Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta

Amazonės D9 už tris nenupirksi, už 9 kokius realiau. Šiaip mano nuomone net naujai sejamajai komplektuojant vėžiu purentuvus tokios kainos neverti ir norint sutaupyti galima rasti alternatyvų.

Paskelbta

Amazonės D9 už tris nenupirksi, už 9 kokius realiau. Šiaip mano nuomone net naujai sejamajai komplektuojant vėžiu purentuvus tokios kainos neverti ir norint sutaupyti galima rasti alternatyvų.

Norint sutaupyti tai net neverta investuot i nauja tokia.

• po 9 mėnesių...
Paskelbta
prieš 5 minutes , 7gvidas pranešimas:

Gal kam yra buve kad sejos norma padidėja.nustaciau 230 kg/ha.o issėja 260-270kg.kas galejo atsitikt? cia d 9_40

Galbūt kai svėreisi pirmąjį kartą buvo įjungtos tech. vėžės kad darytu. Kažkada ir aš taip buvau nusistatęs. Bet aš visada nusistatęs namie sėklos normą, apsisėju aplinkui lauką ir persisveriu dar kart lauke. Pasitikslinimui, kadangi sėkla pasipurto susikrato.

Paskelbta

bent pas mane tai vis tiek prisuka daugiau ha kompas, todėl faktinę norimą normą mažinu apie 10 proc. ir daugmaž išsėju tai, ką noriu. Jeigu laukas labai netaisyklingas, tai dar ir daugiau būna, nes galulaukes kažkaip nemažai persidengia..

Paskelbta

Visada norma nustatineju - suku rata kol pasiekiam norma, tada kontrolinis sukimas, tada i dirva. Po pirmos sejalkos (dazniausiai nepilnai issetos) - vel kontrolinis sverimas.

Paskelbta
On 2017-10-06 at 08:42, dzipas pranešimas:

Visada norma nustatineju - suku rata kol pasiekiam norma, tada kontrolinis sukimas, tada i dirva. Po pirmos sejalkos (dazniausiai nepilnai issetos) - vel kontrolinis sverimas.

Kazkaip ansciau lyg ir iš pirmo karto tikdavo.kogero reikia daugiau pasižaist.gal dar kad sekla tokia drėgnoka buvo.

• po 4 mėnesių...
Paskelbta
Prieš 12 valandų, rapsas pranešimas:

Gal kasnors galėtų pamatuoti d9super 4000 sėjamosios pauukštinimo aukštį? Noriu pasidaryti paaukštinimą. 

tiksliai nepamenu bet jei nepamirsiu butinai pamatuosiu.bet ten kazkas apie 50cm sukasi berods

Paskelbta
On 2018-03-02 at 08:56, Jaunasis pranešimas:

tiksliai nepamenu bet jei nepamirsiu butinai pamatuosiu.bet ten kazkas apie 50cm sukasi berods

Būtų gerai jei nepamirštum, gal ir pafotografuot išeitų skirtingais rakursais? :)  būtų didelis dėkui.

Paskelbta
prieš valandą, Benas369 pranešimas:

Kokie atsiliepimai siomis sejamom kaip su normu nustatymu tarkim z.rapsa po 3.5kg kai reikia isset?

Pernai sejau po 2kg, del normas viskas puikiai su ja.

Prieš 3 valandų, Jaunasis pranešimas:

aukstis 34-35 cm.mes kai pilam is didmaisiu tai kartais galetu buti ir truputy didesnis

IMG_20180305_111251.jpg

IMG_20180305_111257.jpg

IMG_20180305_111307.jpg

IMG_20180305_111312.jpg

IMG_20180305_111400.jpg

Didelis dėkui.

Paskelbta
prieš 32 minutes , Jaunasis pranešimas:

viskas puikiai.pasejusi beveik 900 ha kolkas problemu nebuvo nepaisant tu kurias patys pasidarem :D per sezona apsejam 350+ ha

O naudoji ja viena ar su kompaktorium kokiu kaip galus uzbaigi seti jaigu dregnoka zeme ir pasimina galulaukes iterpia gerai sekla?

Paskelbta

naudojam viena.su komapktorium tai labai didelio traktoriaus reikes nes svoris bus didziulis ir isnestas i gala.mes pirmiausia ratu apsisejam keleta vaziavimu ir poto jau sejam visa kita

Paskelbta
Prieš 2 valandų, Benas369 pranešimas:

Nesusimina galulaukes kai sukiosjies vienodai dygsta?

na kai baisiai slapia i laukus stengiames nevaziuoti bet jei ir truputeli dregnesne zeme neuzspaudzia traktorius tiek kad nesudygtu o ir tygimas bent jau vizualiai atrodo taspats

Paskelbta

gal ir variantas nors mes priprate ir taip jau eile metu dirbam kad isbarstom trasas eina paskui vienas arba du traktoriai su germinatoriais ir vienas su sejamaja jei reikia po sejos voluojam ir vsio.

Paskelbta

Nu jo as irgi mastau apie grynai pakabinama sejimo turiu apie 120ha tai manau butu per akis nes kai dabar tokie slapi metai su prikabinama turima galine ratu eile taip uzspaudzia kad sunkiai beislenda javai

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...