Jump to content

Kompensacinė priekaba


Recommended Posts

cia biski is reklaminiu bet vis kazkas naujo :D

Specializuotas žurnalas "PROFI" atlikęs skaičiavimus, nustatė, kad per javapjūtę išsikraudinėjant lauko galuse yra švaistomas galimas derliaus nuėmimo laikas ir didinamos išlaidos. Dideli ūkiai labai dažnai nesugeba išnaudoti efektyviai viso potencialo. Daugelyje ūkių darbo eiga yra įtakojama neefektyviai išnaudojamo laiko.

Pagrindinė problema yra suderinti transporto galimybes išvežti iš lauko derlių ir kombaino našumą. Pilnai išnaudojant visą potencialą derliaus nuėmimo našumas gali padidėti net iki 40%. Pavyzdžiui ūkiai turintys 5 kombainus galėtų tą patį darbą atlikti ir su 3 kombainais.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Kažkaip sugebu užkrimst kuldamas, o jei koks kilas kitas ir sudega per javapjūtę, tai tik į naudą. Bet šalimais 10 donų sąžiningai pietauja vos ne valandą. Kažkada talkoj buvau, tai pasižiūriu, kad vienas kuliu, teko prisijungt, bo nelabai patenkinti, kad jiems uždarbį mažinu.

O jei į temą, tai kompensacinė priekaba labai šaunus dalykas, palengvinantis ir logistiką javapjūtės metu, ir padedantis mažinti dirvų suspaudimą, ir ctf lengviau su ja galima taikyt. Svarbiausia, kad ji užtikrina, kad kombainas visada kulia, o priekabos visada kelyje.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Aisku dalykas geras, bet jis sukurtas zveriskams kiekiams. t.y. ukis kuliantis keleta simtu tonu logiskai sau to neleis. Mastant, kad kiekviena investicija turetu atsipirkti. Aisku esant galimybems kulant pvz juokingus 100-200ha kiekvienas noretu lexiono ar nh ar betkurio kito patinkancio, bet realybe yra kitokia. ir investicija turi but gerai pasverta

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...