Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta
o case maxxum 110 nesidomejai, bus panasiai kaip T6020, siaip jei su kokiu krautuvu, ar lengvesniam darbui gal ir tas T5070 visai nieko, jei rimciau idarbint noresi, mano nuomone bus toks kaip cia pasakius per lengvas, dar ta ju kabina labai jau zema, vos ne galva i lubas remiasi, i kokia ferma ivaziuoti tai pats tas

Case maxxum110 taj pasidomejau, 200tukst paskutine kaina, sako ce case ir del to brangus :icon-rolleyes:

Paskelbta

Gal kas domėjotės kainomis šitu traktoriukų T7040 ir T7060 Auto Command

Is privalumu:

1 elektrohidraulinės 3 poros

2 Amortizuojantis tiltas

3 Amortizuojanti kabina

4 Priekinė pakaba kaip ir viskas

O kiek tokiam traktoriui dar dubliai galinių ratų gali kainuoti

Paskelbta

Domėtasi prieš mėnesį T7060 Power Comand, gerą įspūdį paliko ir kaina nebloga, 285k + PVM. Aš pasiūlyčiau tik įsidėti 4 elektro hidraulinę porą. Dubliai kainuos apie 20klt.

Paskelbta
Domėtasi prieš mėnesį T7060 Power Comand, gerą įspūdį paliko ir kaina nebloga, 285k + PVM. Aš pasiūlyčiau tik įsidėti 4 elektro hidraulinę porą. Dubliai kainuos apie 20klt.

O kuo jie skiriasi tarp Auto Command ir Power Comand žinau tik tiek kad Power Comand yra kažkur 30000 pigiau

Paskelbta

Power Comand - pusiau automatinė dėžė, kaip vadybininkas įrodinėjo, kad ji geriau darbuose, o Auto Comand - transportavime. Bet čia kiekvienam savaip kas kur patogiau :)

Paskelbta
Power Comand - pusiau automatinė dėžė, kaip vadybininkas įrodinėjo, kad ji geriau darbuose, o Auto Comand - transportavime. Bet čia kiekvienam savaip kas kur patogiau :)

tai kažkaip rodos netik dėžė ten skiriasi o su kokia komplekacija 285 ?

Paskelbta

reiktų komercinį pažiūrėti, bet buvo oriniai stabdžiai, priekinio tilto ir kabinos amortizacija, 4 elektro hydro poros, 3 kabliai, priekiniai svoriai, lyg ir viskas.

Paskelbta
reiktų komercinį pažiūrėti, bet buvo oriniai stabdžiai, priekinio tilto ir kabinos amortizacija, 4 elektro hydro poros, 3 kabliai, priekiniai svoriai, lyg ir viskas.

Čia su pakaba priekine tokia kaina

Paskelbta
be pakabos.

Siandien skambinau i lytagra 7060 su visais privalumais 300+pvm iki gegužes tik bus gaminami o poto jau bus 30000 tukstanciu bragesni nes ta visa sistema oro tarsos sistema dasides

• po 1 mėnesio...
Paskelbta
Nenorėčiau sutikti aš turiu ir ta ir ta auto komand tikrai pranašesnis tiek ariant tiek transporte ir apetitas ženkliai mažesnis negu power comand.Gal tai ir sutapimas bet apibendrinus kuro limitines ir nudirbtus darbus skirtumas ženklus.Nebent Arunis kažkada greitindamas power comand apetita padidino.Čia ne kaltinimas tik hipotezė.
Paskelbta

turėsiu galimybę šiemet t7060 5vertinti lauko darbuose, kaimyniniame kaime nusipirko ūkininkas tokį, tai jau sutarta kad leis padirbėti ir pas savęs laukuose, kai dirbs žemę šalia manųjų. :)

• po 1 mėnesio...
Paskelbta

Čia spėju lytagroj tokia dublių kaina? :D:D:D

Paskelbta

Čia spėju lytagroj tokia dublių kaina? :D:D:D

tai jau taip :). bet yra kur tą pačią "originalią iš gamyklos" dubliavimo įrangą galima nusipirkti pigiau :)

Paskelbta
turėsiu galimybę šiemet t7060 5vertinti lauko darbuose, kaimyniniame kaime nusipirko ūkininkas tokį, tai jau sutarta kad leis padirbėti ir pas savęs laukuose, kai dirbs žemę šalia manųjų. :)

Na kaip tam kaimynui sekasi su tuo 7060, ar teko pačem pabandyt?

Paskelbta

viktorai, dar neteko išbandyti, kiek kalbėjau su tuo kaimynu, tai nusiskundimų nėra, dirba kaip laikrodis :) gal rudeniop prisiderinsiu kad leistų pabandyti ir savam lauke su savo padargais.

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...