Jump to content

Lambyland

Nariai
  • Pranešimai

    833
  • Prisijungė

  • Lankėsi

  • Laimėta kartų

    2

Reputation Activity

  1. Patinka
    Lambyland reacted to sole in Deklaravimas   
    Liks tos išmokos, tik bus ne už grūdinių kultūrų auginimą bet už kraštovaizdžio priežiūrą. Jau senai ėjo kalbos kad ES nori kad grūdų būtų užauginama tik tiek kiek reikia vidaus rinkai, o kas toliau gabens per uostus tolyn galės patys sau išsimokėt išmokas.
  2. Patinka
    Lambyland got a reaction from JCB in Paskolos žemės ūkiui   
    Tolerancija nulinė,buvau klientas 14 metelių..,
    Lankstus bAnkas,kol viskas gerai,jei tik į šalį-paskutinį kailį nulups,sudarys tokias sąlygas,būsi nei pakartas nei paleistas:)Karti patirtis,jei imti paskolą-tik iš didelio Banko-nelankstus,bet prispaudus leidžia kvepuoti
     
  3. Patinka
    Lambyland reacted to kestoxs in LIETUVOS ŽEMĖS ŪKIO IR KAIMO PLĖTROS 2023–2027 M. STRATEGINIS PLANAS   
    Mano pavyzdys buvo orientuotas į reikalaujama  N tyrimą. (Bet nevisi ta suprato, arba nenorėjo suprati) Kas apskritai neturi logikos, šiandiena N kiekis vienas rytoj jau kitas. Niekas prie jo nieko, net ir nesiriša, yra nustatyta maksimali N norma kuria gali atiduoti į viena Ha. To pasekoje logiška daryti tik mėšlo tyrima(nors kiek pamenu jis lyg ir nėra privalomas) . Bet atėjo uolusis tikrintojas, ir  nukirto kaip popieriuje parašyta. Lygiai taip pat su Eko išmokų  sankcija, vienas perskaito, kad reikia tureti žurnalą, kitas pamatys kad žurnalas neteisingai užpildytas reiškiasi žurnalo nėra, ir sankcija dėl žurnalo neturėjimo. 

    Jei kalbėti apie tręšimo plana, jis niekada neatitiko realijų, jis neturi jokios prasmės, pinigus kainuoja didelius,o prasmes nėra. Normalus sprendimas butų pakeisti ji į trešimo registracijos žurnalą. Atlikai tręšima užpildei, ir visi žino kas kur ka darė, ta pati su mineralinėmis…
  4. Patinka
    Lambyland got a reaction from Inžinierius in ES parama 2014-2020 m. Investicijos į materialųjį turtą   
    Nieko ten kažko nėra,ko pats neparašytum.2015 m pats nuspalvinau max  paraišką,ir verslo planą pateikiau,ir laimei kad skaičiai koreliavosi su realybę,o ne pagražinti konsultantų,galbūt bėda tik kad dar neišaugom iš postsovietinio masytmo,ir jei pats teiki,tai visiems skrandį susuka kai tūlas ūkininkas savarankiškai prašo 400 paramos ir nesiteikia su niekuo dalintis maną iš dangaus.Apie supaprastinta aplamai baika,ten devintoko lygio lygtis.
     
  5. Patinka
    Lambyland reacted to kestoxs in Zymeto Kuro Kaina   
    Nežinau ar aš teisingai galvoju, bet priežastis kritimui yra didele, 2014 naftos kritimas ir pristabdė  Putiną, aš kažkaip galvoju, juk turi mažiausia amerikiečiai didinti gamyba, juo labiau  visuomet yra galimybe, kad kuris nors iš gamintoju sulaužys susitarimą ir padidins naftos gamyba  ir kaina pagaliau pradėtų eiti žemyn. Aukšta naftos kaina tam bepročiui didina norą kariauti. 
  6. Patinka
    Lambyland got a reaction from Šadbars in Naujo traktoriaus rekomendacijos ~95 ag.   
    iš patirties ,viskas tai yra ožiukai,traktoriai skirti sukinėtis aplink fermą,jei išvažiuot į laukus,bazė turi būti ilgesnė:)
    turiu 5100M su frontaliniu,tai vargo vakarienė,dirbti nebent su grėbliu
  7. Patinka
    Lambyland reacted to kestoxs in Išmokos 2014-2020   
    Nenorėčiau aš jau imti, nu bet jei duotų 80% tai paimčiau. 
  8. Patinka
    Lambyland reacted to grazbek in Žalinimo programa.Kokia jūsų nuomonė apie šį išmislą?   
    Aš tai šiandien važiuodamas pagalvojau ku kaimynas darys prisigriebes dgp ir išardes ne viena ha šiemet ...Gaila jaunas vyras akys didelės turės ka veikti jei reiks pievom atsėti.
  9. Patinka
    Lambyland got a reaction from Ukius_bulvinskis in ar reikia kam atkurti pievas   
    tai eina kalba kad už suartas ir neatstaytas pievas nebebus mokamos subsidijos,tai nieks nedraudžia savo nuosavoj žemei auginti ką nori,tiesiog nebebus šaibų,kaip ir PPO nori nuimti subsidijas nuo eksporto...
     
