ūkininkas Paskelbta Lapkričio 17, 2020 Pranešti Paskelbta Lapkričio 17, 2020 Daugeliui čia besilaikančių turbūt yra aktualu žemės ūkio technikos atsarginės dalys ir jų kainos. Šioje temoje siūlyčiau pasidalinti savo patirtimi apie prekybininkus ir jų kainas.
ūkininkas Paskelbta Lapkričio 17, 2020 Temos autorius Pranešti Paskelbta Lapkričio 17, 2020 Šiuo momentu tvarkau traktoriaus nh variklį tai ieškau dalių. Ir mano pastebėjimai jog Dojui tos pačios bepco detelės žymiai pigiau nei Šiauliuose Irlidoje. Dojus gali pasiūlyti detalių bet kokiai technikai su pristatymu per tris dienas.
Pofke Paskelbta Lapkričio 17, 2020 Pranešti Paskelbta Lapkričio 17, 2020 vistiek is lenku ateina, tik priklauso koks kieno antkainis
Dariulis Paskelbta Lapkričio 18, 2020 Pranešti Paskelbta Lapkričio 18, 2020 dojuj iki kaledu -25proc orginaliom detalems ( jeigu turi sandelyje )
dzipas Paskelbta Lapkričio 18, 2020 Pranešti Paskelbta Lapkričio 18, 2020 Agromodus.lt - suranda pagal katalogus, apsimoki ir atsiuncia i namus - siuo metu tenkina kainos kokybes santykiu.
rendelis Paskelbta Lapkričio 18, 2020 Pranešti Paskelbta Lapkričio 18, 2020 Agromodus daviklį pto pasiūlė daugiau nei dvigubai pigiau nei Irlida. Bet pavyzdziui vairo kolonėlė žymiai pigiau buvo Irlidoje
manttys Paskelbta Lapkričio 18, 2020 Pranešti Paskelbta Lapkričio 18, 2020 O kaip su aptarnavimu? aš pvz mėgstu bendrauti emailais ir man kažkaip nelabai patinka, kai gauni stabiliai atsakymą po 4 valandų ar kitą diena, kaip Baltic agro parts vyksta pvz. Aš asmeniškai viską perku iš Dojaus, turiu savo vadybininką, kuris labai operatyviai bendrauja ir tuo pačiu duoda geras kainas. geriau kartais kelis eurus daugiau sumokėt, bet turėt gerą aptarnavimą dumoju 1
M&M Paskelbta Lapkričio 18, 2020 Pranešti Paskelbta Lapkričio 18, 2020 Novarente kiek teko susidurt geros kainos jei apie traktorius kalbam...
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti