Jump to content

droninborg


sarunka

Recommended Posts

  • po 2 savaičių...
  • po 9 mėnesių...
Prieš 21 valandų, ukaa pranešimas:

Pradėjau krapštyti kombainą (dronninborg 1600) pasirodo reikia detalių .Tai sakau gal kas nors turit ,ar pas kaimyną už tvoros matėt, skerdžiamą panašų. O reiktų greičių dėžės 3 pavaros dantračio ir stabdžių būgno prie šoninės pavaros .

Vainiunu agroservisas turi isardes dronningborg 1200 gal tiktu.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Kas parasys turiu DB7500 neseniai  kokiu greiciu juda jusu kombainas 1begiu darbiniu max greitis mano kaskaip lyg letai vaziuoja rodo ant displejaus 7,8 daugiau neina ir dar gal galit paaiskint kaip veikiai tas displejus su knopkem ka jis turi rodyt ,gal kas susiduret su vejalkos apsuku trosu reiktu-nutrukes mano.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Prieš 1 valandą, marko pranešimas:

nu man rodo apie 8- 1begiu kaip laikyti apatines vejalkos rankenas dvi ayra ir reguluojas nuo 1iki 3 ir vejalka kulant kviecius mazdaug kiek laikyt

Pas mane tos rankenos reguliuodavosi nuo 0 iki 3 tai laikydavau ant 1 arba 2 priklauso kaip kas i bunkeri birdavo. Del vejalkos greicio reiktu laikyti apie 800 bet mano trosas buvo nutrukes tai reguliuodavau pagal svaruma o veliau isiminiau kiek islindes turi buti tas elektrines pavaros stokas.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki, turime kombainą Db7500 ir jau kurį laiką gvildenu apie kondicionieriaus sulipdymą iš MF29 kombaino. Kaip žinia tiek mf, tiek db tokie patys, bet pas manęs variklis valmet. Mintys yra tokios, susirasti ardomą mf kombaina kuriuose bene visuose yra kondicionierius ir išlupti visą šią įranga ir sukrauti į savąjį. Kaip manote, įmanomas variantas? Gal yra jau tokių bendraminčių kurie kažką panašaus darė?

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti



×
×
  • Create New...