Jump to content

Šadbars

Nariai
  • Pranešimai

    19
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Apie Šadbars

  • Gimtadienis Birželio 7

Vartotojo informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Vietovė
    Bytlaukis, Šilalė

Kontaktai

  • Interneto puslapis
    https://www.facebook.com/ukininkumemai

Miestas

  • Miestas
    Šilalė

Paskutiniai lankytojai

767 profilio peržiūros

Šadbars pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

2

Reputacija

  1. Kelintais čia metais? Pienininkystes sektoriui ar bendram?
  2. Hollandas tavo? Kiek mokėjai jei ne paslaptis, kaip komplektuotas?
  3. Žinutė iš Žemtiekimo: "Deutz Fahr 5095 GS + Stoll (Vokiečių gamybos) frontalinis krautuvas kaina būtų apie 60.000 Eur. Bet tai jau nebūtų visiškai bazinis modelis. 3 hidraulinės poros, 90 l/min. hidraulinis siurblys, pneumatinė sėdynė, kondicionierius, 20 pavarų pirmyn ir 20 pavarų atgal transmisija ir t.t. Galima siūlyti šį traktorių su Lenkijoje gaminamu krautuvu tada būtų dar pigiau."
  4. Apie kainas domėsiuos artėjant "Ką pasėsi". Šeip vadybininkai išsisukinėja nuo kainų atskleidimo, bet kai pasakai, jog projektą rašysi, iškart pasako, o paskui dar ir ramybės neduoda iki pat paramos gavimo. Tai kai tik sužinosiu kainas jei kažkam aktualu viską surašysiu.
  5. Tikrai ne be reikalo. Ir šita tema, ir šeip praeinu pro foruma ir daug naudingos info gaunu. Ir jau jaučiasi tas pats laiko patikrintas efektas - kuo daugiau kažką išmanai, tuo sunkiau gerą sprendimą priimti
  6. Aišku bet kokią sunkiąją technika perkant reikia labiausiai į sukimo momentą žiūrėti. Arkliai yra arkliai, bet plūgą temps ne galia o sukimo momentas
  7. Nu mtz priekinį tiltą įjungus tų arklių palieka max 70. Mechaninis galios nutekėjimas belarusuose yra protu nesuvokiamas. O naujas traktorius žinoma, dėl visų ekologinių sumetimų ir filtrų bus pridusęs kažkiek
  8. Dabar kai Viktoras parašė daugiau pasidomėjau Zetorium Proxima HS. Atrodo gan neblogai, kiek teko su juo susidurt prieš 10 metų tai nepalyginamai pasikeitęs. Ir svorio ir bazės turi.
  9. Parkas atnaujintas prieš tai panaudojus paramos priemones (pagrinde šienavimo). Ūkis plečiasi sparčiai. Nusipirkus gerą traktorių atsidaro durys ir našesnei, produktyvesnei technikai. Po traktoriaus artimiausia investicija bus rulonų presas, kadangi prie 82 jokio doro preso neprikabinsim.
  10. Kad labai skirtingai atsiliepia ūkininkai apie tuos Zetorius. Vieni dievina kiti su belarusu lygina.
  11. Dabar su ūky pagrindinis traktorius yra MTZ 82 su frontaliniu. Apsidirbti jis apsidirba, nors ir vargų vargas. Didžioji dalis paminėtų mano traktorių yra ir sunkesni ir didesni už bielka, tai jei bielka apsidirba tikriausiai ir vienas iš šių ožiukų apsidirbtų.
  12. Sveiki, Jei viskas gerai, pasinaudodamas ES parama bandysiu pirkt apie 95 ag. traktorių. Kokios jūsų patirtys, ką siųlot, kuriom įmonėm rašyt komercinius, ko pabijoti ir pnš. Variantai orientavimuisi: New Holland TD5, New Holland T5, Case Farmall, Massey Ferguson 4700/5700, Valtra A, Landini 5, Deutz-Fahr 5, Steyr Kompakt, Claas Elios ir kiti. Reikia komplektuotis su frontaliniu ir prasisukti kuo pigiau. Dėžė tenkintų ir paprasta mechaninė ar paprastas powershiftas. Įmanoma iki 50000€ prasisukt? Dėkui
  13. Smulkiojo ūkio paramos leidžia pirkti dėvėtus traktorius, tai tą padaryti ir bandysim. Kokie variantai jūsų nuožiūra palankiausi? Galvoje dabar turime tokius traktorius kaip New Holland/Ford 8000 serijos, Case IH 5000 serijos, Fendt 300 serijos, gal Deutz Fahr DX ar Agrostar. Labiausiai intriguoja Fendtukas. Ką vyrai mąstot?
×
×
  • Create New...