Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta

prie kamščio kur išsukai, 14 raktu atsisuka ir išsitraukia lygio matuokle......bet dažniausiai beda buna užstriges vožtuvas paskirstytuve.....atsisuki dangtely prisukta dviem varžteliais, ištrauki viska išvalai ir kels kaip naujas.....bent man taip buvo....

post-9369-0-04372100-1470978119_thumb.jpg

• po 2 savaičių...
Paskelbta

Sveiki visi, nelabai randu kokios reles elektroi turetu stovet. kai nusipirkau, tai nevos uzsidegiau su traktorium. pagal t25 elektros chema tokiu reliu nerandu lt pirkt. gal zinot kokes analogines. noriu visa elektra persidaryt :)

Paskelbta

va tame ir esme, jokiu nera, sujungtas viskas belekaip, ir tiksliai nzn kokios dedasi, kaip pvz: valdymo rele, gal dar kokios dedasi.

toki turi?

RR362B-3702000T

RB-1-3702000

RR362B-3702000T, generatoriaus krovimo valdymo rėlė, jų visur yra kaip bulvių.

Paskelbta

RR362B-3702000T, generatoriaus krovimo valdymo rėlė, jų visur yra kaip bulvių.

o jus galit pasakit kiek isvis reliu dedasi i T25? pas mane geru meistru darbo padaryta tai tik viena posukio rele yra, ir buvau uzsideges be kultivuodamas :D

Paskelbta

o jus galit pasakit kiek isvis reliu dedasi i T25? pas mane geru meistru darbo padaryta tai tik viena posukio rele yra, ir buvau uzsideges be kultivuodamas :D

o koks generatorius-foto?gal tos reles tau ir nereikia,dar yra posukiu rele ir starterio

Paskelbta

pradejo apkrovimo metu purksti tepala is hidrauliko...kazkur is paskirstytuvo,bet nieko nesimato is kur,purskia ant vairalazdes 

ar ten viskas ant varztu ,ar kokios tarpines yra gal susidevejusios,nezinau nuo ko pradeti...

yra hidraulio paskirstytojo remontiniis komplektas gumikių, jų visur galima gauti.

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...