Jump to content

ARBOS LOVOLA china


MBLORINSER

Recommended Posts

Kas is lietuviu nustvers situos siauraakius pardavinet.

 

ARBOS LOVOLA full range of Chinese tractors arrives in Europe
Thurs, November 10, 2016 at 18:11 • Benedict Egon • TERRE-NET MEDIA

Arbos Lovol, the most European of Chinese tractor manufacturers present at Eima a full range of 100 to 260 hp tractors.The three models are exhibited on the stand of the group alongside Goldoni products and MaterMacc, which it acquired in recent months.

fiches_tracteur_Arbos_lovol_6_cylindres.The first model 6 cylinder Arbos Lovol (© Arbos Lovol)

Il A year ago, Arbos Lovol had his ambitions by launching the first Chinese tractors for the European market . This year, the brand is back with three complete ranges Series 5000 from 100 to 130 hp 6000 Series from 140 to 200 hp and finally the 7000 series, which delivers up to 260 hp.

The 5000 series , manufactured in Goldoni historic factory in Italy, Migliarina di Carpi, is already available. These tractors are equipped with an engine Kohler (former Lombardini) 3.4 l displacement sub-standard placement 4. The transmission offers two or three Powershift with hydraulic shuttle. The PTO has two or three different hydraulic systems and provides a flow rate of 110 l / min.

The 6000 series has, in a power range from 140 to 200 hp, 6-cylinder engine and a semi-powershift transmission five-speed, three ranges and three Powershift for a total of 45 speeds. Among other equipment, the hydraulic system is load sensing.

The 7000 series , whose power can reach 260 hp, has a semi-powershift transmission with 60 reports and a hydraulic shuttle. At disposal: an inverter under load, the cab suspension and air conditioning.

These tractors , some models are already sold inItaly , are not yet in France. At the time ofEuropean approvals , however, they should quickly cross the Alps.

 
Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Nelabai jau cia geris,kaip merga,is isvaizdos grazu bet vidus skystas.Ciupinejau kaimyno Chery,atidirbes 500 val puses dantratuku jau nera greiciu dezeje.Palyginimui mano kubotoje keiciau galines asies salnyka tai visi dantratukai kaip vakar sudeti,nors traktoriukas jau ketvirta desetka metu pradejes

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

O pamaniau. Juk staklių tiek turi. Krištolinį rutulį taip pat. Vat ir sakau, rinką reikia praplėsti. ;)

kai parduosi koki 10 traktoriu o jei ir daugiau ir ziurek tave keikia visi is eiles, nes serviso ranku pritruksta, plius kol igausi patirtiies del silpnu vietu, kad detalu i sandeli prisivezt... labai jau daug nervu.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

2 minutės guglėj ir aišku, kad pats Arbos yra senas Itališkas brendas, kuris buvo išnykęs kuriam laikui, o dabar nupirko kinai (Foton) ir bandys atgaivinti šitą prekės ženklą. Čia gal nebus kaip su Volvo, kad tik savininkas pasikeitė, o daugiau kol kas viskas liko švediška. Aišku kinai kažką ir savo bandys įkiš, bet iš esmės čia itališkas traktorius bus. Prekiaus gal tie patys, kas Fotonais prekiauja. Šiaip plačiai jie užsimoję, jau turi nupirkę ir keletą kitų italų žemės ūkio technikos gamintojų, žada atkurti ne tik Arbos traktorių, bet ir kombainų gamybą.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Tas kur dabar fotonais prekiauja, technoloj, vakar buvom dėl penkiasdešimtuko, tai klausiau tiek dėl kombaino, tiek dėl kumelaičio, kiek supratom, tai bus daugiau mažiau itališkas traktorius, tik kaina bus žemesnė nei brandinių, sakė jei bandys lyst į rinką, tai nebent su pigesniais konkuruot, didžiausia bėda kolkas kad neišbaigtas kurti motoras atitinkantis EU taršos reikalavimus. Su kombainais irgi taspats, sakė, nebus tokio didelio skirtumo tarp kainų nuo brandinio kaip pas mažus traktoriukus jų, dabar. Nes vistik gamyba bus vykdoma italijoj, ne China, todėl kaštai augs, bet planuoja tipo kaip minimum 20-30% pigesnius leist nei kad didieji brandai. Esmė kaip supratau, jis nelabai lys į tą didesnių traktorių ir kombainų verslą, bent aš taip supratau. Dėl kokybės kaip pvz, kaimynas, gal dešimtmetį dirba su 40ag fotonu, tai kiek jis jo ne3,14ses, tai berods tik vandens pompą per tiek laiko pakeitė, aišku lango neivieno nelikę :D bet dar ir šiemet lineriuką tampė vieno rotoriaus. Tai jo pavyzdys ir kažkaip pastūmėjo imt fotoną t40 pakaitai.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...