auroraa Paskelbta Gruodžio 28, 2021 Pranešti Paskelbta Gruodžio 28, 2021 Gal kas auginate avižų žirnių mišinius? Kokiu santykiu maisote sejai, kokia norma sejat, kad neišgultu? Kokius tresimus taikot?
deivas Paskelbta Sausio 6, 2022 Pranešti Paskelbta Sausio 6, 2022 As kažkaip norėčiau pabandyti miežiai plius žirniai, ir pupos plius avižos. Kokios patirtys?
voras Paskelbta Sausio 6, 2022 Pranešti Paskelbta Sausio 6, 2022 Tolesnis likimas šito gėrio, ypač turint omeny pupų ir avižų vegetacijos laiką
deivas Paskelbta Sausio 6, 2022 Pranešti Paskelbta Sausio 6, 2022 Nukulti ir su valomaja atskirti. Aišku veislių vegetacijos laikus reikia pažiūrėt. Pupas su avizom mačiau prie Šeduvos kažkur.
jevgenijus Paskelbta Sausio 6, 2022 Pranešti Paskelbta Sausio 6, 2022 prieš valandą, voras pranešimas: Tolesnis likimas šito gėrio, ypač turint omeny pupų ir avižų vegetacijos laiką Viskas ten gerai. Gal pats to gėrio augintojas papasakos
deivas Paskelbta Sausio 24, 2022 Pranešti Paskelbta Sausio 24, 2022 Jei toks augintojas yra gal kontaktus i PM galima. Dekoju.
kesstonis Paskelbta Sausio 24, 2022 Pranešti Paskelbta Sausio 24, 2022 As auginau kelis kartus avizas su zirniais,bet tiktai zaliam pasarui,darau savotiska toki javaini-suku i baltus rulonus.Karves eda labai gerai.
voras Paskelbta Sausio 24, 2022 Pranešti Paskelbta Sausio 24, 2022 Tai šitaip visi kurie kaime augo manau, kad pamena tokius mišinius gyvuliams pašarui, bet kūlimui auginamų, bent aš, tai nesu matęs
Juodas Paskelbta Sausio 24, 2022 Pranešti Paskelbta Sausio 24, 2022 Ką tik, voras pranešimas: Tai šitaip visi kurie kaime augo manau, kad pamena tokius mišinius gyvuliams pašarui, bet kūlimui auginamų, bent aš, tai nesu matęs Esu Turejas, tik žirnių per mažai buvo. Kg išraiška 100kg avižų ir 130kg žirnių. Kelis zirnius pamačiau, tik kombaino bunkerį. p.s sudas o ne pašaras iš tokio mišinio žalios mases, nebent savaeigis smulkina.
kestoxs Paskelbta Sausio 24, 2022 Pranešti Paskelbta Sausio 24, 2022 Man labiau pavykęs reikalas avižos su vikiais, ir miežiai su žirniais, praeita sezoną abu mišinius turejau, kūliau, viskas neblogai. Koncentruoto pašaro baltymingumui pakelti vienas iš sprendimu.
Auguliss Paskelbta Sausio 24, 2022 Pranešti Paskelbta Sausio 24, 2022 draugas seja avizu zirniu ir vikiu misini didzioji dali nusenauja dar kaskiek palieka nusikulti bet nukulus daug zirniu dingsta, ir to misinio as kaskiek gaunu ir dar kanors dadejus seju kaip poseli
AgroZ Paskelbta Vasario 22, 2022 Pranešti Paskelbta Vasario 22, 2022 Sveiki, Ieškau nupirkti žirnių ir avižų sėklos gal kas turite aplink žemaitiją?
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti