Jump to content

Ieskau pienines ir pienines-mesines galvijas pirkimui


ceslavcc

Recommended Posts

Tiesa tie lenkai, kurie čia ieško ir perka pas mus gyvulius, tai tikrai turbūt vos savo rinką patenkina, tik va vakar maximoje užmečiau akį, į pieno lentynas, o ten ryškiai naujos spalvos(keli metai nesu buvęs parduotuvėje Lietuvoje) dominuoja... Skubiai prieinu ir nenustebau, -Mlekovita :icon-exclaim:  Čia pasiūlymas pamąstyti kaikuriems, ar tikrai  teisingai galvoja? Manau čia atsakymas,  kurį jis tikisi gauti ateityje...

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

kai melsime tik vidaus rinkai,tai ir kainos bus geresnes.

O mūsų rinką kažkas ruošiasi izoliuoti nuo kitų valstybių prekių  :eusa-shifty: O čia tai naujiena !!! 

Manau , kad turguose prekiaujantys ūkininkai pilnai patenkina poreikius tų, kurie pirmenybę teikia tikrai lietuviškai produkcijai. O visiems kitiems pofig, kas bus prekybcentriuose, kas pigiau, tą ir pirks, nepergyvens, jei lietuviškos produkcijos neliks.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

O kaži kiek pieno gali duoti pvz holšteinas x mesinis? Gal ir man apsimoketu paseklint kelias telyčias vis daugiau pieno.

Čia gal priklauso nuo to, į ką labiau atsigims. Pas mus viena telyčia tokia, limuzinų mišrūnė užsiliko, susėklinom ir buvo labai gera karvė, virš 30 l davė. Ir šiaip labai stipri, sveika, gyvybinga, bandos vadas be konkurencijos :D Vien tik telyčias vedė, sėklinom jau pieniniais buliais, dabar bandoje daug jos palikuonių yra, ko gero geriausia linija iš visų turimų. Bet manau, kad tik taip pasisekė, galėjo ir atvirkštinis rezultatas būti  :eusa-think:

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

oho kokia diskusija uzvire :) esu ne Lenkas :) ir ieskome ne tik Lietuvoje, bei eksportas ne i ES

Čia diskusijos verda iš nieko... O kas liečia eksportą, jei tai ne į ES, tai juo labiau, siūlytume gatavą produkciją eksportuoti kaip kad anksčiau, o ne gyvulius... (nieko asmeniško, bet...)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...