas mane (pasigirsiu :icon-redface: ) - tada pliusas :)

ir lazda buna, issauna...

svarbiausia, kad ne transporte grybautu... juk arimas per paties lauko diena minejo tai, lygtais... :)

Paskelbta

Atsimenu viska :) ,bet kaip dyras sako transporte viskas isijungia o ir paseliuose nekarto nesugribavo maniskis JD. Apie hardi esu girdejes ne is vieno ,kad sekimas sugribauja o apie kitus nieko pasakyt negaliu

Paskelbta

JD vėžių sekimas be problemų. Transporte išsijungia, galima ir mechaniškai užfiksuoti jei nepasitiki elektronika. Vokietijoj nemačiau plačių išminimų ant apsisukimų, taip kad, manau kad ten visi purkštuvai su vėžių sekimu. Kam mindyt ką pasėjai. :icon-question::icon-rolleyes:

Paskelbta

musu amazones irgi sekimas be priekaistu dirba, o pasiekus berods 20 pats isijungia, arba galima ir rankiniu budu isjunkt... uztat nemina trecios vezes paseliu, kurie paskui buna zali kai kitus gali kult ir siaip maziau nuostoliu pridaro...

Paskelbta

o kaip suzinot kada kokie Hardi purkstuvu modeliai buvo gaminami? Naujas bijau kad neiseis, tai zvalgaus deveto. Buna jog vineas pardavejas tikina jog purkstuvas 5 metu senuma, o pas kita beveik (is paziuros) toks pat jau 15 :)

Kaip galima suzinot arba kur rast info? Lenteles dazniausiai nusitryne arba nuplautos buna...

• po 2 savaičių...
  • po 2 savaičių...
  • po 1 mėnesio...
Paskelbta

reikia rinktis pagal sejamaja, kad nereiketu po puse sejalkos vaikyt, mano atveju optimaliausias 30 metru, daug kuro ir daug laiko sutaupai

Paskelbta
Koks prikabinamo purkstuvo plotis optimaliausias, renkantis tarp 20 - 28 metru ir ar yra normaliai 28 metrus uzsejanciu barstykliu?

Barstytuvu daugiau kaip 20 metrų nepatariu.Kai kurias trąšas gerai bers,bet yra ir tokių,kad prasikeiksi.Optimalu būtų 16-20 metrų.

Paskelbta

Dabar purkstuvas 16 metru, su rumu kaip tik, be priekaistu barstydavo, bet su puse sejalkos teko pratraukt. Sejimo atzvilgiu man 12 - 20 - 28 metrai geriausias variantas. Pradejot tema su DGPS, perkamas naujas, verta ateiciai planuot naudot protinga purkstuva?

Paskelbta
Kas kokiu pletku apie Shmocerio purkstuvus galit papasakot :) Turi neturi veziu sekima?

yra. ir grybavo pradzioj...

Nebereikalo Raimio uošvis pardavinėja :D

parduoda pakabinama, ir perka prikabinama :lol::lol::lol::lol:

pletku neskleisk, bachurs :lol::lol::lol:

Paskelbta
Dabar purkstuvas 16 metru, su rumu kaip tik, be priekaistu barstydavo, bet su puse sejalkos teko pratraukt. Sejimo atzvilgiu man 12 - 20 - 28 metrai geriausias variantas. Pradejot tema su DGPS, perkamas naujas, verta ateiciai planuot naudot protinga purkstuva?

as imciau 28, pradejau nuo 12, po to 15 , po to 21, dabar 24, planuose 30, tagi patirties yra shioje srityje :)

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...