Jump to content

kiesa senis

Nariai
  • Pranešimai

    182
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Reputation Activity

  1. Patinka
    kiesa senis got a reaction from tirexs in droninborg   
    Sveiki.Aš turiu toki pat kombaina dr.2250.jau šešta sezona atkuliau ir nežadu keisti. Kad ir senas,bet visai neblogas.spakaina gaalva,jokios elektronikos,nera tokio hemarojaus kaip žoliu valomosios,kaip pas kitus dronius.gan našus,ryja gerai,beje bugnas 50cm, didesnis nei kitu modeliu, iki 50ha pats tas.reikia žiureti kad nebutu sietu lopšys išbelstas,ar patrukinejas,važiuokles pavaru movos kad nebutu išdilusios nu ir visa kita kaip ir pas kitus kombainus,nieko iskirtinio pas ji nera,tik kad žoliu valomosios nera ,čia aš matau tik pliusa,beja  kaip pastebejau labai nemegstamas kažkodel kitu droniu turetoju. Aišku daliu sunkoka gauti,bet visai imanoma,daug kas tinka nuo kitu modeliu. Viskas yra suremontuojema.o kaip susiremontuoji taip ir laiko.O griuna visi. 
  2. Patinka
    kiesa senis got a reaction from udugas in droninborg   
    Sveiki.Aš turiu toki pat kombaina dr.2250.jau šešta sezona atkuliau ir nežadu keisti. Kad ir senas,bet visai neblogas.spakaina gaalva,jokios elektronikos,nera tokio hemarojaus kaip žoliu valomosios,kaip pas kitus dronius.gan našus,ryja gerai,beje bugnas 50cm, didesnis nei kitu modeliu, iki 50ha pats tas.reikia žiureti kad nebutu sietu lopšys išbelstas,ar patrukinejas,važiuokles pavaru movos kad nebutu išdilusios nu ir visa kita kaip ir pas kitus kombainus,nieko iskirtinio pas ji nera,tik kad žoliu valomosios nera ,čia aš matau tik pliusa,beja  kaip pastebejau labai nemegstamas kažkodel kitu droniu turetoju. Aišku daliu sunkoka gauti,bet visai imanoma,daug kas tinka nuo kitu modeliu. Viskas yra suremontuojema.o kaip susiremontuoji taip ir laiko.O griuna visi. 
  3. Patinka
    kiesa senis got a reaction from Rikis258 in MTZ D-243 grupės   
    kiek skaičiau,kiek mačiau Kostramos geresnes.jei rasi pirkti, geriau  ,, KOSTRAMA DALNEBOISČIK,, .
  4. Patinka
    kiesa senis reacted to DZestis in Technologines vėžės   
    viskas labai paprasta pirma vaziavima pravaziuoji tai jau gaunasi 3m paseta, antra vaziavima puse savo vaziavimo perseji jau gaunasi 4.5 m trecia vaziavima vaziuoji jau normaliai bet darai technologines, jau gaunasi nuo puse technologiju 6m i viena puse, paskui trys vaziavimai normalus o ketvirtam vaziavimui technologines paskui vel trys vaziavimai ir ketvirtam vel technologines, pabandysiu papaisyt kaip atrodo viskas. esme tame kad antra vaziavima turi perseti

  5. Patinka
    kiesa senis reacted to Marijus197 in 2014-2020 parama smulkiesiems ūkiams   
    Žmogus klausia ar su paramą galima pirkti kombainą. Taip su parama galima pirkti dėvėtą, naują techniką ar tai būtų traktorius ar kombainas. Ir žmogus neparašė kokia jo ūkio specializacija, gal jis augalininkas, tada pilnai ir gaus norimą kombainą. Dėl buliukų, tai jei ūkis augina bulius, greičiausiai bus mišrus ūkis, o mišriam reikia technikos nuo šienavimo iki grūdų nuėmimo. Tai tokiu atveju lengva įrodyti, jog man reikalingas kombainas, norint nuimti grūdus, kurie atiteks bulių pašarui. 
  6. Patinka
    kiesa senis reacted to kestasxxxl in stabdziu krano pajungimas priekabai   
    Pas manęs yra šitaip. 
    12-aklė, 1-4 -atėjimas nuo traktoriaus, 3- į resiverį, 21 ir 22 į stabdžių kameras. Kadangi mano priekabai stabdo tik priekinė ašis, tai iš 21 eina į vieną kamerą, iš 22 į kitą. Jei stabdo abi, tai iš vienos pajungi priekį, iš kitos galinę ašį. Dirba gerai, bebereik prakaituot ir kalbėt rusiškai, kai koks debilas užlenda prieš nosį. Sekmės, parašyk kai susitvarkysi.
     
