Jump to content

Recommended Posts

• Atsakymai 606
  • Sukurta
  • Paskutinis įrašas

Daugiausiai įrašų parašė

• po 1 mėnesio...
Paskelbta

Kažkokia kvaraba įsimetė į mano garstyčias. Skraido tokios muselės panašios į kandis, o visi lapai kaip sušaudyti. Kai kur visiškai nuėsta, likę tik stagarai.  Ir jau purkšt nėra ką, nes likusios pradeda žydėti, tai reikia aparti (žaliai trąšai). Kas ten per kandinės muselės ?

Paskelbta

Kažkokia kvaraba įsimetė į mano garstyčias. Skraido tokios muselės panašios į kandis, o visi lapai kaip sušaudyti. Kai kur visiškai nuėsta, likę tik stagarai.  Ir jau purkšt nėra ką, nes likusios pradeda žydėti, tai reikia aparti (žaliai trąšai). Kas ten per kandinės muselės ?

Kopūstinė kandis,padeda kiaušinėlius,išsiritę vikšrai per pora dienų mano garstycias irgi sutvarkė.Vasarinius rapsus dar išgelbėjom.

Paskelbta

Naudojau du kartus sisteminį kartu su kontaktiniu, tai nepaėmė kandžių, o vikšrų ne visam lauke buvo. Purškiau ir per žydėjimą naktį. dabar savaitę nebuvau pažiūrėti. Vis tiek nebesitikiu nieko , o užart žaliai masei irgi nieko ten gero nebus, ar anksčiau, ar vėliau, nes po kandžių lieka stagarai. Darže jos pekino kopūstus visus suvarė per pora dienų.

Paskelbta

Kopūstinė kandis,padeda kiaušinėlius,išsiritę vikšrai per pora dienų mano garstycias irgi sutvarkė.Vasarinius rapsus dar išgelbėjom.

O tie viksrai ir rapsus nueda kai zydi ir baigia zydet? Garstycia mano suvalgyta, juodi kazkokie kirminai apsiraizge kimarin ant stagaru. Bijau su rapsu kad taip nebutu nes dabar tik pradeda zydet
Paskelbta

Kokie vaistai nuo jų ? Tiksliau kada purkšti insekticidus. Kai tik pradėjo dygti garstyčios tų musių buvo pulkai. Tai gal tada ir reikėjo kontaktiniu nupurkšti ?

Paskelbta

Ne i tema bet gal kam pravers,pas mane taip buvo su kopustais,galvojau sakes,nupurskeu su proteusu(as ji kelinti metai naudoju ir darze,gelynam,vaismedziam ir ypac pries skruzdes nes kaskur skaiciau kad jos sunesa amara ir poto maitinasi ju isskyrom)o dabar viskas okei.

post-10879-0-29430600-1467693754_thumb.jpg

post-10879-0-24938800-1467693855_thumb.jpg

Paskelbta

Pasetas ir uzdeklaruotas garstycias nuede tos dvasnos. Kamuoja nezinomybe kam man palikti tuos stagarus . Tad klausimas. Ar yra koks tai nustatytas laikotarpis iki kada turi buti tame lauke tai, kas uzdeklaruota ?  :eusa-think:  :eusa-think:

Paskelbta

Nera skirtumo koks svarbu butu matyt kad buvo augalai o ne pikzoles uzrenka ir pakrascius ar viduri lauko palik nors o kitur galimas skusti ir atejus tikrintojui iki 31 jei is po skutimo isknisi liekanas tai irgi viskas gerai;) dometasi ir tureta panasi situacija del lubinu

• po 1 mėnesio...

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...