ceslavcc Paskelbta Liepos 21, 2015 Pranešti Paskelbta Liepos 21, 2015 Laba diena, domina galvijai kuriu amzius 8-18 men, gyvas svoris 100-500 kg, veisles: pienines ir pienines-mesines, Danijos, Olandijos, Holstein, reikiamas kiekis 300 galviju i savaite. Gal kas nors pardavinejate.[email protected]
adblue Paskelbta Liepos 21, 2015 Pranešti Paskelbta Liepos 21, 2015 Va taip kaimynai didina pieno gamyba. O mes...
Juodas Paskelbta Liepos 21, 2015 Pranešti Paskelbta Liepos 21, 2015 Lietuvoje artimiausiu metu stipriai dides grudiniu kulturu plotai
jezusLT Paskelbta Liepos 21, 2015 Pranešti Paskelbta Liepos 21, 2015 Menki juokai kvotu nebeliko, dabar kals kaimynai kaip ir visur, max kiek imanoma.
abcgh Paskelbta Liepos 21, 2015 Pranešti Paskelbta Liepos 21, 2015 labai puiku,seniai taip reikejo,visada sakiau ir sakysiu,kad lietuvoje primelziama per daug pieno,todel ir kainos mazos,kai melsime tik vidaus rinkai,tai ir kainos bus geresnes.
Juodas Paskelbta Liepos 21, 2015 Pranešti Paskelbta Liepos 21, 2015 Tai va, kad tik Lietuvoje sumazes pieno kiekis, o kaimynuose isaugs. Dabar jug pieno kvotu nebera, rinka laisva, kur reikia ten pienas keliauja. Kaip kazkas minejo, kad Lenkai karves musu supirks, o po to pienu ir jo produktais aprupins
abcgh Paskelbta Liepos 21, 2015 Pranešti Paskelbta Liepos 21, 2015 adblue aš debelitas ar ne parodys laikas,pamatysi tada kas debelitas o kas ne,suprantu tavo pykti,esi investaves daug i pienininkyste,bet ka padarysi,buvo ir blogiau kai sovietai išbuozino musu senelius ir viska ateme išveze i sibira. Gita 1
Kowboy Paskelbta Liepos 21, 2015 Pranešti Paskelbta Liepos 21, 2015 Nežinau ar kainos pakiltu, jei gamintume tik vietinei rinkai, bet, -jei aplinkui visi bankrutuotu, o aš likčiau vienas pieno gamintojas, tai man tikrai jau gerai būtu p.s. čia sarkazmas, nepagalvokit kad visai nuo proto nušokau...
JCB Paskelbta Liepos 21, 2015 Pranešti Paskelbta Liepos 21, 2015 Greičiausiai kaiminystei kanapių laukas užsidegė
Kowboy Paskelbta Liepos 21, 2015 Pranešti Paskelbta Liepos 21, 2015 Tiesa tie lenkai, kurie čia ieško ir perka pas mus gyvulius, tai tikrai turbūt vos savo rinką patenkina, tik va vakar maximoje užmečiau akį, į pieno lentynas, o ten ryškiai naujos spalvos(keli metai nesu buvęs parduotuvėje Lietuvoje) dominuoja... Skubiai prieinu ir nenustebau, -Mlekovita Čia pasiūlymas pamąstyti kaikuriems, ar tikrai teisingai galvoja? Manau čia atsakymas, kurį jis tikisi gauti ateityje...
Maj Paskelbta Liepos 21, 2015 Pranešti Paskelbta Liepos 21, 2015 kai melsime tik vidaus rinkai,tai ir kainos bus geresnes. O mūsų rinką kažkas ruošiasi izoliuoti nuo kitų valstybių prekių O čia tai naujiena !!! Manau , kad turguose prekiaujantys ūkininkai pilnai patenkina poreikius tų, kurie pirmenybę teikia tikrai lietuviškai produkcijai. O visiems kitiems pofig, kas bus prekybcentriuose, kas pigiau, tą ir pirks, nepergyvens, jei lietuviškos produkcijos neliks.
mode26 Paskelbta Liepos 21, 2015 Pranešti Paskelbta Liepos 21, 2015 O kaži kiek pieno gali duoti pvz holšteinas x mesinis? Gal ir man apsimoketu paseklint kelias telyčias vis daugiau pieno.
Maj Paskelbta Liepos 21, 2015 Pranešti Paskelbta Liepos 21, 2015 O kaži kiek pieno gali duoti pvz holšteinas x mesinis? Gal ir man apsimoketu paseklint kelias telyčias vis daugiau pieno. Čia gal priklauso nuo to, į ką labiau atsigims. Pas mus viena telyčia tokia, limuzinų mišrūnė užsiliko, susėklinom ir buvo labai gera karvė, virš 30 l davė. Ir šiaip labai stipri, sveika, gyvybinga, bandos vadas be konkurencijos Vien tik telyčias vedė, sėklinom jau pieniniais buliais, dabar bandoje daug jos palikuonių yra, ko gero geriausia linija iš visų turimų. Bet manau, kad tik taip pasisekė, galėjo ir atvirkštinis rezultatas būti
mode26 Paskelbta Liepos 21, 2015 Pranešti Paskelbta Liepos 21, 2015 Čia taip įdomu paliko. Sakau jeigu lenkas tokias telyčias perka tai gal naudos yra. Nors jei tokią nusiperki tai seklini holšteinu ir bent jau palikonis turetu buti geras.
kestoxs Paskelbta Liepos 21, 2015 Pranešti Paskelbta Liepos 21, 2015 O man reiktu 34 vnt pieniniu tėlyciu iki 2 mėn amžiaus nuo 60 kg.Niekur nevešim, liks Lietuvoj.
mode26 Paskelbta Liepos 21, 2015 Pranešti Paskelbta Liepos 21, 2015 Vo čia rimtas reikalas žmogus mato kad lenkas telyčias perka bando plėstis tai ir jis varo iš paskos:-)
ceslavcc Paskelbta Liepos 21, 2015 Temos autorius Pranešti Paskelbta Liepos 21, 2015 oho kokia diskusija uzvire esu ne Lenkas ir ieskome ne tik Lietuvoje, bei eksportas ne i ES
mode26 Paskelbta Liepos 21, 2015 Pranešti Paskelbta Liepos 21, 2015 Ceslavcc kaip tos mišrunes karves pieno duoda. Vis galvoju apseklint kokią mesine teličike bet kaškaip vis neprisiverčiu.
Kowboy Paskelbta Liepos 22, 2015 Pranešti Paskelbta Liepos 22, 2015 oho kokia diskusija uzvire esu ne Lenkas ir ieskome ne tik Lietuvoje, bei eksportas ne i ES Čia diskusijos verda iš nieko... O kas liečia eksportą, jei tai ne į ES, tai juo labiau, siūlytume gatavą produkciją eksportuoti kaip kad anksčiau, o ne gyvulius... (nieko asmeniško, bet...)
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti