Jump to content

Lukasenka

Nariai
  • Pranešimai

    38
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario Lukasenka paskelbtas turinys

  1. Na temperatūrų skirtumas tas toks nemažas, bet kad maitint reikia tai čia vienareikšmiškai jau
  2. Sveiki, ar nepakenks am.saletros paberus kvieciam, kai naktimis ir iki -5 zada, vegetacija jau pilnumoje atsinaujinus, ivaziuoti taip pat bus galima, ar nesustresuos kvieciai?
  3. Lukasenka

    Miežių auginimas

    Sveiki, gal kas is kolegu turit parduoti vasariniu mieziu EDVIN? rajonas nesvarbu, kiekis domintu bent apie tona
  4. Lukasenka

    Žemės kaina

    Sveiki, Prikeliu temą tam, kad nekurti naujos. Klausimas kaip ir ne apie kainą, bet atstumą, ar jūsų manymu verta pirkti/ nuomotis( nuomos terminas bent 5m.) žemę kuri yra maždaug 45 km nuo ūkio centro? Žinoma atsakymai su argumentais , kalba eina apie 15 ha sklypus ir daugiau.
  5. Lukasenka

    žiemkenčių buklė

    Rodo gismeteo, nekokias prognozes. Sėti spalio 2d kvieciai kur lengvesne zeme vos vos sudyge, o kur sunkesne nieko nesimato. kaip manot, ko tiketis? ar jau ruost sekla vasariniams?
  6. Sveiki MTZ 920 su monobloku jau iskilo problema. Pakelus padarga iki galo neisjungia tepalinio siurblio jis visada ijungtas ir kaukia, nuleidi viskas gerai, issijungia. Gal kas susiduret, gal kur koks papildomas voztuvas stovi uzsikirtes?
  7. Lukasenka

    žiemkenčių buklė

    Tai kokie tikslus fungicidu pavadinimai kuriuos tam naudojat? Radau tik Bell super su panasia veikliaja.
  8. Lukasenka

    žiemkenčių buklė

    Sveiki kolegos, gal galima butu tiksliau apie situos preparatus- fungicidus kuriuos naudojate ir zalinimui?
  9. Lukasenka

    Vasariniu kvieciu auginimas

    ziurekit kvieciukai jau lyg ir prazydeja, pries savaite nupurksta nuo fuzariozes, kaip manot ar galima maisyt prie fastaco karbamida ar nerizikuot?
  10. Lukasenka

    Vasariniu kvieciu auginimas

    Sveiki kolegos pas jus vasariniuose kvieciuose amaru nera? vakar paziurejau tai net knibzda kiek ju, reik kuo greiciau su insekticidu vaziuot.
  11. Lukasenka

    Mėsinė galvininkystė

    Tiesiog situ dalyku nezinojau todel ir klausiau. Gal kaip patyre pasakysit koks optimalus kiekis pradziai misruniu butu kad iskart pradejus ir nssubankrutuot. Finansai leistu pradet nuo kokiu 4-5 galbut. Bet pradziai ieskotis zinoma geriausia butu jau sukergtu bet sunku rast tokia turbut. Tad kol nebus buliaus tai reiketu seklinti jas.
  12. Lukasenka

    Mėsinė galvininkystė

    Naujoko klaida. Dar nesuvirskines tiek daug visko. Veisles angusai ir galovejai. Bet dabar aisku viskas remiasi i finansus taciau kaip manot ar verta pradeti nuo kokiu 3-4 telyciu misruniu jas seklinant viena is veisliu.. nes buliaus reproduktoriaus taip greit neipirkciau. Na jei labai nusisneku nepykit. Zalias dar. Kai daug perskaitai vienu metu sunku suvirskint. Beje planuoju laikyt ant gilaus kraiko pastates kokia nors pasiure kad veliau isvalyti viska traktoriumi.
  13. Lukasenka

    Mėsinė galvininkystė

    Sveiki kolegos. Kolkas uzsiimu tik javais bet del zemes trukumo vis labiau krypstu link mesines gyvulininkystes. Noreciau tikslesniu patarimu is jusu kaip jau turinciu patirties. Noreciau pirkti kokias penkias melziamas karves ir jas sumisrinti i mesines dabar pilna bankrutuojanciu pieno ukiu tai manau rasciau. Orientuojuosi i galovejus ar sarole veisle kad nebutu labai lepus. Tad pagrindinis klausimas butu kokie pirmi zigsniai nupirkus melziamas karves norint paversti jas i zindenes? Nu jei ka nusisneku tai nepykit ir pataisykit zalias sioj srity dar palyginus. Visa sienavimo ruosimo technika turiu.
  14. Sveiki, veisle famulus bet vidurkis varpos tai tik 9-10 segmentu, palyginus skageno apie 12. Cia man vienam famulus silpniau atrodo ar veisle jau tokia?
  15. Lukasenka

    Baltoji garstyčia

    Nu iki manes dar 40-50 km.
  16. Lukasenka

    žiemkenčių buklė

    Dekui, dabar jau zinosiu kitiem metam. Na vistiek palijo siandien truputi ziuresiu gal taisysis.
  17. Lukasenka

    žiemkenčių buklė

    O kaip manai verta dabar butu pabert saletros ar niekuo ji cia nebepades?
  18. Lukasenka

    žiemkenčių buklė

    Tikrai nieko panasaus, niekur nera balos ar kad sestu traktorius. Sakyciau kad netgi per sausas nes salia krantas eina melioracijos griovys. Ziuresiu kaip po lietaus bus.
  19. Lukasenka

    žiemkenčių buklė

    Nu dar karta reikes pamegint pereit karbamidu su mikroelementais gal bus kazkoks poveikis
  20. Lukasenka

    Baltoji garstyčia

    Sveiki jei kam reik turiu uzsilikusios baltosios garstycios apie 500kg. nevalyta kaina apie 0.50 euro/kg, Sirvintu raj. daugiau tiktu zaliai trasai.
  21. Lukasenka

    žiemkenčių buklė

    Tik lyderiu mikro, bet ten ieina gi visi mikroelementai.
  22. Lukasenka

    žiemkenčių buklė

    Sveiki kolegos. Zieminiai kvieciai skagen rudeni 200 npk pacasari 250 kg Kas 32, veliau 120 saletros. Dabar karbamidas 10 kg plus lyderis mikro 3 litrai. Ir vaizdas nelabai koks, gelsvi.. gal kas minciu kokiu kaip gaivint?
  23. Tai cia taip pat Lutava vilniuj turi metalines dvieju sluoksniu, reikia pamegint nusipirkt ir ismegint greiciausiai.
  24. nu viskas isardyta, siandien susipirkau dalis, dar tiesa maciau naujas mtz tarpines po galva pilnai metalizuotas, truputi brangesnes bet gal kas zino kaip laiko?
×
×
  • Create New...