Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta

kuom rolmako universalesnis? aisku jei rolmaka su lyginimo lentom imsi tai tada jau kitaip, bet jei be ju tai manau kad jie abu 1 prie 1, tik spalva ir kaina skiriasi, bet gal as ir klystu

• po 3 savaičių...
Paskelbta

Staltechas pigesnis už Rolmako, ir dar pliusas Sataltechui kad galima užsisakyti 610 diskus, bet man Rolmako rėmas atrodo tvirtesnis

Siulau pries perkant pasiziureti kie kainuoja diskai,uz Staltecha diskus pernai mokejau po 120Lt mano yra 51cm,nors nauji atlaike apie 1000ha

• po 1 mėnesio...
Paskelbta

Esant didesniam atstumui tarp eilių, teoriškai mažiau galimybių užsikimšt. Esant mažam atstumui priekinė eilė disķų meta žemes su augalų liekanom ant galinės eilės disķų. Staltechų su sėjamosios pakabinimu atstumai tarp disķų eilių mažesni nei be pakabinimo. Pirkdamas irgi žiūrėjau Rolmako skutiką, bet skirtumų didelių neradau. Tai nupirkau pigesnį -Staltechą.

Paskelbta

As kai buvau pasiskolines pakabinama su guminiu volu tai irgi jd 6830 lengvai skraide su juo dabar turiu agro tom 6m tai nh 200 sunkiai tampo

Labas. turi Agro tom diskinį skutiką? ir kaip tau jis?

• po 5 mėnesių...
Paskelbta

Geriau paciam pasidatyt. Linges plonos.juostas pavirint ir manau bus good. Kiek hektaru suskuto ir koks plotis kad jau sudilo?

4m..kiek suskuto sunku pasakyti ukis nedidelis 70ha..3 sezonai berods..

Paskelbta

kokie didziausi diskai pas staltech ? ir kokia kaina 4m su guminiu volimu jei toki turi ar ziedini kainuoja tiek prikabinamas imtiek pakabinamas ? cia prie 205ag traktoriaus. kaip guoliai laiko ?

4 metru pirkau su ziediniu volu 56 lekstemis tampoma automatiskai tada hidrauliskai suvertamas uz 9500, su guminiu volu siule uz 10000. Cia su tepamais guoliais, jei netepami skf guoliai tai 1400 daugiau kainuoja. Jei pakabinamas tai minus berods 2500 uz vaziuokle.
Paskelbta

190 ag per mazai 5m skutikui norint gerai kad skutikas dirbtu

Vadyba aiskino kad tikrai izteks, nu bet kaip ir vadyba, kadangi kaina nežymiai skiriasi tai pirkom 5m jei ka pačipuosim ar kokius 4 diskus numesim

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...