Jump to content

varava

Nariai
  • Pranešimai

    214
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario varava paskelbtas turinys

  1. Turėjom ir mes šitą problemą kai dar buvo nauja sėjamoji. Servisas važinėjo keitė kompa, technologinių vėžių rites, niekas nepadėjo. Iš pradžių kai pradedi dirbt dar veikia, paskui pakaista ir pradeda grybaut. Pajungėm rites per relę tiesiai iš 12v, o relės valdymui- iš gamyklinės ričių valdymo magistralės. Jau daug metų taip dirba ir dar nė karto nebuvo problemų su technologinėm.
  2. Tų gumų skylės turi būti ant pusės mažesnės negu pati ašis. Reikia pasidaryt įrankį norint jas užmaut. Jei lengvai užsimauna tai ir slenka dirbant ant ašies ar chronšteino į kurią nors viena pusę. Todėl trina kaištelius. Prieš užveržian gumų laikiklius reikia pastatyt švytuoklę į vidurinę padėtį, tada nedraskys gumų. Gal suprasi.
  3. Dėkui. Jei atstovas neatvež, žinosiu kur ieškot.
  4. Po ilgu derybu su agrobond(jis atstovas) pavyko sutart dėl žemiškos kainos tam škyvui. Pasirodo galima ir taip. Tik reikės palaukti. Nesvarbu, priekabos tampyti dabar nereikia, galima ir palaukt. Dėkui visiems norėjusiems padėt.
  5. Juk parašyta kad oro kompresoriaus. Bet ir ant kondicionieriaus siurblio toks pat stovi.
  6. Sveiki. Gal kas turite oro kompresoriaus įjungimo elektromagnetą tokiu kodu 9HT1 8565 A1A. Gal kas keitėt kompresorių ir liko nenaudojamas. Atstovas už jį nori kosminių pinigų arba pirkti su visu kompresoriumi dar brangiau. Lenkijoje yra ir dvigubai pigesnes, tik labai toli man iki tos Lenkijos, o į Lietuvą nesiunčia. nuotrauka skolinta. Dėkui.
  7. Sveiki. Tokiam kuro siurbliui reikalingas remontas. Pradėjo leist kurą per apačią. Gal žinot kontaktus meistrų, kurie tokius taiso šiaurės Lietuvoj. Būsiu dėkingas. DR 7000, perkins variklis.
  8. Sveiki. Gal kas žinote koks turi būti spaudimas db7000 kederio hidroakumuliatoriuose. Dėkui.
  9. Kažkur tarp tepalo bako ir siurblio siurbia orą. Tepalas susimaišo su oru ir gaunasi kaip gazirovkė. Sugryžęs į baką toks mišinys plečiasi ir lipa iš bako lauk. Kaip alus iš supurtyto butelio
  10. Tai kur bėda buvo, jei ne paslaptis?
  11. varava

    droninborg

    Šito aš nežinau. Reikėtų klaust tų kas jomis prekiauja.
  12. varava

    droninborg

    Bandyk kreiptis į litagra. Jie Perkins atstovai. Ko reikia dėl variklio, viską iš jų imam. Pas mus variklis 6.3544 neturbininis.
  13. varava

    MF 7274

    Pramuštas starterio inkaras. Pradžiai gerai suka tik srebia labai daug srovės, dėl ko sėda akumas. Užtat ir atrodo kad sukimas sulėtėja. Ieškokis kito startrio.
  14. varava

    droninborg

    Pjaustom is senų diagonalinių padangų. Tiksliau iš jų šonų.
  15. varava

    droninborg

    Sveiki. Nutariau pakeist smulkintuvo peilius. Patarkit kokie geriau, lygūs ar dantyti. Buvo sudėti lygūs. Kaina panaši. Ir kuo jų darbas skiriasi? Dėkui.
  16. varava

    droninborg

    Tai pardavinėji visą, ar leidi dalimis?
  17. varava

    Ka manote apie Claas Mercator 75 ?

    10 m dirbam su db7000, didesnių bėdų neturėjom. Nieko ten tragiško nėra. Detalių kainos kaip ir kitų, nestebuklai. Nežinau kodėl jų bijoma. Paprastas ir patikimas kombainas. Kaip prižiūrėsi taip ir dirbs kaip ir bet kuris kitokios spalvos. Stebuklų nebūna, be priežiūros visų spalvų pavirsta laužais.
  18. Pirštai daryti iš hidraulio cilindrų štokų metalo, originalūs irgi trūkinėja, tik kad kaina kaip paauksuotų. Bandysiu mažint piršto eigą. Kitų kombainų pirštai išlenda 10-12 cm, o maniškiam 17 cm. Mažesnė eiga, mažesnis laužimas.
  19. Rytais užpurškiu grandinių tepalo. Bet abejoju ar tai kiek padeda, gavus masės visvien tuoj visas tepalas išsivalo. Tos vietos tepimas daugiau paguoda sau, naudos iš to mažai. Čia tik mano nuomonė.
  20. varava

    Claas kombainai (informacija)

    Mažink pobugnio tarpa, spragilai sudilę nebeištrina varpu, didink būgno apsukas, priežaščių gali būti daug.
  21. Sveiki. D7000, trūkinėja sraigės pirštai toj vietoj kur baigias sriegis. Šiemet jau 4 pakeičiau. Pirštai sudėti 14mm, originalūs 13 mm irgi trūkinėjo. Vietoj obuolių sudėtos plastmasės be obuolių kaip dabartiniams kombainams. Ar gali būt kad danas idėjo nuo storesnės sraigės pirštų ašies laikiklius, todėl pirštai per daug išlenda ir gaunas didelis laužimas nuo masės? Gal kas pasidalintų info kiek pas jus išlenda pirštas ilgiausioj padėty. Pas mane 17 cm matuojant nuo sraigės. Dėkui.
  22. varava

    droninborg

    Užkiši iš vidinės pusės nevaikišką metalo lakštą, panašiai žagrės, su išpjova per vidurį, kabini per tas škyvo skyles dvikojį sjomnika už jo, ir nusitraukia nesunkiai
  23. Ventiliatoriaus apsukos reguliuojasi elektra, varikliuko pagalba, bugnas hidrauliskai, paspaudus su koja knopke grindyse ir laikant ja nuspaudus su lenktuvu stumdymo rankenele mazini ar didini. Bent jau db7000 taip.
×
×
  • Create New...