Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta

Uk.Davidas, ar smarkiai sugedo ? Ka dirbat lyginat kultivuojat ar jau dauguma ir sejat ? neesu taip anksti pradejes sejos tai suku galva kad nepridaryt daugiau bedos nei naudos, nors kultivuot jau reiktu

su lekstem atima dirbau, tai patenkintas kaip su germinatoriumi, kazkas bus su deze, reik skirti traktoriu o jam dar tiki 210val

Paskelbta

Pabandėm žemę judint. Tai dar kaip min savaitė poilsio viršus pradžiuves o apačia šlapia ypač prie molio

Jo pas mane molynuose tas pats prie Marijampoles, o dar ryt zada 7 mm lietucio.

1.15 ha lauka nulyginau , o kita   nedrysau lygint .

Paskelbta

jau kaip ir ipusejom... :icon-rolleyes: zemes sausut sausuteles. nera ko ir belaukt, kad i pelenus set nereiketu. ir pupos ir kvietukai ir mieziai jau seti.... tiek kad neiviena kultura nebaigta... :icon-mrgreen:

gal pas tave kiek zeme lengvesne. Vakar ziurejau tetervinai aplink dirbo tai slapoka dar. Limpa sugniauzus
Paskelbta

Normali žemė dar šlapia, smėliai ir per naujus metus turbūt sausi buvo.

jei man taikai, tai zodzius atsiimk  :icon-mrgreen:  nuo juodzemio iki molynu salygos vienodos buvo, tik siendien isvijo lietus is lauko... gal melioracija perdaug gerai veikia pas mane  :icon-rolleyes:

Paskelbta

Norejau, kaip geriau, gavosi, kaip visada :]] pasirodo posakiai nebereikalo sugalvoti, cia tiktu neturi ka veikt ar bedaryk nesamoniu... isetas iselis, norejau raziena nuguldyt, tik neka spejau padirbt :) nors arima pries tai lyginau, tai yra dar slapiu vietu, teko irgi palikti

post-367-0-03300000-1459975273_thumb.jpg

Paskelbta

Dirbam visus plotus iš eilės. Sausa dulka kaip turi būt. Šiandien pradėjom sėja su kvietukais. Ryt bandysim cukrinius sėt jei lietus nesugriaus planų. Visur drenažas puikiai veikia

post-6175-0-98149900-1460059524_thumb.jpg

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...