  10. Patinka
    Lambyland got a reaction from MV ūkis in No-till   
    Šiai dienai linkstu įsigyti Horizon DSX 4.0/24  dviejų bunkerių,didesnio nematau prasmės,ūkinikaujam kalnais kelmuotais,pakalnėm nuplikusiom...nebus kur apsisukt,o dar akmenys..
     
  11. Patinka
    Lambyland got a reaction from forstor in No-till   
    Šiai dienai linkstu įsigyti Horizon DSX 4.0/24  dviejų bunkerių,didesnio nematau prasmės,ūkinikaujam kalnais kelmuotais,pakalnėm nuplikusiom...nebus kur apsisukt,o dar akmenys..
     
  12. Patinka
    Lambyland got a reaction from Pienmėgys in Pievos deklaravimas: ar butina išvežti šieną?   
    tiesiog atsiras daugiau laisvu plotu pašarams ruošt,sofai už dyka dirbt nebeapsimokės,o savininkam vis vien teks tvarkyt plotus.aš tik pliusus šiai dienai įžvelgiu.
  13. Patinka
    Lambyland got a reaction from Vidas E in Pievos deklaravimas: ar butina išvežti šieną?   
    tiesiog atsiras daugiau laisvu plotu pašarams ruošt,sofai už dyka dirbt nebeapsimokės,o savininkam vis vien teks tvarkyt plotus.aš tik pliusus šiai dienai įžvelgiu.
  14. Patinka
    Lambyland reacted to grazbek in Už kiek perkate žemę?   
    Na kas tau reiškia tie septyni tūkstančiai praveri piniginę irmoki pinigai juk protoneturi.Neturi tu bankas turi tik imk nesvarbu kad neišsimokėsi bet tik imk pratesį agonija.Esu pasakojes ne karta sena baika -tikra tiesa kai užseniečiui ūkinykui skambina bankas ir sako tavo ūkis turi problemu- praskolintas, balansas neina ką darysme otas jiem ir sako mano dalis šiame ūkyje nebesudaro nei 20 nuošimčiu ojūsų dalis daugiaukaip 80 nuošimčiu tai kas čia turi problemu daugiau?
  15. Patinka
    Lambyland reacted to dzipas in Išmokos 2014-2020   
    Vergo poziuris..... dziaukis kad duoda..... jei neduotu.... ant keliu ir galva zemyn.
     
  16. Patinka
    Lambyland reacted to arciu555 in Nuo ko pradeti?   
    Gerų darbų nebera: dirbsi prekyboje paciam mokes nuo pardavimų,neparduosi,negausi,.Žmones dirbo tikejo verslu,kas atsitiko? 2008 atejo krize verslas darbuotojus į gatvę,ką pasake Kubilius tokiems eikit į turgų. Tai jau geriau iš anksto eiti į turgų ir tenai užsiimti geresnęvietelę nei po to kai būsi išmestas.
  17. Patinka
    Lambyland got a reaction from MV ūkis in ES parama 2014-2020 m. Investicijos į materialųjį turtą   
    Kantrybė,tai menas turėti viltį
  18. Patinka
    Lambyland got a reaction from Juodas in ES parama 2014-2020 m. Investicijos į materialųjį turtą   
    Kantrybė,tai menas turėti viltį
  19. Patinka
    Lambyland got a reaction from JCB in John Deere traktoriai   
    Man prieš savaitę  Dojus sudėjo hidro,su darbais ir detalėm 849 be PVM
    tai nežinau ar čia daug
     
  20. Patinka
    Lambyland got a reaction from dzipas in ES parama 2014-2020 m. Investicijos į materialųjį turtą   
    Paraiška pildoma ataskaitinių metų duomenimis,šiai dienai tai 2018 metai,viskas kas vyksta šiais metais yra tiesiog progmozuojami metai,ir jie gali keistis,į juos niekas nežiūri ir nežiūrės.Tiesiog copy paste,reikia tik atnaujinti komercinius,ir tai nebūtina,vertinimo metu galima tikslinti
     
     
  21. Patinka
    Lambyland got a reaction from kiesa senis in El.piemenys ir aptvarai   
    Manau, jei vaikas palies laida, rezultatas bus vienodas,cia ne firmos ar zenklu klausimas,tiesiog prie galingesnio aptvaro gyvulys net neprieina,o vaikus reikia mokykloj ganyt:)
    Peace
  22. Patinka
  23. Patinka
    Lambyland reacted to jaunasis21 in ES parama 2014-2020 m. Investicijos į materialųjį turtą   
    As su 55balais pavasario saukime laukiu spalio mėn  
  24. Patinka
    Lambyland got a reaction from Uk. Jomantas in ekologinis ukis   
    Mes ekologinis ūkis trys metai kaip negaunam ekologinių  išmokų,tiesiog ūkininkaujam iš įdėjos,ne piniguose laimė,(o jų kiekyje)
    Vis vien laimė:)
  25. Patinka
    Lambyland got a reaction from Juodas in 2014-2020 parama smulkiesiems ūkiams   
    Kam jie reikalingi?Kiekvienas ūkis unikalus,VP rašomas išskirtinai jam,jei bandysi pritempti prie savo-rezultatas liūdnas ir kišenei ir ūkiui
×
×
  • Create New...