Jump to content

zetor ar case?


Recommended Posts

O Kiek putos kaina?Atrodė kad puma nuo 140 AG eina.

puma eina nuo 130 AG kaina 67000 (be amortizuojancio tilto,variklis 6 cilindru), valtra 135 AG su amortizuojanciu tiltu apie 62000 (variklis 4 cilindru) tai kaip ir turejo buti zetor hsx 140 pigiau iseina (jei ziurint palei kaina) o nesidomejot forteros HD kainos 136 AG,daug skiriasi tarp HSX IR HD?

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

3000 val neturiu nusiskundimu.

zetor HD 140 kaina 58 tukst. Komplektacija geresne svoriai galiniams ratams, platesnes padangos, tapati lux kabina, priekine triju tasku pakaba, zinoma priekinis amortizuojantis tiltas.

Matai tokiam kaip case tiek maxumm tiek puma tokios nesąmonės kaip "svoriai galiniams ratams" tiesiog nereikia, svorio jiems daugiau nei pakanka, geriau pamąstyk apie dublius, žemės darbams.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Na aš irgi turiu tik biski didesni, o galvoji, kad case tai nesuges, motorus tai juk toi pačioj gamykloi renka ir neaišku kuris i case kuris i nh papuls

cia tai teisybė. Bet vistiek sunku apsisprest, nes pinigai nemaži. Pvz turiu belarusą 1025,3 jau prasukes 2300 motoh tai tik nesenei priekinio rato salnika pakeiciau, o siaip tai jokiu problemu. Tik va sankaba i pabaiga nes su frontaliniu yra. Apie rusiska tai negalvoju nes naujesniu kokybe jų nebekokia ir konforto 0  :eusa-think:

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...