Jump to content

no-dj

Nariai
  • Pranešimai

    15
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Kelme

no-dj pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. Nuolatos dumija ar uzkurus ir padirbus nustoja? Siaip po naujos grupes keitimo nereiketu spausti gazo,kad pro grindikes islystu,bet ir neleisti varikliui saltai bezdeti. Zodziu laisva eiga nereikia, dirbk su juo darbus tik gazo neguldyk iki dugno. Po mazdaug simto moto pakeiciau tepalus, dabar viskas norma. Baltais dumais dumyjo pradzioje,bet tik padirbdavo puse minutes ir nustodavo.
  2. Nieko gero tie plastmasiniai ziedeliai. Rekomendavo tai sudejome, bet iskart pramuso. Nukelem galva tai ju beveik kaip nebuta. Gera metalizuota tarpine is abieju pusiu, del viso ko purskiamu hermetiku ispurski, uzpiskini gerai (bent 220nm) ir liuks. Vaziuoja driskius be probliamu
  3. no-dj

    Pieno kainos

    Visiska tiesa. Visko buna ir tarp rykliu ir tarp zuveliu, Ir keliukus suaria (vazuoji per javus paskiau) ir pradalge pavoge... nu tegul, tokiais niekais uzsiimti, nervus gadintis ir koliotis neverta, tik atrodo jog tie keli kasniai kaip isganymas, aukso kalnus atnes
  4. Tiksliai nepamenu, bet atrodo lytagroj nezymiai brangiau... Nepirkciau is tokiu saraskino kontoru ypac variklio. Ketvirtoje nuotraukoje kur is virsaus fotkinta ar ten ne tepaliukas is alsuoklio?
  5. Parašyk kai išsiaiškinsi per kur pučia. Pas mane irgi pute, galva šlifuota buvo naujai tik blokas ne. Metalizuota tarpine su purškiamu hermetiku supurškiau uždėjau ir baigesi putimai.
  6. Nusipirk korpusa nauja. Pasiimk ta termostata, kad turetum kaip pavizdi, kad tikrai tinka ir bus rami galva. Neverta suktu galvos del tokiu dalyku, juk ne karve kainuos naujas korpusas
  7. Temperaturos daviklis gal meluoja.Ypac jei elektrinis, patikrinti reiketu. Buvo taip kad irgi nekildavo, pakeiciau i nauja parode kuri laika normaliai dabar kaip sauna iki 120c nors antifrizas tik siltas... Buna supuluoja jie. Jei su daciku viskas tvarkoj tada esme,kad neuzdaro didziojo rato.Ieskokit ten bedos. Gal, kad ir uzsidares, bet neuzsandarina gerai termostatas. Tas jo flancas kur statosi gal pakorejas, deformavesis ir t.t..
  8. Gera mintis reikia alsuokli dar patikrinti. Jei ne tada griauti viska,karteri, galva..
  9. Kad tepale vandens nera, neina jisai i karteri (ne baltas tepalas). Tik is karterio lauk lipa per alsuokli ir matuokle.
  10. D50 variklis. Pro galva nepucia. Kyla tepalas is karterio pro karamyslu stangeles. Samprotaujant bus ziedai tikriausiai, ar ne?
  11. Sveiki, kad nekurti naujos temos klausiu cia. MTZ 50 vanduo buvo uzsales. I gilzes per tarpine vandens buvo prieje ir stumokliui pakilus iki auksciausio tasko nebejo daugiau variklio prasukti. Atitirpus nesunkiai uzsikure, bet per alsuokli ir matuokle tepalai vaziuot pradejo. Galva buvau nuemes visualiai viskas tvarkoj atrodo, gilzes stumokliai irgi. Matosi tik kuriuose vietose tarpyne buvo prakalta, pajuode. Tarpyne pakeiciau nauja, bet uzkurus vistiek pucia tepala upeliu. Per kuria vieta gali pusti i karteri. Per ziedus, ar voztuvai? Gal dar kur? Reikia jusu pamastymu. Aciu.
×
×
  • Create New...