Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta

Neturiu tokios problemos, tad patart negaliu. Saliarka gi riebi, is kur tos rudys gali atsirasti. Nebent bakas ilga laika stovejo tuscias....

buvo kazkada lopytas-virintas,tai ytariu ta vieta ir rudyja,nes filtriukas buna uznestas rudu š....

• po 2 savaičių...
Paskelbta

Na, man ir kaimynui niekada nebuvo jokių gedimų ar užsikirtimų dėl atrabotkės, o kaip ir sakiau ji naudojama jau 20 metų. Pas mane net nekeisti tepalai buvo nuo pirmo užpylimo, tai greičių dėžėje tepalas net pageltęs kaip medus. Aš pakeičiau, o kaimynas taip ir nekeitė niekada, tik dapila, nemanau, kad kada nors jis juos keis ir veikia jo mtz 80. Bet techniką saugoti reikia ir geriau pilti gerą alyvą.

Paskelbta

O ką tas kaip ir mygtukas kažkoks reiškia kuris yra ant hidraulinio cilindro viršaus? 

Čia nuleidimo ribotuvas .Ant cilindro štoko turi būti reguliuojama apkaba, kuri sutraukiant štoką atsiremia į tą ,,mygtuką". Taip uždaro vožtuvėlį ir nebeduoda nuleisti žemiau. Geras dalykas dirbant su šienapjove ir kitais pakabinamais padargais, nereikia grandinių kabint kaip seniem belarusam, kad palaikytų aukštį

Paskelbta

Sveiki. turiu bėdą su T-25 hidraulika, pakabinau ant galo krautuvą rulonams, tokį kur būna ant autokarų, pirmus 10 rulonų pakėliau gan nesunkiai su prieciepu kad pervežt į kitą vietą, paskui nebekėlė, bet tuščią krautuvą kelia nesunkiai, o vat kai nori ruloną pakelti į viršų su vertikaliu cilindru tai kelią be problemų ant laisvų apsukų, kame čia reikalas?? rulonai sauso šieno

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...