  7. Haha
    kiesa senis got a reaction from Bauer in afrikinis kiaulų maras   
    Sveiki.mara pasejo musu taip sakant,, didieji broliai,, iš už vandenyno spesialiosios tarnybos.gal kas atsimenat,kuriais tai metais Batka nutvere nedideli lektuveli pakilusi iš Lietuvos ir kirtusi Baltarusijos siena,ta lėktuveli pilotavo švedas.kai Batka prispaude uodega tam švedui ,tai šis pasake kad skraide turistineis tikslais ir mėtė iš lektuvėlio pliušinius meškiukus.Bet po teisybe tikslas buvo kitas,musu geriausiu draugu spec tarnybu suorganizuota misija,išmetyti po visa Batkos teritorija maro virusu užkresta vakcina ir sukelti kiauliu maro epidemija,ko pasekoje išdves visos bulbašu kiaules,bulbašai taps alkani ir pikti,kils revoliucija,tada liaudis nuvers Batka.Bet maras tapo nevaldomas ir keturiom kojom nureplevo per siena i nato teritorija,tai yra pas mus,o mes kai tokie stropus paskleidėm visur kitur.ir taip turim ka turim.
  8. Patinka
    kiesa senis reacted to Bulvinykas in afrikinis kiaulų maras   
    Rusai rado marą didžiausio kiaulienos gamintojo komplekse. Lenkai statys sieną nuo rytų kaimynių. Ir paliks tik vieną šerną 10 km. O mes kiaules naikinam.
  9. Patinka
    kiesa senis reacted to Ramza in afrikinis kiaulų maras   
    Kokios kiaulei salygos,kad butu soti,pakratytas gardas,visi marai,ligos ateina is stambiu kompleksu,nei pas viena maziuka nebuvo ligu,maro ar kokios epidemijos zidinio nori sunaikint kad tu neaugintum tada pirksi is ju,labai jau geros salygos kiaulu komleksuos,baisi smarve tas pats sudas ka ju salygos kitokios tiksliau vet tarnyboms duoti pinigai juos reik panaudot lengviausias kelias sunaikint ligu nera.Leidzia ar neleidzia as parseli auginu niekas man neuzdraus,daugelis taip daro nereik paklust ju paistanom tai maras tai vel koks sudas.
  10. Patinka
    kiesa senis reacted to django in Elekrinis piemuo   
    Na ką gi. Susigundžiau nusipirkti elektrinį piemenį iš vieno veikėjo, kuris vaidenasi ir šiame forume po elektrono slapyvardžiu. Tai Vytautas Rezgys iš Tauragės, pasiekiamas telefonais 8602 23405, 8446 52829 ir emailais [email protected] ir [email protected].
    Susigundžiau jo siūloma patrauklia kaina ir techninį išprusimą iliustruojančiais postais, rastais šiame forume.
    Taigi... Piemuo veikė 24 valandas. Kadangi "meistras" žada 2 metų garantiją, buvo su juo susisiekta, buvo pažadėta arba piemenį pataisyti, arba pakeisti dviem mažiau galingais. Įdomybės prasidėjo nuvažiavus į Tauragę - "meistro", atseit, nėra, reikalus tvarko jo žmona, kuri kažkokiu būdu išsiaiškino, kad piemuo sudegė dėl izoliatorių, laikančių piemens laidą, kaltės. Apie du mažesnės galios piemenis (kalbant telefonu Rezgys patvirtino, kad jie pagaminti) nebuvo jokios kalbos. Viskas ką pavyko išgauti po poros valandų, atsiprašant, derybų - kad pataisytų tą nelaimingą piemenį. Nežinau kaip jis veiks, dar nespėjau prijungti. Bet siūlau nesusigundyti žema kaina ir "meistro" iškalba - skūpus dukart moka. Man, kaip suvalkiečiui, čia buvo itin skaudi pamoka.
    Šitas veikėjas dar prekiauja ir akomuliatorių pakrovėjais. Žodžiu, patikėkit manim ir su juo neprasidėkit. Aš perskaitęs vieną ar dvi neigiamas reakcijas apie jį šiame forume numojau ranka. Patariu mano klaidos nekartoti ir pirkti iš gamintojo/tiekėjo, kuriam bent žmonišką pretenziją galima pareikšti arba ginti savo teises per atitinkamas intstitucijas, kas mano atveju, deja, nelabai įmanoma.
  11. Patinka
    kiesa senis reacted to Lambyland in El.piemenys ir aptvarai   
    Manau, jei vaikas palies laida, rezultatas bus vienodas,cia ne firmos ar zenklu klausimas,tiesiog prie galingesnio aptvaro gyvulys net neprieina,o vaikus reikia mokykloj ganyt:)
    Peace
  12. Patinka
    kiesa senis reacted to viktorass in stabdziu krano pajungimas priekabai   
    Lygtai kažkokia imonė Šiaualiuose  tiekia detales tokiom priekabom, ryt pabandysiu paiješkot tel.
     
    Pabandyk šituo numeriu 868252267
  13. Patinka
    kiesa senis reacted to Igoris in droninborg   
    jo nuli viena padauginau
  14. Patinka
    kiesa senis reacted to Halkasss in droninborg   
    Pries suverzinedamas gumas atstatyk viska kad butu vidurinej judejomo padetyje, kad gumos poto dirbtu I abi puses vienodai, nes jei neatstatysi kaip reikia keisi gumas jau po 5ha kulimo.
  15. Patinka
    kiesa senis reacted to snaiperis in Derliaus nuėmimo dienoraštis   
    EvaldasC
     
    Pagal medziokels taisykles medziotojai privalo rastu su zemes savininku suderinti visus stacionarius irenginius., pvz bokstus seryklas ir tt. Jei nera suderinta kreipiesi i aplinkos apsaugos agentura ir medziotojai gaus bauda uz medziokles taisykliu pazeidima, kas jiems nera lb gerai. Aisku rasau is praktikos jie greiciausiai nepripazins kad tai ju bokstas ir visaip kaip vengs atsakomybes. Tda kitas variantas nusikules paselius nuvaziuosi su racioku , boksta per puse ir meti i krumus, nes jei nestovesi pats uz save nieks kitas uz tave nepastoves. Mes cia vietiniai jau ismokem medziotojus gerbt musu turta kai ismetem visus bokstus  is savo zemes o dali zemes net ir uzdraudem medzioti. Jei tavo nuosava zeme rasai i savivaldybes plotu skirstymo komisija prasyma kad uzdrausti medzioti savo zemeje. ir tada ji nebegali medzioti, ( bet aisku tada ir nuostoliu tau nieks neatlygins, bet to nereikai bijoti nes jei ir bus dideliu nuostoliu jie ir taip vengs atsakomybes, duos i teisma del zalos dydzio ir tt, zodziu nereik sito fakto bijoti) o jei vistiek uzdraustoj zemej medzioja , skambini i aplinkosauga ir tda jau pades tas medziotojas ne tik bilieta bet ir sautuva, gal net ir masina,( priklausys ar bus ka sumedziojas tuo metu),, zodziu reikalu tures normaliai . Jei ka kreipkis padesim konsultacijom, bet uzsileist nevalia!!!
  16. Patinka
    kiesa senis reacted to gediminaske in Zemes ukio paslaugu kainos   
    pjovimas 30-35, vartymas grebimas 20-25, sieno rulonavimas 5-6, balti rulonai be krovimo 13, krovimas 0,5-0,75e.arimas 50-60e germinavimas (nepavirsiui ) 30-40e/ha krautuvo darbai 20-25e/ mth. kam brangu nusipirka tegu savo technika ir lauzo.... kaina skiriasi pagal darbo salygas, paros laika, "terorizavima telefonu" ... 
  17. Patinka
    kiesa senis reacted to axe in Zemes ukio paslaugu kainos   
    Taip ir parasiau
  18. Patinka
    kiesa senis reacted to axe in Zemes ukio paslaugu kainos   
    Sienas 4, sienainis 10, grebimas 20, sieno rulono parvezimas 2, sienainio 3. 
  19. Patinka
    kiesa senis reacted to Edvis in Miežių auginimas   
    reikejo nebent saves nuraminimui purksti arba turi bedu sejomainoj....

    va vaizdelis buvo ju..
  20. Patinka
    kiesa senis reacted to Laimonas in afrikinis kiaulų maras   
    Dabartine valdzia eina lengviausiu keliu: DRAUSTI IR BAUSTI 
  21. Patinka
    kiesa senis reacted to Ramza in afrikinis kiaulų maras   
    Nepergyvenk,yra istatymas yra apstatymas,vet tarnybos,tikrintojai megsta ekologiska namu salygom auginta mesa nebent tau grazbek veikia jie realybe yra kitokia o ka jie cia kalba ju reikalas prie rusu gyvuliu augint neduodavo zmones jaucius miske laikydavo dabar vel tokie pat laikai atejo.
  22. Patinka
    kiesa senis reacted to Ramza in afrikinis kiaulų maras   
    Cia ne kiauliu maras o politika,dvese ir seniau sernai budavo randa nudvesusiu nieko neatsitiko zmones augino kiaulius buvo ramu,kas ten zino nuo ko nudvese juokinga kad isaudis visus sernus kad ju daugeja anksciau pievos neisknisdavo siemet jau pasirode tad kur jie mazeja beto niekas netiriia viena liga maras
  23. Patinka
    kiesa senis reacted to apulis in Kombainas 30-50ha.   
    Šiuo metu žemės ūkis nėra pagrindinis pragyvenimo šaltinis, tai tas vargas galvoju man kaip ir patinka, nors kažkuriuo metu ten jį krapštant masčiau, kad gal reikėjo pirkti brangesnį ir būtų mažiau vargo buvę. O ir prie istorinio daikto smagu liestis 1974m. Iš esmės, šiemet pereisiu priekį, tai nelabai ten kas liks, kas dar mano bus neperrinkta, po to tikiu išauš šviesesnis rytojus. Neturint jokios patirties kombainisto, nesinorėjo investuot didelių pinigų į nepigią techniką, kur klaidų kaina gali būti nemaža.
  24. Patinka
    kiesa senis reacted to MBLORINSER in Kombainas 30-50ha.   
    Hidro ne minkstumas o hidro pavara. Smaukai rankene pirmyn atgal, kie pastumi tiek važiuoji.
  25. Patinka
    kiesa senis reacted to verbe in droninborg   
    Turiu knygas D7500
×
×
  • Create New...