Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta
prieš 11 minutes , Audrius08 pranešimas:

Greiciausia mažiausiai šalnu paveiktas 

Galimai taip, turiu 3 veisles ,vėlyviausia ir vėliausiai žydinti daugiausiai prinokus ,nes visiškai šalnų nepaveikta.

Paskelbta
Prieš 8 valandas, Mantas2342 pranešimas:

Galimai taip, turiu 3 veisles ,vėlyviausia ir vėliausiai žydinti daugiausiai prinokus ,nes visiškai šalnų nepaveikta.

Pas mane inv 2050 jei nebelytu kasdien manau uz kokiu 5-7d butu galima kult jau…bet kasdien po 5-10mm lietaus uzmeta

Paskelbta
On 2025-07-19 at 20:56, vrimvydas pranešimas:

Pensijinis atidejimas nebuna su banko paskola . Pvz tu is ukio pelno kuris yra skirtas atmetus ukio islaidas gali isleisti prabangai , pirkti buta ispanijoje arba zeme . Neskaitant pravangos tu tos pinigus gali betkada atsimti su inflecijos amortizavimu .  Jei man 55 ir perku zeme uz 10 000 ir zadu dar jei sveikata leis dar pauninkauti 20 metu man hektaras kainuos  500 . Tai gal geriau iskarto tiek moku neturiu reikalu su banku . Kas galvoja kitaip?

kaip ir daugelis kolegų rašė, geriau pirkti, bet ne nuomotis tokia kaina, sutinku nuoma būtų 100-150, bet  dabar kai grūdai apie 180 sukasi, manau nuoma 500 būtų batai čia mano mąstymu, aišku tas 10k irgi greit neatsipirks

Paskelbta
Prieš 22 valandas, UkininkasA pranešimas:

Tai jau gal gali ir tu ir sunus gyventi neblogai, jei tarkim tavo tevas tau perdave nemazai zemiu. Tokiu atveju procesas greitesnis. Bet jeigu tarkim as 33 metu vyras pradesiu visas investicijas skirti i zemes plotus, kurie atsipirkineti prades mazdaug po 25 metu, tai prabangu gyvenimas tures tik mano sunaus karta, o as jau busiu senas ir sedesiu foteli su viltim, kad praejus kazkiek tai metu anukai nepamirs geliu atnesti per lapkricio 1d. :D

O gal reiktu sedeti ne foteli o jahtoje ir seip maloniau kai geles atnesa dar esant gyvam . Nes kad atnes lapricio 1  ne faktas . Reikia gyvenima švesti o ne viltim gyventi .

Paskelbta
prieš valandą, ceck pranešimas:

kaip ir daugelis kolegų rašė, geriau pirkti, bet ne nuomotis tokia kaina, sutinku nuoma būtų 100-150, bet  dabar kai grūdai apie 180 sukasi, manau nuoma 500 būtų batai čia mano mąstymu, aišku tas 10k irgi greit neatsipirks

Paziurek parduodamu ukiu skelbimus . Tai jaunimas . Ir suprasi ka paukojo ukio kurejas . Aisku tai nebutinai teisykle bet 50/50 .

Paskelbta
Prieš 16 valandų, Remse pranešimas:

Pakruojo r. jau griuna rapsas į bunkerį. Dominator, 4.2 t 8.9 dregme.

Pakruojo r. Dominator dar 80% žalių ankštarų. Šalnų gavome daug.PXL_20250722_075733199_MP.thumb.jpg.e6527b65a4a4dd95d34a662f4aa28de6.jpg

Paskelbta
Prieš 2 valandas, vrimvydas pranešimas:

Paziurek parduodamu ukiu skelbimus . Tai jaunimas . Ir suprasi ka paukojo ukio kurejas . Aisku tai nebutinai teisykle bet 50/50 .

gal gali pasidalint kokia nuoroda apie parduodamus ūkius ar likviduojamus, nes kažkaip jei randu tai 1-2-3 viskas masiškai nematau 🥺

Paskelbta
prieš 33 minutes , Ukius_bulvinskis pranešimas:

Tai labai ne kažką, su tokium aliejum maždaug - 30 nuo maksimalios kainos. Nepamenu kad būtų buvę mažiau 48 aliejus, visad apie 49 sukdavosi. 

pas tave gal bus kitaip

Paskelbta
Prieš 5 valandas, ceck pranešimas:

gal gali pasidalint kokia nuoroda apie parduodamus ūkius ar likviduojamus, nes kažkaip jei randu tai 1-2-3 viskas masiškai nematau 🥺

Nesakiau kad masiskai . Jei moki narsyti paziurek ka nusipirko Agrokoncernas ir Danu ivesticinis fondas . As turiu tik keliu ukiu pavyzdi Siauliu apskriti .

Paskelbta
prieš 13 minutes , Ukius_bulvinskis pranešimas:

Gavom 37mm per 30min, spėjom rapso pradžią padaryti, derlius apie 3,5, kiti parametrai kai bus priduotas. 

iš akies atrodė kad bus tas 3,5t ar mažiau?

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...