Jump to content

Recommended Posts

• po 5 mėnesių...
  • Atsakymai 74
  • Sukurta
  • Paskutinis įrašas

Daugiausiai įrašų parašė

• po 9 mėnesių...
Paskelbta
Ar yra speltos augintoju, labai keistas man kulimas ju pilnas bunkiaris oro:D

labas, galvoju užsisėt žieminės speltos. Paskaičiau, kad derlingumas nėra labai didelis eko ūkiuose..Kiek jūs paiimat iš ha?

Paskelbta
Man ji prasalo bet is 2ha prikuliau 12 kubu nezinau kiek ten to svorio tikiuosi bent 5t yra.Auginau tradiciniu budu daviau 200kg azofoskos.

na įdomu įdomu, kaip čia su ekologišku auginimu sektūsi, bet po žirnių manau neblogai derėt turėtų..

Mačiau dabar supirkimo kaina nebloga tiek ir chemizuotų 900lt

• po 2 mėnesių...
Paskelbta
O paprastuosiu kviecius nepervelu?jei ne tai gali ir spelta set.

Paprastus tai veloka, manyciau, o va speltai kiek žinau kaip tik, rekomenduojama vėlesne sėja, bet visur minima spalio pradžia..

Paskelbta

Bet dabar jau spalio 2puse, manau nuo oru priklauso jei butu dar kelios savaites kiek siltesnes gal butu gerai aisku jei npk duosi jei ne tai sakyciau reiktu neset.Spalio pradzia tinka ir paprastiesiems.

• po 6 mėnesių...
Paskelbta

Sveiki. Atnaujinu temą klausimu. Kas šiais metais augins vasarinę Speltą? Sėju 5 ha, gal kokių niuansų yra? Kiek žinau, neatspari išgulimui, tai turiu lauką, apsuptą miško ir Nemuno - vėjų praktiškai nebūna, kaip šiltnamis. 

Paskelbta

Ne, iš Rusijos. Tik niekam nesakykit. :D Kitas ūkininkas pirko didelį kiekį, tai aš savo 5 ha pasiėmiau būsimo derliaus sąskaita. :) Dabar neturiu etiketės po ranka, bet iš Rusijos. Šiaip tai yra vasarinė.

• po 3 mėnesių...

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...