Jump to content

Knislys

Nariai
  • Pranešimai

    26
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario Knislys paskelbtas turinys

  1. Knislys

    Laverda/ New holland

    Užkuriau vargais negalais. Su panelių valikliu variklis dirbo kelias minutes kol kurą paemė. Tikiuos nenukenkiau variklio labai. Dar taip sunkiai nebuvo man. Ačiū Pukotukas už rūpestį.
  2. Knislys

    Laverda/ New holland

    Blyn, dirba tik nuo panelių valiklio. Tarp filtrų ir kuro siurblio slegis yra, pajungta nuo kanistro.
  3. Knislys

    Laverda/ New holland

    Galvoju ryt panelių valiklio nupirkt ir papust filtrą išėmęs. Jei kuro nepagaus tada bandysiu tavo variantą dar ir iš kanistro. Ačiū už patarimą.
  4. Knislys

    Laverda/ New holland

    Sveiki,kolegos. Laverda 3790, niekaip kuro sistemos nenuorinu. Ant aukšto slėgio kuro siurblio stovi selenoidas. Ką jis daro? Gal dėl jo kuro į forsunkes nepaduoda?
  5. Radau variantą. Ciklų skalčių (kas kiek pakėlimų vežės) reikia nustatyt 00. Ačiū, Povilai, už bandymą padėt.
  6. Tai jį dabar ir įjungęs, bet ženklintuvus reikia pačiam perjunginėt. Tingisi Daugiau variantų kažin nėra.
  7. Sveiki. Gal galit padėt. Nerandu kaip išjungt technologinių vėžių darymą. Rapid'as 2007m.
  8. Jei dar reikia paskambink 86863l278
  9. Turiu 2000m. Fendt 716, pastovėjęs nekurtas 2-3 savaites nusodina akumuliatorių. Ieškot problemos ar statyt masės išjungėją? Ką patartumėt?
  10. Jei dar kam aktualu. Dirbu su vartų sistemom 20 metų. Kiemo vartų pavaros tokioj vietoj per silpnos, nelaiko. Ne 1 bandė. Nebent imt labai galingas pramonines ir tai kažin ar ilgai laikytų. O ir kaina jų bus virš 1000€. Hidrauline sistema veiktų. Nuo rampos išlyginimo tiltelio tiktų ir hidrostotelė ir valdymo blokas. Žinau kad tokia sistema yra sumontuota ir veikia. Gal dar variantas patalpų dūmu šalinimo liukų varikliai. Tik nežinau kokius svorius jie kelia.
  11. Nepakeliui, deja. Paskambink 868631du78, sugalvosim ką nors.
  12. Turiu anglišką skanuotą, megabaitų daug į el.paštą neįmesi. Iš kokio krašto pats?
  13. o ką tvarkyt? Srove įjungiant tiltą išsijungia, tai nesant kontakto tiltas neišsijungtų, o pas mane neįsijungia.
  14. Zetorius su savais varikliais nuo birželio dar 3000eur brangins, dės common rail siurblį ir adblue sistemą. Dabartiniai tier reikalavimų nebeatitinka.Tai kainos visai nebekonkurencingos bus. Pliusas belieka pigūs aptarnavimai ir detalės. Bet ir jų brangimas, manau, laiko klausimas.
  15. Nesiseka su citavimu . Norėjau pasitikslint. Tikrai reikia dvejybinės norint būti PVM mokėtojų ? Nei Vmi nei lzukt to nesakė. Tik sakė, kad reikia sąskaitų faktūrų registrų žurnalo kažkokio.
  16. Bandžiau, laidai trūkinėja, LESTO barasi...
  17. Kaži su tokia išeitų sėt po 2 skutimų, nesikištų?
  18. Nesu sėjęs su automatinėm technologinėm vėžėm. O kaip jeigu lauke stulpas ar akmuo nepajudinamas ir vidury lauko iškelt reikia sėjamąją, tai skaičiavimą pameta? Jeigu valdymas iš kabinos turbūt bėdų nėra, galima atstatyt, o kaip tom senutėm kur toks ratukas su dantukais?
  19. Esant didesniam atstumui tarp eilių, teoriškai mažiau galimybių užsikimšt. Esant mažam atstumui priekinė eilė disķų meta žemes su augalų liekanom ant galinės eilės disķų. Staltechų su sėjamosios pakabinimu atstumai tarp disķų eilių mažesni nei be pakabinimo. Pirkdamas irgi žiūrėjau Rolmako skutiką, bet skirtumų didelių neradau. Tai nupirkau pigesnį -Staltechą.
  20. Tie finansai... O dėl didesnės kainos, tai ant bajerio užsiminiau, bet Agrotekos vadybininkas net į kalbas nesileido, užsidėjo pliusą
  21. Keleta ratų ir diskų guolių truputi klibėjo. Traukės tarp diskų ir ratų irgi pranešiotos. Padanga 1 neorgnali. Bet žiema ilga, susitvarkyt viską galima. Už tokią kainą bučiau paėmęs. O gal tu Arminai, Anykščiuose DS400 pardavinėjai?
  22. Nuvažiavau apie 9 val ryto į Agroteką, ta sėjamoji DS300 dar buvo, bet jau telefonu rezervuota. Vadybininkas sakė, kad žmogelis dar prieš 8 val paskambino. Nežinojau , kad telefonu rezervuoja be avanso, būčiau 7 val paskambinęs
×
×
  • Create New...