Jump to content

Gita

Nariai
  • Pranešimai

    361
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Ignalina

Paskutiniai lankytojai

1776 profilio peržiūros

Gita pasiekimai

Dažnas dalyvis

Dažnas dalyvis (3/5)

21

Reputacija

  1. Šiais metais pirmą kartą pirksiu rulonavimo sy plėvele (šienainio) PASLAUGĄ. Vienas daro su lenkišku aparatu, kitas su moderniu užsienietišku. Kaina biškokai skiriasi, bet labiau domina nesupelyjimas. Klausimas. Kurį rinktis, į ką atkreipti dėmesį.
  2. Gita

    Deklaravimas

    Ar tikrai šiemet nebus galima smulkinti pievų neturint gyvulių? Ar patvirtino tą projektą, gal kas atidžiau skaito, gal galima citatą kokią.
  3. Gita

    Deklaravimas

    https://e-seimas.lrs.lt/portal/legalAct/lt/TAP/7e452661398711e98893d5af47354b00
  4. Gita

    Deklaravimas

    Manau tikriems gyvulininkams nėra tokių problemų su stagarais.... O beto nusmulkint galėsi savo stagarus, svarbu, kad būtų požymių ganymo ir sg tankumas
  5. Nežinau, tiesiog taip rodo vic duomenys...neslepiu, galiu persiųsti lapą...
  6. Gita

    Deklaravimas

    Dėl sąskaitų nežinau, bet mačiau projektą, kad negalima smulkinti, tik šienauti ir sutvarkyti..n Bent jau aš džiaugčiausi...
  7. Juokdarys, atsiprašau, nenoriu įžeisti asmeniškai....turiu tik 10 ha 3 karves ir 15 ožkų, dirbu, kaip pusiau natūriniam ūkyje ir tai turiu 12000 ved, o tu su su 24 ha...predenduoji į smulkų ūkį, nu nebent pievas smulkintum....
  8. Gita

    Deklaravimas

    Pažiūrėk savo sąskaitos išrašus apie gruodžio pabaigą. Ten pamatysi jau pervestą(seniai ir išleistą) sumą
  9. https://www.nma.lt/index.php/naujienos/sankciju-taikymo-metodika-svarbiausi-pakeitimai/11306 O apie ką čia kalbama? Dabar jau 5 sg reikia mėšlidės ?
  10. Foton oficialus atstovas yra TECHNOLA, vadinasi pas juos geriausia kaina. Kiti irgi parduoda, bet kaina didesnė. Pvz. Chery oficialus atstovas yra litechnija, nors MARGUČIAI juos urgi parduoda. Norint gaut kokią detalę, MARGUČIAI ima užsakinėti pas litechniją.
  11. 2,1m šienapjovė? 35ag nepatemps, nebent kitam traktoriui.
  12. 35 ag tikrai yra per mažai, nebent tas traktorius ne vienintelis ūkyje. Mes ėmėm ant 12ha savo ir dar kokių 10 ha sofkininkų ir tai mažas, kai reik presuot ar vežt šieną iš velnynų, o kur dar arimas molynėj. ZMODAS, viskas gerai su kėlimo galia, techniškai rašo 600kg. Bet praktiškai kelia per pus mažiau, taip sakė kolega iš Vaiciukiškės.
  13. 354 su frontaliniu, ką ten su juom rimto dirbti, kaip karutis. Jeigu 504 su frontaliniu kelia tik 300 kg. Nesupratau nieko apie rankpinigius. Atsiskaitymas tik sąskaitoje. Ką ten makliavojat, rašykit konkrečiai, nors manau nutuokiu esmę. Gal galima žinot visą suderėtą traktoriaus sumą.
×
×
  • Create New...