Dainius2121 Paskelbta Sausio 15, 2023 Pranešti Paskelbta Sausio 15, 2023 Sveiki, koks šiuo metu yra traktorininko atlyginimas? Valandinis ar ten metinis. Aišku žiūrint su kuo dirbi, ką dirbi, labiau domina kas dirba su nauja technika, purkštuvu.... Busiu dėkingas už atsakymus bent jau plius minus į rankas
agronoms Paskelbta Sausio 15, 2023 Pranešti Paskelbta Sausio 15, 2023 prieš valandą, Dainius2121 pranešimas: Sveiki, koks šiuo metu yra traktorininko atlyginimas? Valandinis ar ten metinis. Aišku žiūrint su kuo dirbi, ką dirbi, labiau domina kas dirba su nauja technika, purkštuvu.... Busiu dėkingas už atsakymus bent jau plius minus į rankas Padoraus mechanizatoriaus mėnesinis turėtų būti apie 2.Į rankas.
Robertas08 Paskelbta Sausio 15, 2023 Pranešti Paskelbta Sausio 15, 2023 prieš 12 minutes , agronoms pranešimas: Padoraus mechanizatoriaus mėnesinis turėtų būti apie 2.Į rankas. Ištisą metą.
agronoms Paskelbta Sausio 15, 2023 Pranešti Paskelbta Sausio 15, 2023 prieš 19 minutes , Robertas08 pranešimas: Ištisą metą. Taip.
Augunstas Paskelbta Sausio 15, 2023 Pranešti Paskelbta Sausio 15, 2023 prieš 47 minutes , agronoms pranešimas: Padoraus mechanizatoriaus mėnesinis turėtų būti apie 2.Į rankas. O tiek moka kas?
agronoms Paskelbta Sausio 15, 2023 Pranešti Paskelbta Sausio 15, 2023 prieš 2 minutes , Augunstas pranešimas: O tiek moka kas? Nežinau.Bet manau kad padorus žmogus tiek vertas.Kelis metus per javapjūtę mokėjau 120 į rankas už dieną.Diena aišku ilga.Šiemet manau jau bus maža tiek.Čia už grūdų vežimą ir remonta jei prireikia.Patenkinti abu,ir jis ir aš.
Augunstas Paskelbta Sausio 15, 2023 Pranešti Paskelbta Sausio 15, 2023 Nuejo gimine kazkur darbintis mechanizatorium, nu tie apibudina darbo veiksma: cia su traktorium pasienauji ,gryzti - pavaziuoji su sunkvezimiu ten ir ten .Aisku, viska susirementuoji pats.Aaa... dar virint moki ,nu tai yra svarke reiks pavirinti . nu 1100euru . Ilipo i sunkvezimi balta maike su tapkutem ,(aisku kitur) ir uzdirbo 3k ,su atskaitytais mokesciais ir visais pribumbasais. imonej:mechanikai,plovykla automatine,ratus sumontuoja,uzdeda. Teises sunkvezimio brangios ,atsakomybe.O dar suvirintoju reikia buti uz ta pati .Nu choziainui toks mechanizatorius ,, good,, yra
Augunstas Paskelbta Sausio 15, 2023 Pranešti Paskelbta Sausio 15, 2023 prieš 5 minutes , agronoms pranešimas: Nežinau.Bet manau kad padorus žmogus tiek vertas.Kelis metus per javapjūtę mokėjau 120 į rankas už dieną.Diena aišku ilga.Šiemet manau jau bus maža tiek.Čia už grūdų vežimą ir remonta jei prireikia.Patenkinti abu,ir jis ir aš. Nu toj vietoj, taip Jus teisus 100%
dzipas Paskelbta Sausio 15, 2023 Pranešti Paskelbta Sausio 15, 2023 prieš 18 minutes , Augunstas pranešimas: Nuejo gimine kazkur darbintis mechanizatorium, nu tie apibudina darbo veiksma: cia su traktorium pasienauji ,gryzti - pavaziuoji su sunkvezimiu ten ir ten .Aisku, viska susirementuoji pats.Aaa... dar virint moki ,nu tai yra svarke reiks pavirinti . nu 1100euru . Ilipo i sunkvezimi balta maike su tapkutem ,(aisku kitur) ir uzdirbo 3k ,su atskaitytais mokesciais ir visais pribumbasais. imonej:mechanikai,plovykla automatine,ratus sumontuoja,uzdeda. Teises sunkvezimio brangios ,atsakomybe.O dar suvirintoju reikia buti uz ta pati .Nu choziainui toks mechanizatorius ,, good,, yra nu nu tik kazkodel "verkia" soferiai kai grudus krauni. 80-100 eur i diena, bet tai nereiskia kad vaziuoja be iseiginiu.
Augunstas Paskelbta Sausio 15, 2023 Pranešti Paskelbta Sausio 15, 2023 prieš 2 minutes , dzipas pranešimas: nu nu tik kazkodel "verkia" soferiai kai grudus krauni. 80-100 eur i diena, bet tai nereiskia kad vaziuoja be iseiginiu. Nesigincysiu ,kodel jie verkia .Man tas pats tiesa pasakius.Dabar gal verkia,vasara neverke.
agronoms Paskelbta Sausio 15, 2023 Pranešti Paskelbta Sausio 15, 2023 prieš 1 minutę , Augunstas pranešimas: Nesigincysiu ,kodel jie verkia .Man tas pats tiesa pasakius.Dabar gal verkia,vasara neverke. Verkti čia jau lietuvių bruožas.Bet manau kad norint dirbt,tikrai galima uždirbt.Tik reik gerbt vienas kitą,ir neieškoti durnių.Čia abiems pusėms tas galioja.P.s.Kaip ir minėjau,mudu abu patenkinti.Man niekad nereikėjo versti kažką daryti,jei reik remontuot,jis mane aplenkia seną diedą Augunstas 1
viktorass Paskelbta Sausio 15, 2023 Pranešti Paskelbta Sausio 15, 2023 prieš 2 minutes , agronoms pranešimas: Verkti čia jau lietuvių bruožas.Bet manau kad norint dirbt,tikrai galima uždirbt.Tik reik gerbt vienas kitą,ir neieškoti durnių.Čia abiems pusėms tas galioja.P.s.Kaip ir minėjau,mudu abu patenkinti.Man niekad nereikėjo versti kažką daryti,jei reik remontuot,jis mane aplenkia seną diedą Tai čia ištisus metus taip moki ar tik savaite
agronoms Paskelbta Sausio 15, 2023 Pranešti Paskelbta Sausio 15, 2023 Ką tik, viktorass pranešimas: Tai čia ištisus metus taip moki ar tik savaite Per javapjūtę.Toliau negaliu to sau leisti,nes pats neturiu ką veikt.
viktorass Paskelbta Sausio 15, 2023 Pranešti Paskelbta Sausio 15, 2023 prieš 5 minutes , agronoms pranešimas: Per javapjūtę.Toliau negaliu to sau leisti,nes pats neturiu ką veikt. Tai iš ko gyvena tas mechanizatorius likusiu 11 mėnesių
agronoms Paskelbta Sausio 15, 2023 Pranešti Paskelbta Sausio 15, 2023 prieš 2 minutes , viktorass pranešimas: Tai iš ko gyvena tas mechanizatorius likusiu 11 mėnesių Dirba kitą darbą.Pas mane ateina pasiėmęs nemokamų atostogų.
yogop Paskelbta Sausio 15, 2023 Pranešti Paskelbta Sausio 15, 2023 prieš 7 minutes , agronoms pranešimas: Dirba kitą darbą.Pas mane ateina pasiėmęs nemokamų atostogų. Mokesčius sumoki ?
agronoms Paskelbta Sausio 15, 2023 Pranešti Paskelbta Sausio 15, 2023 prieš 2 minutes , yogop pranešimas: Mokesčius sumoki ? Taip.Ar pats drįstai išleisti miestan žmogų už 35 tonų sąstato vairo,niekur nefiguruojantį?Aš ne.Manau kad ir pats ne.Nesam dar ant tiek kvaili.
yogop Paskelbta Sausio 15, 2023 Pranešti Paskelbta Sausio 15, 2023 prieš 1 minutę , agronoms pranešimas: Taip.Ar pats drįstai išleisti miestan žmogų už 35 tonų sąstato vairo,niekur nefiguruojantį?Aš ne.Manau kad ir pats ne.Nesam dar ant tiek kvaili. Kaip formini, kai jis sėdi neapmokamose atostogose?
agronoms Paskelbta Sausio 15, 2023 Pranešti Paskelbta Sausio 15, 2023 prieš 1 minutę , yogop pranešimas: Kaip formini, kai jis sėdi neapmokamose atostogose? Žmona buhalterė,ten jos rūpestis.Gal nerutuliojam to viešai.
Ramza Paskelbta Sausio 15, 2023 Pranešti Paskelbta Sausio 15, 2023 Idarbinat traktorininka mokanti dirbt visais traktoriaus puse dienos,ar i savaite 3 dienas, savaime ir atlyginimas uz darba .
Ramza Paskelbta Sausio 15, 2023 Pranešti Paskelbta Sausio 15, 2023 prieš 2 minutes , agronoms pranešimas: Žmona buhalterė,ten jos rūpestis.Gal nerutuliojam to viešai. Supratom, nelegaliai dirba
agronoms Paskelbta Sausio 15, 2023 Pranešti Paskelbta Sausio 15, 2023 prieš 1 minutę , Ramza pranešimas: Supratom, nelegaliai dirba Matyt nesupratot.Viskas legalu.
dzipas Paskelbta Sausio 15, 2023 Pranešti Paskelbta Sausio 15, 2023 Cia tokia kreivu vedrodziu simfonija - samdyti zmogu menesiui (kad ir su mokesciais) ir samdyti zmogu metams dviems ir t.t. Tai nera tas pats. Cia perki momentine paslauga - todel zymiau pigiau galutiniam variante, nors momentiniam atrodo ir auksinis atlyginimas.
agronoms Paskelbta Sausio 15, 2023 Pranešti Paskelbta Sausio 15, 2023 prieš 4 minutes , dzipas pranešimas: Cia tokia kreivu vedrodziu simfonija - samdyti zmogu menesiui (kad ir su mokesciais) ir samdyti zmogu metams dviems ir t.t. Tai nera tas pats. Cia perki momentine paslauga - todel zymiau pigiau galutiniam variante, nors momentiniam atrodo ir auksinis atlyginimas. Na ne visai kreiva ta simfonija.Kiekvienas samdo pagal savo galimybes.Jeigu nori turėti gerą darbininką,tai čia jo bėda pas patį darbo rast ar pačiam jį jam suteikt?Manau kad čia bėda daugiau pačio
JCB Paskelbta Sausio 15, 2023 Pranešti Paskelbta Sausio 15, 2023 Prieš 4 valandas, Dainius2121 pranešimas: Sveiki, koks šiuo metu yra traktorininko atlyginimas? Valandinis ar ten metinis. Aišku žiūrint su kuo dirbi, ką dirbi, labiau domina kas dirba su nauja technika, purkštuvu.... Busiu dėkingas už atsakymus bent jau plius minus į rankas Jei nori sužinot, sakyk kiek tau siūlo ir už ką, tada pasakysim ar gerai
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti